Parca ti-ai facut comanda pentru niste "plasma" de la ANDRO si un SUPER CORE Kinetic CARBON LIGHT OFF..Ai schimbat intre timp macazul spre Bryce?VISCO a spus:Nu mai vreau.Andrei a spus:Sriver G2 FX nu e fabricat si in varianta Power Sponge, asa ca , VISCO tot trebuie sa relipesti daca vrei Sriver G2.Vreau ceva tip Power Sponge asa ca raman la Bryce FX PS.
M-ar interesa mult cum se comporta "plasma" pe lemnul mai sus amintit.

fata de ANDRO J.M.SAIVE SUPER CORE OF(speed8+,control 7)cu care joc acum. Si am avut o revelatie. Cu toate ca diferenta pare nesemnificativa, noul lemn confera SRIVER-ului calitati pina acum nestiute, un sunet plin, dinamic, o viteza superioara la topspin, toate fara  a afecta controlul. Ansamblul lemn, fete ating perfectiunea atunci cind le combini astfel incit sa poti scoate maximul de la ele. Poti sa ai super lemn, sau super fete, daca nu stii sa le "imperechezi"...... Ca intr-o casnicie!
 fata de ANDRO J.M.SAIVE SUPER CORE OF(speed8+,control 7)cu care joc acum. Si am avut o revelatie. Cu toate ca diferenta pare nesemnificativa, noul lemn confera SRIVER-ului calitati pina acum nestiute, un sunet plin, dinamic, o viteza superioara la topspin, toate fara  a afecta controlul. Ansamblul lemn, fete ating perfectiunea atunci cind le combini astfel incit sa poti scoate maximul de la ele. Poti sa ai super lemn, sau super fete, daca nu stii sa le "imperechezi"...... Ca intr-o casnicie! ).Parerea mea ca aceste schimbari sunt niste mofturi.Alt exemplu mult mai ilustrativ este Dorin Gabudean.El fiind aparator joaca cu o paleta defensiva dar l-am vazut la un antrenament jucand cu Schlager carbon shi parca juca de o viata cu ea.
).Parerea mea ca aceste schimbari sunt niste mofturi.Alt exemplu mult mai ilustrativ este Dorin Gabudean.El fiind aparator joaca cu o paleta defensiva dar l-am vazut la un antrenament jucand cu Schlager carbon shi parca juca de o viata cu ea.