ÎNCHIS Vand VEGA EUROPE max rosie si BFM1 max neagra noua

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adishorul

senior
Scor reacție
117
Locație
Bistrița
Fete de vanzare
- Donic Bluefire neagra max noua, patrata 120 lei transport inclus sau schimb cu o fata neagra mai lenta duritate medie (42 grade) grosime 2,0
- xiom vega europe max rosie jucata vreo 4 luni burete in stare foarte buna, spin foarte bun topsheet ciupit pe margini - 60 lei redus la 40 lei

Ultima editare:
Ceau Adi, nu te intereseaza un schimb cu ce doresti tu din gama mea de fete fara pereche, pt donic desto? daca nu spune-mi un pret sa-mi fac o imagine

Ceau Adi, nu te intereseaza un schimb cu ce doresti tu din gama mea de fete fara pereche, pt donic desto? daca nu spune-mi un pret sa-mi fac o imagine

Buna Bogdan. Momentan nu sunt interesat de schimb, pretul pt desto e dat si in primul post, este 80 de lei transport inclus. Sper ca imaginea de care ziceai s-a format bine si putem trecem la teaba :) Cele bune!

pozele cu lemnul inca nu au ajuns pe adresa mea de mail, oare mai ajung?

pozele cu lemnul inca nu au ajuns pe adresa mea de mail, oare mai ajung?

Salut Zoli. Daca erai serios interesat de lemn nu doar de poze ti-l puteam trimite la turneu la Cluj sa il vezi cu ochii tai nu doar sa faci colectie de poze :)
O sa pun pozele aici mai pe dupa amiaza bineinteles la rezolutie maxima pt 19". Cele bune!
- - - Actualizat - - -
Salut Zoli. Daca erai serios interesat de lemn nu doar de poze ti-l puteam trimite la turneu la Cluj sa il vezi cu ochii tai nu doar sa faci colectie de poze :)
O sa pun pozele aici mai pe dupa amiaza bineinteles la rezolutie maxima pt 19". Cele bune!

Adaugat poze în primul post.

Fetele vandute.. axel nu mi-ai spus daca iti plac pozele pe care le-ai cerut.. sunt sau nu ok ? daca nu care-i treaba..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus