ÎNCHIS Vand adidasi Butterfly Lezoline TB Asia Exclusive+ Asics TPA 324,noi,in cutie ambele

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Topspinescu

newbie
junior
Scor reacție
0
Vârstă
49
Locație
București
Vezi atașament 10801Vezi atașament 10802Vezi atașament 10803Vezi atașament 10804Vezi atașament 10805
Perechea Asics este nr 42,5 (Jap 27,5) cred ca merge la un 42,5 sau 43-Pret 350 ron
Perechea Butterfly este insa greu de ghicit ce nr.are:)Pe cutie scrie eur 42/china 43/jap 26,5 dar mie imi sunt uriasi(port 42)Pe brant scrie 44,iar ei sunt vanduti ca 42...cam bataie de joc din partea lor-si nu sunt fakeuri(am masurat cu ruleta brantul si sunt 28cm,desi scrie 28=44 cand de fapt 28 este 43-43,5).Este model exclusiv pt Asia si sunt diferiti ca nr de cei cu talpa rosie,acelasi model,care se gasesc si la Butterfly Romania-acolo scrie tot eur42/chn 43/jap 26,5 dar sunt perfecti ca marime pt 42 .Ii gasiti pe butterfly-china.com,modelul utop 6.Sireturile albastre sunt tot Butterfly,le am pus eu,mi se pare ca sunt mai interesanti asa:)),daca le vreti pe cele albe,imi spuneti.Pret 400 ron
Ambele perechi sunt noi,doar probate in casa 2 minute cat sa mi dau seama ca nu sunt bune marimile.
Vand doar in București,cu proba,la sala-viva,toptenis,etc-nu pot trimite in tara avand in vedere confuziile cu numerele,va multumesc

P.S-Petele negre de pe talpa sunt de la blitz

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus