ÎNCHIS Vand 2 lemne noi,Butterfly Petr Korbel OFF

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
astea sunt pozele pe care le-am primit ,cam in ceata :D

==========================================================================================================================

imi pare rau dl. Vasile, dar sunt clone... :( uituitati-va in acest LINK ...http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?10954-Materiale-butterfly-contrafacute/page4

seria la clone este foarte sus si acolo unde se tine degetul este prea mare diferanta, fata de original care este foarte aproape de maner seria, si culoarea este prea deschisa la clone.

asa se vad mai bine,,,

,,,,,,,,, CLONE...

=============================================================================================================

,,,ORIGINAL

Ultima editare:
fotografii primesc doar cei interesati..asa mi se pare normal.

- - - Actualizat - - -

eu am dat un DONIC Waldner dotec la schimb pe aceste 2 lemne..eu pe Donic am dat 300 de lei si l-am folosit..deci clar nu imi scoteam banii pe acel lemn acum...asadar eu sunt multumit de afacerea pe care am facut-o si consider un pret corect cel de 150 lei pe buc.Sunt lemne de 86 g..foarte comode...nu cred ca am cerut mult..le pastram pentru baietii mei ,dar ei nu vor sa joace cu ele fiindca sunt ofensive.

,,,,,, :( dl. Vasile este posibil sa nu aveti nici o vina, dar daca stiti persoana in cauza eu va spun sa i oferiti inapoi cele 2 lemne si sa va luati lemnul Donic inapoi ca mai repede se vinde decat acestea ...:rolleyes:

Ultima editare:
Lemnele sunt clone ieftine de 15 euro bucata...am si eu unu la sala identic cu astea si nu are nici o legatura cu originalul...

cum imi pot da seama?la ce v-ati uitat ?nu pare a fi nici o diferenta...

cum imi pot da seama?la ce v-ati uitat ?nu pare a fi nici o diferenta...
Daca va uitati cu atentie o sa observati, atat detaliile care au fost prezentate mai sus plus forma lemnului la imbinatura manerului. Uitati mai jos o poza in detaliu de pe korbelul meu.
Numai bine!

ala e singurul aspect?eu oricum...sub 150 lei nu pot lasa...pe site din romania se vand cu 210 lei...

eu cred ca aveti o problema...si anume ca nu intelegeti notiunea de CLONA...FAKE...sunt mai multe diferente intre lemnul dvs fake si cel original ...compozitie, greutate , calitatea materialelor folosite, finisaje , etc...cele pe care le-ati vazut dvs pe site la 210 sunt originale...acum ati inteles ? Asa ca nu puteti sa vindeti un lemn fake care face 60 de lei cu 150 de lei. Admiteti faptul ca ati fost pacalit de acea persoana si mergeti mai departe...

Salut baieti sunt de accord cu voi, treb sa fie obligatoriu sa pui poze cu produsul
sa vada omul ce cumpara, ca de tzepari suntem satui

atat timp cat exista livrare cu verificare..ai optiunea sa deschizi coletul si sa vezi ce cumperi..nu vad de ce toata lumea avizata sau neavizata ar trebui sa-si dea cu parerea..romanii se pricep cel mai bine la politicda si sport..mai nou si la dat cu parerea...

- - - Actualizat - - -

aa si inca ceva...nu te costa nimic..sunt principalul pierzator in cazul unui colet refuzat..platesc si tur si retur costul de transport..asa ca..teapa dau altii..in cazul meu nici vorba de asa ceva..daca il vand cu 10 lei.. nu mai e teapa..teapa e doar atunci cand preturile sunt corecte..mocaciuni si pomeni in alta parte..la biserica sau la poarta d-lui Becali.

Cineva poate nu se pricepe si crede ca e original Si da 150 lei pe un fake , asa daca se postează anunțul cu pozele cu materialul spre vânzare se spulbera orice semn de întrebare !!!eu unul nu mi-am dat seama ca e fake !!!!

:)) ce ma distreaza omul acesta :)) ... satul de cei care se dau cu parerea dar totusi cred ca noi suntem mai satuli de tzepari cu clone... Omule intelege!! VINZI CLONE LA PRET DE ORIGINAL!!! Mai si spui ca unu ai vandut si mai ramane unu :))))))))) cine si-a putut lua tzeapa dupa ce au comentat atatia oameni? Cand esti nestiutor, documenteaza-te sau intreaba dar cand esti "destept" si dai tzepe in "nestiinta" esti nesimtit

Pai eu nu am vazut un lemn original sa arate altfel decat al meu...toate lemnele arata exact la fel..fiindca e acelasi model..aceeasi greutate..aceleasi straturi..

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 10853

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 10853

- - - Actualizat - - -

are serie..e lemn original 100%

- - - Actualizat - - -

se observa clar cele 5 straturi...

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 10854

- - - Actualizat - - -

poftim si imagine cu gramajul..un fake probabil are 190 grame ..avea 3 straturi sau 9...sau nici unu ... dimensiuni ciudate...nu poti sa spui despre un produs ca e fake doar asa ..sa te aflii in treaba..sau ca iti place sa-ti dai cu parerea...

- - - Actualizat - - -

poftim si imagine cu gramajul..un fake probabil are 190 grame ..avea 3 straturi sau 9...sau nici unu ... dimensiuni ciudate...nu poti sa spui despre un produs ca e fake doar asa ..sa te aflii in treaba..sau ca iti place sa-ti dai cu parerea...

- - - Actualizat - - -

seria stantata pe lemn..atesta totul...

Domnule Vasilejok...o intrebare....credeti ca acest lemn Bty Petr Korbel este original ? are 80 si ceva de grame ...seria stantata...

datatorii cu parerea abia asteapta o fotografie pe forum..se pare ca am fost sfatuit foarte bine sa nu postez pe forum datorita copiilor si dadatorilor cu parerea..
Ai fost sfatuit foarte prost...din aceleasi motive pentru care consideri ca ai fost sfatuit bine...

- - - Actualizat - - -

Domnule Vasilejok...o intrebare....credeti ca acest lemn Bty Petr Korbel este original ? are 80 si ceva de grame ...seria stantata...

100% fake...dar nu eu trebuie sa raspund la intrebare...sigla JTTAA este pusa prea jos fata de fluturele argintiu din capatul manerului...materialul fluturelui de pe maner este "bombat" si facut din plastic, nu e metalic...se vede din felul in care reflecta lumina..or mai fi alte diferenta, dar nu stau sa imi stric ochii la poze...in rest, e o clona bine facuta, forma manerului e acceptabila, destul de apropiata de original, nu are linia in interiorul sagetii ce marcheaza lemnul ca fiind off...multi ar fi luat tzeapa, Alex, cu lemnul asta...:cool:👍

Dupa cum vad dl. Claudiu a schimbat ceva in Regulament sa nu mai fie probleme, de acum incolo pozele sunt obligatoriu! 👍

2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!

eu cred ca omul este constient...defapt a fost de la bun inceput constient ca sunt fake-uri de aceea nu a pus poze..dar e dreptul lui sa ceara cat vrea! nu e prost cine cere! scuzati-mi expresia! stima

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus