ÎNCHIS Vând/schimb paleta Joola Nobilis PBO-c + Tenergy 05 nou

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

brennekke

senior
Scor reacție
114
Vârstă
40
Locație
Blaj

Vând paletă din gama Premium JOOLA NOBILIS PBO-c + TENERGY 05 rosu NOU pe FH iar pe BH se oferă la alegere dintre Tenergy 05FX sau Joola Dynaryz ACC uzate . Lemnul este foarte controlabil , cu strat de hinoki la exterior ceea ce oferă un feeling aparte , dar este și destul de rapid . Mânerul extrem de confortabil . Se poate vinde și doar lemnul dar as prefera sa il vând cu fata Tenergy pentru ca este tăiată perfect pe acest lemn . Prețul paletei este de 850 lei. Mai multe detalii la <a href="tel:0765154577">0765154577</a> sau whatapp!

Aveti optiunea sa va inchideti singur Anuntul. Cum ar fi daca moderatorii ar sta la pânda in sectiunea Anunturi, citind toate topicurile sa vada daca a primit "sarcini" de la vanzatori? Credeti ca viata noastra e sa citim anunturi? Mai ales ca sunteti pe forum de 16 ani...

Mulțumesc pentru atentionare ! Nu am mai știut care sunt regulile, degeaba sunt de 16 ani membru dacă vând câte un lemn odată la câțiva ani . Cândva am reținut ca nu putea userul sa închidă topicul dar voi cauta secțiunea și il voi Închide . Cred ca mai util era sa îmi explicați cum sa fac decat sa îmi tineti morala că vă pun eu sa stați la nu știu ce pândă . Ideea de baza era ca lemnul s-a vândut și nu mai reprezintă interes pentru cei interesați și nicidecum sa dau eu de lucru moderatorilor .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus