ÎNCHIS vand lemn koji m.def si alte lemne si ceva fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Oblio

Regular Contributor
senior
Scor reacție
305
Vârstă
47
Locație
Pascani
revin cat de repede cu mai multe detalii:)

este un Koji defensiv cu 5 straturi.maner mic,folosit la 5 meciuri,e practic nou,in stare buna,voi reveni si cu foto,sunt incepator cu postarile de acest fel,m-ati luat prin surprindere (ce repede a-ti vazut postarea,pretul este fix 200 lei,bonus dau un lemn Toxic 3 folosit,acesta are ceva zgarieturi pe ambele fete,dar e gratis.

- - - Actualizat - - -

mai am un lemn DR.Neubauer World Champion,off-cu 2 lovituri pe cant,nu cred ca ar putea influenta jocul,e folosita,80 de lei fix.

2 fete Tibhar super defence,una rosie si una neagra,folosite de cateva ori dar au fost lipite pe mai multe lemne pentru incercari,le dau cu 150 lei fix pe amandoua.

- - - Actualizat - - -

mai am un lemn Donic Waldner Diablo Senso,folosit,100 lei fix,

- - - Actualizat - - -

nu doresc schimb,joc cu un Xiom Magelan o editie veche si nu-l mai schimb,e pentru mana mea...

fata DONIC Liga,rosie,taiata,folosita putin,mici zgarieturi pe margine,1,9 mm ,dim 147mm/146mm,45 lei.

- - - Actualizat - - -

2 fete patrate rosii Friendship 729 de 2mm,40 lei ambele

- - - Actualizat - - -

fata Gambler Reflectoid rosie de 1,3mm,folosita putin,nu am dezlipit adezivul de pe ea,dim 152mm-147mm,30lei

- - - Actualizat - - -

fata Donic Slice 40 neagra,de 1,5mm,folosita putin,dim 142mm cu 145mm,nu am dezlipit adezivul de pe ea,70lei

- - - Actualizat - - -

fata dhs iarba cloud fog rosie,folosita putin,nu am dat jos adezivul,mici ciupituri din burete,de 1mm,dim 153mm cu 151mm,45 lei

- - - Actualizat - - -

fata Donic Baracuda rosie,folosita de 2mm,inca cu aderenta buna,mici ciupituri pe margine,dim 148mm cu 144mm,80 lei

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

- - - Actualizat - - -

valabil

am postat si vanzare de fete diverse...valabil

- - - Actualizat - - -

vanzare ceva fete in postul 9

- - - Actualizat - - -

si postul 6

valabil

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

la koji dau gratis lkt toxic 3,ce-i drept usor zgariat pe ambele fete,dar e gratis

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

valabil

lemnul koji vandut,raman celelalte valabile

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus