AmaTur: Turneu A Zalău - 20/21 Septembrie 2025 (6 Cititori)

Salutare! Va rog sa corectați Robert s-a retras după primul meci,nici nu am jucat cu el ..mulțumesc.

KYtbNG2.md.png

Buna seara tuturor,

Cand scriu aceste randuri gandurile mele se indreapta catre voi toti… toti jucatorii care ati fost prezenti la acest turneu si care sper ca ati ajuns cu bine acasa !

Tin sa va multumesc tuturor pentru prezenta si pentru tot fairplay’ul de care ati dat dovada.

Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor jucatorilor.

Dupa acest turneu, dupa munca multa depusa sa incercam sa fie totul cat mai bine ne bucuram ca am reusit sa incheiem cu succes cel mai mare turneu Amatur organizat vreodata in judetul Salaj.

Acest lucru dar in special mainile stranse cu multi participanti la finalul concursului ma fac sa merg cu gandul ca anul viitor in Zalau sa organizam primul turneu A+ din istorie. In mare parte planul este deja facut: Sala Avram Iancu + Sala Sporturilor, 32 de mese, 96 jucatori la fiecare categorie… ramane de vazut daca vom avea si sustinere pentru acest proiect.

In final o sa inchei cu un singur regret la care ma gandesc dupa fiecare turneu organizat, indiferent de nivel sau numarul de jucatori… se intampla in toata tara, la toate concursurile si aici ma refer la faptul ca la final, cand turneul ar trebuii sa aiba cel mai mare interes, semi’finale, finale mereu salile sunt goale, majoritatea oamenilor sunt deja in drum spre casa…. acest lucru cantareste mult ca atmosfera pentru un final de turneu… e greu, stiu sa schimbam acest lucru, chiar si noi ca organizatori de multe ori incepem sa adunam din mese insa sper ca pe viitor sa se vada o schimbare si sa avem o finala la care sa priveasca 100/200 de oameni.

Va doresc tuturor toate cele bune si “sa dati pe masa”

Cu multumiri,
Alin Ciupe

A fost un turneu foarte reușit, sala a fost la superlativ,lumina bună ,foarte bine aerisita ,nici vorba de condens .Felicitari organizatorilor și tuturor celor implicați în acest eveniment.Asteptam A+ de la anul!

Felicitări Cosma Gheorghe
Felicitări Bodea Flaviu
Felicitări organizatorilor!!!
Postarea a fost unită automat:

Felicitări Gaciu Gabriel!!;

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus