AmaTur: Turneu A+ Zalău - 18/19 iulie 2026 (3 Cititori)

V-am raspuns atunci si dvs. si tututor ca transferurile se fac in ultima saptamana. Locuri sunt la avansati. Acum va puteti transfera, daca doriti. Sa-mi spuneti, va rog, cum ramane, daca va transferati sau va retrageti.

V-am raspuns atunci si dvs. si tututor ca transferurile se fac in ultima saptamana. Locuri sunt la avansati. Acum va puteti transfera, daca doriti. Sa-mi spuneti, va rog, cum ramane, daca va transferati sau va retrageti.
Bună! Eu am înțeles că transferul urma să se facă dacă sunt locuri, motiv pentru care am crezut că nu mai era nevoie să trimit un alt mesaj. Îmi cer scuze dacă am înțeles greșit.

- De mâine, Luni, 13 iulie 2026 se pot face transferuri de la o categorie la alta, în limita locurilor disponibile.
- Vă reamintim că tot Luni, 13 iulie 2026, ora 21:00, este termenul de retragere

fără penalizare. Retragerile de pe lista de așteptare nu se penalizează. După orele 21:00 vom afișa wild-card-urile și separarea listelor Masters și Elite.

- De mâine, Luni, 13 iulie 2026 se pot face transferuri de la o categorie la alta, în limita locurilor disponibile.
- Vă reamintim că tot Luni, 13 iulie 2026, ora 21:00, este termenul de retragere fără penalizare. Retragerile de pe lista de așteptare nu se penalizează. După orele 21:00 vom afișa wild-card-urile și separarea listelor Mas

Daca solicitati AZI, da, va avem in vedere. Nu s-a modificat nicio data limita.

Saptamana trecuta, Marti, s-au mutat 12 locuri de la open la elite, ca urmare a listelor din acel moment.
Confuziile apar din cauza faptului că mesajele din prima pagină nu au fost modificate în concordanță cu deciziile organizatorilor. Nu putem sta cu ochii pe tot forumul zi de zi.
În plus, vineri s-a anunțat explicit (ca de altfel și în mesajul inițial din prima pagină) că înscrierile după regula "primul venit primul servit" încep de sâmbătă după ora 21:00.
Comunicarea poate produce confuzii atunci când nu este precisă.
Spor!

CEUHytS.md.png CEUJHo7.md.png
Postarea a fost unită automat:

Confuziile apar din cauza faptului că mesajele din prima pagină nu au fost modificate în concordanță cu deciziile organizatorilor. Nu putem sta cu ochii pe tot forumul zi de zi.
În plus, vineri s-a anunțat explicit (ca de altfel și în mesajul inițial din prima pagină) că înscrierile după regula "primul venit primul servit" încep de sâmbătă după ora 21:00.
Comunicarea poate produce confuzii atunci când nu este precisă.
Spor!

CEUHytS.md.png CEUJHo7.md.png
La acest mesaj mă refeream:

CEU33KX.md.png

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus