ÎNCHIS Vand lemne +fete Butterfly ,Stiga ,Nittaku,Lin Gaoyuan ,Freitas,Harimoto,Primorac ,Carbonado,etc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ovidiubutterfly

Active Member
senior
Scor reacție
62
Vârstă
30
Locație
Curtea de Argeș
Lemne :

1. Butterfly Lin Gaoyuan -Maner FL - Stare foarte buna (incercat cateva antrenamente) -cutie originala - 91 GR. PRET:650 LEI VANDUT

2. Butterfly Harimoto Tomokazu Innerforce ALC - Maner FL - Stare foarte buna (folosit 2 antrenamente ) - cutie originala - 97GR - 650 LEI - REDUCERE . Pret nou 570

3. Butterfly Marco Freitas - Maner FL - Stare foarte buna (incercat cateva antrenamente ) - cutie originala - 92 GR - 650 LEI- REDUCERE . Pret nou: 600lei. VANDUT

4. Butterfly Primorac Carbon - Maner FL -Stare foarte buna (incercat 2 antrenamente ) - Cutie originala - 94 GR - 450 LEI-VANDUT

5. Butterfly Hadraw SK - Maner FL - stare foarte buna ( incercat cateva antrenamente ) - cutie originala - 93 GR - 350 LEI-VANDUT

6. Butterfly Hadraw VR - Maner FL - stare foarte buna ( incercat cateva antrenamente ) - cutie originala - 96GR - 400 LEI-REDUCERE . Pret nou : 350lei

7. Stiga Carbonado 245 -Maner FL - stare foarte buna ( doar incercat ) - cutie originala - 96 Gr - 700lei - PRET NOU 670

8. Stiga Celero Wood - Maner FL - stare foarte buna - cutie originala - 95 GR- 300 Lei REDUCERE . PRET NOU : 250 .

9. Stiga Intensity NCT - Maner FL - stare foarte buna - 95 GR-400 lei

10. Stiga Nostalgic 7 - Maner FL - stare foarte buna - 98 Gr - 400 lei - REDUCERE . PRET : 350LEI

Fete :

1. Nittaku Huricane Neo 3 Rosu - 120 lei . VALABIL

2. Nittaku Turbo Blue PRO 3 -Negru - 2.0 -150lei -VANDUT

3. Pereche Nittaku Fastarc G1 - 280 Lei pereche sau 125 lei buc . Rosu 2.0 Negru 2.0 Reducere 200 lei pereche

4.Butterfly Flarestorm 1.7 2buc Negre sigilate 150lei buc.

Transport inclus prin posta daca plata se face direct in cont .
Le pot trimite si prin curier dar plata este suportata de cumparator .

Va rog sa nu deranjati inutil daca nu sunteti interesati sa cumparati . ( Nu are rost sa ne pierdem timpul reciproc ) .

0753579314 - Ovidiu
In caz ca nu raspund pe forum.
Mai am si alte lemne dar inca nu le-am postat . (ma puteti intreba in privat )
Multumesc pentru intelegere .

Ultima editare:
Buna ziua ! Fata Nittaku Turbo Blue PRO 3 mai este valabilă?? îmi puteți spune pe ce lemn a fost tăiată si daca a fost dată cu booster? O zi bună!!

Am primit coletul totul e ok , un om de încredere și cu lucruri de bună calitate

Trimis de pe al meu SM-J610FN folosind Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus