ÎNCHIS VANDUT..TOPIC INCHIS...Butterfly Kreanga carbon ULC FL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
2. Conținutul topicului va conține OBLIGATORIU o descriere a produsului, dacă sunt defecte vizibile, dacă este funcțional, etc. Este OBLIGATORIE atașarea de poze REALE la produs astfel se mărește șansa ca acel produs să fie mai ușor vandabil!

Domnule Edward, vi s-a atras atentia de catre mai multi membri ai acestui forum sa respectati regulamentul. Atat si nimic mai mult. Va rog sa incetati cu ironiile la adresa lor. Daca puteti respecta regulile acestui forum, sunteti binevenit, daca nu, puteti vinde materialele dvs. in alta parte.

Pai vad ca unii nu inceteaza sa ma provoace in continuare, chiar daca au vazut deja pozele pe topic.....asta cum s o numi draga domnule Krazilec?Dar problema mea nu ar fi ca pot parasi acest site ci faptul ca ,daca ar durea invidia si prostia, multi de pe acest site ar urla de durere. ...si ma doare automat si pe mine pt.ca,din pacate,sunt si ei romani ca ai mine dealtfel ...stima

Inviato dal mio SM-A500FU utilizzando Tapatalk

Ultima editare:
Nu ai domnule niciun fel de stima, desi asa inchei mesajele dumitale. Poate o pretinzi, dar de oferit, nu o oferi defel.
Mai afirmi, ca te doare inima de romani... "ca ai mine", nu este adevarat, nu ai decat dispret, pentru ca de abia in topicul 10 ai catadicsit, dupa ce ti-au reprosat mai multi, sa postezi un link catre poze.
Nu te provoaca nimeni domnule, ca nu asta urmarim noi aici, ci mai multi au incercat sa te faca sa te comporti normal si firesc in acest mediu in care noi obisnuim sa ne respectam.

...si pana la urma cumperi sau nu lemnul, domnule Sinoboll? ....sau dorinta dvs.este sa ma vedeti in puscarie pt.ca n am postat niste amarate de foto pe acest site?Tenacitatea si ura asta ce o simt in dvs.,cam asta ma face sa cred!!!???.....in cazul in care asta va este intentia, anuntatima ,sa mi iau un avocat bun
In caz contrar, spune mi te rog cât platesti pe lemn, si,poate,cine stie, cadem la o invoiala! !!???.....asta,asa,sa inteleaga si lumea asta de pe forum,c? cautam noi aici de fapt !!???....probabil asta!!!!!!!!*????????.
88f87c341c0547a7d8a237170ce2d264.jpg

....si nimic mai mult....

Ultima editare:
...si pana la urma cumperi sau nu lemnul, domnule Sinoboll? ....sau dorinta dvs.este sa ma vedeti in puscarie pt.ca n am postat niste amarate de foto pe acest site?Tenacitatea si ura asta ce o simt in dvs.,cam asta ma face sa cred!!!???.....in cazul in care asta va este intentia, anuntatima ,sa mi iau un avocat bun
In caz contrar, spune mi te rog cât platesti pe lemn, si,poate,cine stie, cadem la o invoiala! !!???.....asta,asa,sa inteleaga si lumea asta de pe forum,c? cautam noi aici de fapt !!???....probabil asta!!!!!!!!*????????.
88f87c341c0547a7d8a237170ce2d264.jpg

....si nimic mai mult....

Inca o mostra de buna crestere, educatie si respect din partea dumitale.

Hai ,Adio ca aici se vand doar materiale de tenis masa

Nu mai fiți asa răi,,Edward e un user de nota 10!,,,acuma nimeni nu este perfect,,dar probabil dacă la-ți cunoaste personal ați fi toti buni prieteni!!,,

VANDUT ...TOPIC INCHIS

- - - Actualizat - - -

Un etern dragut dl.Mimusrem! !!...mersi pt.colaborare si prietenie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus