Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Lemnul nu mai este valabil...nustiu unde a-ti citit despre el ca unde este scrie ca s-a scos de la vanzare...deci doar ce este in primul post este VALABIL, in rest nimic... - - - Actualizat - - -
Habar nu am ce varianta este pentru ca nu este lemnul meu...este exact cel din poza de aici de pe site-ul de la bistrita: http://www.tt-shop.ro/off-/61-butterfly-zoran-primorac.html ...tipul l-a luat mai scump, dar am vb cu el acuma si a zis atunci sa-l las sub pretul de pe site...Nu este nicio suparare d-le Adrian Gulas, daca mai gasiti preturi care depasesc limita va rog sa ma anuntati...dar si in caz contrar, daca gasiti lemne sau produse care sunt sub limita pretului cu zeci de lei sa ma anuntati ...(glumesc)
- - - Actualizat - - -
Paleta Tenis stare buna - formata din lemn Timo Boll Forte cu fete: Tibhar Genius(stare foarte buna)+Donic Gallardo(stare buna) - 140 lei
Vanduta! - - - Actualizat - - -
VISCARIA - 520 LEI CU TRANSPORT INCLUS
Salut ma intereseaza Andro Rasant negru 155/150 - 30 lei si lemnul Joola Chen Defender - AN - jucat 2 antrenamente - 120 lei pret total 150 lei (cu transport inclus), daca esti de acord. Astept raspuns.
din pacate nu, Dragos...ca am destule...nu demult am avut si eu un PG-7...iti doresc BAFTA! - - - Actualizat - - - Din nou reduceri la unele PRODUSE !!!
Habar nu am ce varianta este pentru ca nu este lemnul meu...este exact cel din poza de aici de pe site-ul de la bistrita: http://www.tt-shop.ro/off-/61-butterfly-zoran-primorac.html ...tipul l-a luat mai scump, dar am vb cu el acuma si a zis atunci sa-l las sub pretul de pe site...Nu este nicio suparare d-le Adrian Gulas, daca mai gasiti preturi care depasesc limita va rog sa ma anuntati...dar si in caz contrar, daca gasiti lemne sau produse care sunt sub limita pretului cu zeci de lei sa ma anuntati ...(glumesc) - - - Actualizat - - - Paleta Tenis stare buna - formata din lemn Timo Boll Forte cu fete: Tibhar Genius(stare foarte buna)+Donic Gallardo(stare buna) - 140 lei
Vanduta! - - - Actualizat - - -
VISCARIA - 520 LEI CU TRANSPORT INCLUS
VANDUT!!!
Radule,multumesc pentru pozele care m-au facut sa cumpar lemnul de la tine...,esti un tip de treaba.
La fel si provenienta lemnului(...Danemarca se confirma)...,este acelasi lemn ca si in adresa de mai jos...,in a 7-a postare de catre userul...Giangt
D-le Nelu, ce pot sa va spun eu: sa aveti parte de el si sa jucati cel putin ca si cum joaca Jike cu el...Va doresc sanatate si multe succese cu el! - - - Actualizat - - - Reduceri la PRODUSE !!!
Valabil ... - Click AICI - - - Actualizat - - - Donic JO Waldner negru 154/153 - 20 lei Donic Acuda s1 turbo 149/143 - 30 lei Andro Start 164/156 - 20 lei Andro Rasant negru 155/150 - 30 lei Stiga Radical rosu- 30 lei Andro Hexer rosu 158/150 - 50 lei Andro Hexer negru 156/148 1.9 - 40 lei Andro Hexer negru 155/149 - 30 lei Andro Hexer negru 156/150 1.9 - 15 lei Andro Hexer negru 159/150 - 30 lei Andro Hexer negru 153/149 - 20 lei Donic Bluefire M1 -MAX- 151/145 - 30 lei PALETA COMPLETA: LEMN STIGA CLIPPER WOOD+ SPIDER TALENT KING NEGRU + TIBHAR NIMBUS ROSU = 100 LEI
VANDUT!!