ÎNCHIS Vand lemn Black&RED Sensei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ioneiane

active member
junior
Scor reacție
3
Vârstă
43
Locație
București
Vand lemn Black&red Sensei, greutate 88 g, 5 straturi lemn si doua fibra de bazalt, stare foarte buna, are o lovitura pe cant, asa l-am luat si eu, pret 230 lei, tansport inclus cu posta si plata in cont. tel 0728559004
poze pe pagina 2
Motivul vanzarii este lipsa timpului pentru joc, joc mai mult vara in parc, lemnul este peste nivelul meu de joc. Este un lemn interesant.

Ultima editare:
Un lemn extraordinar! Are aceeasi compozitie ca si Viscaria cu diferenta ca, in loc de arylate carbon, Sensei are bazalt. Chiar si dimensiunile sunt ca la Viscaria. Viteza este putin mai mica decat la Viscaria insa cu un control deosebit. Lemnul creeaza mult efect iar viteza este liniara. Recomand.

Un lemn extraordinar! Are aceeasi compozitie ca si Viscaria cu diferenta ca, in loc de arylate carbon, Sensei are bazalt. Chiar si dimensiunile sunt ca la Viscaria. Viteza este putin mai mica decat la Viscaria insa cu un control deosebit. Lemnul creeaza mult efect iar viteza este liniara. Recomand.
Am citit ca de productia acestor lemne sunt "vinovati" Dl. Levi si Dl. Dan Tigau. Felicitari ! Ce dimensiuni are si ce greutate (aprox) ?

Multumesc

Sincer nu stiu greutatea, o sa incerc sa aflu maine greutatea, ma gandeam sa merg la un magazin sa-l pun pe cantar, dar la ce cantare au magazinele din Romania, nu stiu daca o sa aflu greutatea exacta.

in Buc poti merge la VIVA sau la TOP TENIS ARENA ... sau putem merge impreuna joi, cand ma intorc in Buc. :) ma intereseaza lemnul

Rezervare anulata, lemnul este iar la vanzare, prioritate userul "tmroradea" care a trimis mesaj, mai trebuie sa trimita adresa de livrare. Cu stima: Ion eiane

Actualizat. Lemnul nu a putut fi trimis prin curier userului "tmroradea", intre timp a cumparat alt lemn. Firmele de curierat au fost blocate o perioada si nu au mai ridicat colete de la persoane fizice cu plata cash.
Lemnul este iar la vanzare, pretul include transport cu plata ramburs prin curiei.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus