CUMPĂR Xiom Zetro Quad cu mâner flared (concav)

Lupu Gabriel

rookie
senior
Scor reacție
79
Locație
Piatra Neamț
Salutare

Cumpăr Xiom Zetro Quad în stare impecabilă.
Dacă este nou (în ţiplă) ofer preţul pieţei plus 10%.

Vă rog. Impecabil înseamnă că nu are pe el decât urme de amprente. Şi chiar şi alea se văd doar dacă se duce lemnul la un laborator de criminalistică.
Adică nu este murdar, nu este ciupit, nu este şlefuit/lăcuit, nu a avut bandă de aderenţă pe mâner.
Fac aceste precizări ca să nu pierdem vremea şi să ne enervăm reciproc.

Ofer la schimb, eventual, lemnul Xiom Stradivarius, cu feţele precizate în avatarul contului.
Nu mă prind să dau feţele jos. Au fost lipite la magazinul de profil din Bucureşti (nu ştiu dacă am voie să spun numele magazinului).
Legat de una din feţele de pe această paletă, faţa neagră a fost abuzată de către mine. În sensul că mi s-a părut mie că iese un pic de lipici, am tras de lipici, a ieşit mai mult. Am relipit-o în acel loc, am pus-o la presă. Am strâns-o de a ieşit zeama din ea. În fine, a ieşit ca dracu. Spun acest lucru pentru ca cine ar fi interesat de schimb, eventual, să ştie despre acest lucru pentru a ne înţelege la preţ. Dar paleta poate fi folosită la joc. Acea lipitură descrisă mai sus este la baza paletei, pe locul unde este poansonat numele feţei şi pe care stă degetul arătător la joc şi nu are cum influenţa jocul. Am jucat cu ea (cred) că la maxim două competiţii, în Suceava şi cred că la Mogoşeşti Siret. Practic, lemnul este ca nou, fără niciun defect. Nu a fost lovit şi pe cant are bandă de protecţie Xiom. Pentru cine este interesat de schimb pot da jos banda pentru verificare cant lemn.

Totuşi aş prefera să achit preţul. Ca cel ce vinde să fie mulţumit, pe cât aş fi şi eu că-l cumpăr! :)

Vă mulţumesc.

Toate cele bune
Gabriel

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus