Buna d-nu Dan...cu mare placere va servesc...o sa incerc dimineata sa va trimit ca apoi sunt plecat pana pe luni...stima!va salut asi dori si eu o sticluta de ecolex !! de 150 ml multumesc!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna d-nu Dan...cu mare placere va servesc...o sa incerc dimineata sa va trimit ca apoi sunt plecat pana pe luni...stima!va salut asi dori si eu o sticluta de ecolex !! de 150 ml multumesc!
Cupla!Astazi a ajuns coletul la Vatra Dornei,l-am ridicat.Multumesc !
Cu placere...scuze...era prescurtatNu ca ar conta dar nu am inteles ce ai vrut sa spui. (Cupla!) ?
Cu mare placere!Multumesc de lipici pentru Kreanga Carbon domnule Marta!
Super marfa, super seller!
Sa fiti sanatos!
Cu stima,
Buna ziua. Ati trimis poate lipiciul la Suceava? (150 ml)
Buna Ziua
Sigur ca da...in data de 19.09...trebuia sa-l primiti deja...
Hmm... Nu a ajuns inca. Mai verificati va rog dumneavoastra la posta sa nu fie vreo problema la expediere iar eu mai verific aici in Suceava.
Se pare ca e mai usor la masa de joc decat la cea cu materialeAcolo te mai doare uneori spatele, dar aici te doare capul.... Multa sanatate, Ghita!
Apropo...Ala micu de abia se vede la masa, caruia i-ai dat meciul prima data cand ne-am intalnit la Timișoara a luat-o in serios...A luat locul intai la Victoria la Paleta veche...