ÎNCHIS Vandut

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

emipeter

rookie
senior
Scor reacție
49
Vârstă
52
Locație
Călărași
Vand lemn XIOM HAYABUSA ZXi in stare foarte buna, primul propietar, are doar o mica atingere pe cant fara a avea influente asupra jocului. PRET 300 LEI. Se vinde si fata ADIDAS P 7 stare buna, uzura normala de la joc PRET40 lei.

Ultima editare:
Emil, nu ar strica sa faci precizarea daca vinzi si pe bucati, lemn plus fete, separat...iar asta ar implica sa postezi si fotografii, ( pentru ca stiu ca fotografia este principalul tau hobby), din mai multe unghiuri, pentru ca foto sa fie relevante...ca doar te pricepi...stii tu, sa cada lumina cum trebuie, rezolutie buna, sa poata mari omul poza sa vada mai bine detaliile...
...iar ca recomandare, daca se cumpara lemnul si fata adidas, atunci faci cadou fata aia tuple, neagra, cu zimti lipsa....:p:D:thumbup:

Da e gratis Kokutaku. Nu-mi sa voie sa adaug fotografii la rezoluție mare

Pai atunci pune foto separat cu lemnul si fetele, si pretul per bucata....si foto suplimentare...la ce rezolutie iti permite administratorul asta, ca vad ca are ceva cu tine si nu-ti permite sa postezi foto mai clare...:D

Urca pozele pe postimage.org la orice rezolutie si pui aici link-urile.

Am incercat si nu-mi da voie, imi pare rau. Si cum nu am noroc sa vand, in mod sigur voi ramane cu ea.

- - - Actualizat - - -

Pai atunci pune foto separat cu lemnul si fetele, si pretul per bucata....si foto suplimentare...la ce rezolutie iti permite administratorul asta, ca vad ca are ceva cu tine si nu-ti permite sa postezi foto mai clare...:D

Pai asta iseamna sa te cinstesc iarasi, ca-mi lipesti fetele... si avantaj tu.

Vand paleta compusa din lemn XIOM HAYABUSA ZXi si fete ADIDAS P 7 si KOKUTAKU 110. PRET 450.
Fata de backand are sarita cativa zimti spre maner.

Se poate vinde si separat, lemnul si fata rosie. Lemn 400 si fata rosie 80. Neagra cred ca o voi pastra amintire...

- - - Actualizat - - -

Urca pozele pe postimage.org la orice rezolutie si pui aici link-urile.

Nu am mai intrat de foarte multa vreme pe forum. Mi-am facut cont pe postimage.org la indrumarea lui Cracinica Gabriel si a mers. Multumesc pentru ajutor.

Ultima editare:
Lemnul arata impecabil...aproape....(vazut personal, cu acea mica aschiere surprinsa de Emil in foto)...iar foto....ce sa mai zic...sunt mult prea 'profesionale' si surprind atat de mult detaliile, incat nu se mai vad liniile generale ale "subiectului"....
Emil, din cauza frunzelor nu mai vedem copacii...foto ar trebui sa surprinda nu doar detaliiile, ci si "intregul'...detaliat...ai nevoie de mai multa..."profunzime"...

P.S. 1. Emil este si fotograf...profesionist, daca putem spune asa...si este interesat de criticile noastre, inclusiv in ceea ce priveste calitatea foto expuse...
2. Una peste alta, lemnul arata excelent.

Ai vazut ca arata foarte bine, la 350 de pret actualizat.

- - - Actualizat - - -

FATA ADIDAS P 7 - 40 LEI
XIOM HAYABUSA ZXi - 350 LEI> lemnul arata foarte bine, cine il va cumpara il poate returna daca nu este asa cum am scris. Multumesc, astept oferte.
Tel . 0743.099.460

- - - Actualizat - - -

La lovitura de pe cant fotografia este macro, factor de marire 1/1, de aceia pare mare.

Lemnul este rabdator....asteapta muuult si bine...:)
Eventualul cumparator asteapta un pret irezistibil...acum sa vedem ce rabdare are, si pentru cat timp..😉

Vand lemn XIOM HAYABUSA ZXi in stare foarte buna, primul propietar, are doar o mica atingere pe cant fara a avea influente asupra jocului. PRET 350 LEI. Se vinde si fata ADIDAS P 7 stare buna, uzura normala de la joc PRET40 lei.

330 LEMN XIOM HAYABUSA ZXi

- - - Actualizat - - -

Vand lemn XIOM HAYABUSA ZXi in stare foarte buna, primul propietar, are doar o mica atingere pe cant fara a avea influente asupra jocului. PRET 350 LEI. Se vinde si fata ADIDAS P 7 stare buna, uzura normala de la joc PRET40 lei.

VREAU SA-L PUN LA CURIER MAINE. PRET 300

- - - Actualizat - - -

VANDUT. TOPIC INCHIS. Rog administratorul sa-l inchida. Multumesc frumos pentru gazduire.

Utilizator serios. Recomand. Lemnul arata chiar mai bine decat in poze.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus