ÎNCHIS Vand lemn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

vitanu2006

active member
senior
Scor reacție
18
Locație
Târnăveni
Se vinde ultima bucata de lemn rămas, un Jun Mizutani ZLC, lemn fabricat în 2008, an foarte bun pentru aceste gen de lemn, este din prima serie a acestor lemne, greutate 92 grame, mâner FL. Lemnul este rar, arata foarte bine, nu este lovit si nu a suferit nici o modificare. Este un lemn foarte bine echilibrat si cu un simt deosebit. Are un echilibru bun intre viteza si control.

Preț - 499 lei.
Accept si unele schimburi plus/minus diferența.
Detalii la 0742 878 196 sau mesaj privat.

Ultima editare:
bun lemn, dar de ce zici ca anul respectiv ar fi mai bun, decat un alt an ? :) e ca la vinuri ? mai vechi mai bun sau cum ? si de ce zici ca e rar, inca se fabrica

Domnule Alexandru29 aveti dreptate în tot ce ați scris mai sus. Aici vin cu următoarele completări : primul an în care se fabrica lemnele se considera a fi putin superior celorlalți ani, ma refer aici la feel-ing. Comparația făcută cu un gen de băutură alcoolică e bine-venită. Este exact cum ati spus. Cu cat e mai vechi e mai bun. De altfel după cum stiti pe forum, oamenii caută lemne vechi, cu diferite ?nsemne ( gen fluture negru, fără serie, cu serie dar cu o anumită litera la începutul ei, etc. Cei mai experimentati cunosc mai multe detalii ). Lemnul încă se fabrica dar e varianta noua care costa dublu fata de prețul cerut de mine si sincer nu stiu dacă vine cu alte âmbunătățiri. Varianta veche, cea pe care o prezint eu nu se mai fabrica. Cel putin asa am auzit. O duminica plăcută. Stimă.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus