ÎNCHIS Vand lemn xiom zetro quad

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
da mai e valabil lemnul - 250 ron - poze cu lemnul ai pe prima pagina ( are fete lipite pe el dar dupa cum am precizat nu e zgariat sau lovit )
reducere la paleta Tibhar Samsonov Alpha + fețe Tibhar Rapid - 180 RON

0742624355
Paleta Tibhar nu mai este disponibila.
Lemnul XIOM Zetro Quad este inca disponibil la 250 RON in stare perfecta !
Adaug la vanzare un lemn Butterfly Gruba Carbon All+ , probat 1 data, ca nou, maner fl. E un lemn cu un control exceptional si sta f bine in mana. Un feeling super la jocul de langa masa, dar si de la distanta e ok ( eu l-am probat cu tenergy 05).
Pret 150 RON
- - - Actualizat - - -
La achizitionarea lemnului Bty Gruba Carbon ofer cadou o fața Stiga Calibra LT in stare buna

Salut Alex! Ma intereseaza pe mine lemnul Gruba Carbon! Trimite-mi o poza pe adresa de mail te rog ! Mersi

salut mihai...din pacate lemnul gruba carbon l-am dat !
Adaug la vanzare un setup format din Lemn Butterfly Korbel Sk7 off + fața tenergy 05 + fața tibhar evolution mxp .
Paleta a fost jucata in jur de 6-7 ore. In stare perfectam ca si noua. Este o combinatie perfecta pt cei care prefera un joc ofensiv dar si cu f mult control in acelasi timp. Paleta are un feeling deosebit, lemnul fiind unul din cele mai bune lemne de la butterfly ( parerea mea ). Pt poze astept adresa de mail. Nr de tel : 0742624355
Pret 500 ron

Paleta Sk7 Korbell retrasa de la vanzare.
Ramane la vanzare un singur lemn Xiom Zetro Quad in stare perfecta - 250 ron

VALABIL

Lemn Xiom Zetro Quad in stare perfecta maner fl - 230 ron

Adaug la vanzare un lemn Bty Sk7 Korbel ( jucat 2 saptamani, stare impecabila, maner fl, 93 de gr ) un lemn care sare tare dar cu un feeling si control exceptional - 230 ron

nr de contact - 0742624355

Lemn XIOM ZETRO QUAD in stare perfecta , maner fl - 220 ron

0742624355

Salut ai fi interesat de un schimb cu un stiga legend optimum carbo FL

Nu faci un schimb cu un stiga legend optimum carbo maner fl.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus