VÂND Vand Stradivarius - Cumpar Mizutani ZLC + altele (5 Cititori)

alexandru29

rookie
junior
Scor reacție
5
Vand un stradivarius ST de 86 de grame in stare excelenta . Are un pic pilite canturile unde vine priza sa nu deranjeze . In poze sunt ceva urme de lipici care le-am curatat
Pret 350 lei

Cumpar mizutani ZLC FL in stare f buna ( fara lovituri si sa arate ingrijit ) greutate 86-89 grame
fsdGd8u.md.jpg fsdGJae.md.jpg

fsdO0Kv.md.jpg

Stradivarius vândut, am trimis banii urmeaza să-mi fie expediat mie lemnul ca să nu mai stea celălalt stradivarius singur în colecție.

Buna , in mod normal cred ca ofertele se fac in mesaje private si lemnul pe care il ai este depsrte estetic de ce caut eu .
Plus ca un lemn jucat 14 ani nu stiu cum poate costa cat unul aproape nou ...
Postarea a fost unită automat:

Am cumparat mizutani .
Daca are cineva fete patrate sau doar probate ; donic baracuda, xiom vega euro sau fastarc c1 sau g1 astept oferta in privat

Ultima editare:
Cumpar mizutani ZLC FL in stare f buna ( fara lovituri si sa arate ingrijit ) greutate 86-89 grame
Aveti acest anunt. Nu inteleg care-i problema. alx_vass v-a raspuns la anunt. Nu va convine ce va ofera, nicio problema, raspundeti ca doriti ceva mai bun si gata. E chiar mai indicat sa se raspunda public si nu privat pentru a fi totul transparent.

Problema e clara . Gramajul nu e cel cerut nici aspectul lemnului nu se incadreaza deci e clar reclama fortata pe postarea mea . Altii cum plt avea bunul simt de a trimite mesajele in privat ?
( daca eu cer lemn 87-89 grame in stare f buna si se posteaza lemnul ala reparat si vai de el de 91 grame nu e postare nepotrivita ?

Am cumparat lemn exact cum am dorit la un pret corect . Acum puteti sterge postarea lui dp anuntul meu . Asa ar fi frumos

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus