Se retrage de pe lista de așteptare
Ivanov Sorin- open
Ivanov Sorin- open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna ziua, am si eu o intrebare, vrem sa venim mai multe persoane de la Vatra Dornei la acest turneu, iar colega noastra Madalina Butnaru, e prima pe lista de asteptare, desi a prins loc candva, si se tot retrag participanti de la open, imi explica si mie cineva ce se intampla?
multumesc
Se retrage Casuneanu Briana-incepatori
Nu m-am pilit! Parvu Robert e baiatul lui Cornel, Patrick e nepotul lui Cornel, iar Casuneanu Briana + Diana sunt surori. Marcelino vezi c-ai sters-o pe Briana. I-a masuri! Ar fi trebuit sa fie in lista principala!
![]()
PS..asta nu ?nseamnă că nu voi fi prezent la sala să înghit in sec...
Buna ziua, am si eu o intrebare, vrem sa venim mai multe persoane de la Vatra Dornei la acest turneu, iar colega noastra Madalina Butnaru, e prima pe lista de asteptare, desi a prins loc candva, si se tot retrag participanti de la open, imi explica si mie cineva ce se intampla?
multumesc
Se retrage Budescu Marian Galați - Open.
Vezi dacă nu te-ai incalzit cu 50 faci buba. Recuperare plăcută.Din cauza unor probleme medicale (spatele), Filip Cristi sună retragerea. As fi vrut sa vin...dar nu se poate.
Pt nenea Dan Butacu....dacă o să mai fii la categoria actuala, ne putem revedea la Botoșani în septembrie...
Succes tuturor
PS..asta nu ?nseamnă că nu voi fi prezent la sala să înghit in sec...
Dacă mai dorește cineva meniu in afară de competitori sa-mi spună. P. S. Copiii au la meniu Pizzaaa. Vă asteptam.