Lista concurentilor ce sunt inscrisi la turneu si nu se prezinta

La turneul A de la București (24.01.2015) nu insist sa aflu daca au fost nemotivati,...pentru ca sunt sigur ca aici nu lipsesc participantii.

La turneeul din 3.01 de la Victoria,22. Marocico Marius, Fagaras - 551 - 8,8 - A,a ramas inzapezit si a anuntat pe la 9.30 putem sa-l trecem ca motivat,si ceilalti 4 au fost prezenti la sala dar cand au vazut nivelul unora au renuntat,nu i-am mai scos din lista de inscrisi ca eram ocupati cu altele.

37. Pietraru Sorin, Victoria - 1588 - 0 - A
48. Negrea Adrian, Victoria - 3640 - 0 - A
41. Neagu Ovidiu, Victoria - 2858 - 0 - A
42. Stoian Coco, Victoria - 2859 - 0 - A Absenti motivati

Deci fara absenti nemotivati

A, Odorhei, 17.01.2015:

Lista finala la amatori (4 motivati, Gal Levente din Odorhei nemotivat):

Levente a sosit la sala cu 2 minute inainte de inceperea concursului, fiind singurul absent prezent. Eu insa deja listasem grupele, dupa ce cu 2 minute mai devreme il pusesem deja nemotivat pe forum. Telefonul lui era inchis, si astfel dupa un alt coleg apropiat caruia a trebuit sa-i dau N in august, a primit si el acest avertisment.

Marin Marian-Ploiești absent nemotivat la concurs B 31.01.2015 Ploiești

Motivati, nemotivati, nu stim.
Cert e ca au absentat si ne-au incurcat:

S-au retras vineri dupa termen: Vitos-Fodor Istvan, Tegzes Robert .
S-au retras sambata dimineata: Ujica Marin, Lorincz Laszlo (ambii motivat), Ciobica Teodora.
Nu s-au retras, dar nici nu s-au prezentat: Aivanesei Iulian (Onesti), Henegar Gabriel (Brașov), Pop Alexandru (Campina).

(Turneu A - 02. 05.2015 - Sfantu Gheorghe - amatori)

A lipsit, anuntand dupa termenul limita: Bondoc Alex, au lipsit, fara sa anunte: Szakali Csaba si Macelaru Eugen.

(Turneu A - 02. 05.2015 - Sfantu Gheorghe - open)

PS: Imi cer scuze anticipat pentru ton. Dar probabil ar trebui modificat regulamentul in sensul ca sa conteze si o singura absenta nemotivata, de exemplu sa ne trimita pe tusa 30 de zile. Asa poate am avea atat obraz sa dam un telefon privind absenta la acei prosti care se straduiesc sa faca tot posibilul pentru ca cei care ajung la fata locului sa se simta cat mai bine, ca turneul sa nu aiba timpi morti, etc. ... si nici intarzieri din cauza meotivatilor/nemotivatilor.

PS: Imi cer scuze anticipat pentru ton. Dar probabil ar trebui modificat regulamentul in sensul ca sa conteze si o singura absenta nemotivata, de exemplu sa ne trimita pe tusa 30 de zile. Asa poate am avea atat obraz sa dam un telefon privind absenta la acei prosti care se straduiesc sa faca tot posibilul pentru ca cei care ajung la fata locului sa se simta cat mai bine, ca turneul sa nu aiba timpi morti, etc. ... si nici intarzieri din cauza meotivatilor/nemotivatilor.

Asi complecta cu doua absente 90 de zile sa nu fie primiti la turnee!

salutare

am o propunere

daca sunteți de acord și Florin Apian doreste sa modifice fisierul exel clasament

se poate adauga două coloane după NT

- în una sa fie trecuta data pina la care nu mai poate juca jucatorul
- în urmatoarea sa fie trecut cite absențe a avut jucatorul în Amatur (pe o anumită perioadă)

după care o să fac un fisier cu care sa afișati pe forum lista celor suspendati actualizata
sau sa scoateti la imprimanta acea listă

Postat în original de tokosp

Asi complecta cu doua absente 90 de zile sa nu fie primiti la turnee!

eu cred ca este bună ideea cu 30 de zile pt o absență și 90 de zile pt 2 absente

salutare

am o propunere

daca sunteți de acord și Florin Apian doreste sa modifice fisierul exel clasament

se poate adauga două coloane după NT

- în una sa fie trecuta data pina la care nu mai poate juca jucatorul
- în urmatoarea sa fie trecut cite absențe a avut jucatorul în Amatur (pe o anumită perioadă)

după care o să fac un fisier cu care sa afișati pe forum lista celor suspendati actualizata
sau sa scoateti la imprimanta acea listă

........

Mai bine faci tu separat un fisier, pe care poate sa-l consulte oricine, iti cedez tie primul post de aici, si sunt convins ca este mai simplu sa-i vezi separat decat "pierduti" printre cei 4000 din clasament.

Ar fi buna si o rubrica de observatii pt numele celui care l-a inscris pe acel nemotivat. Unii inscriu asa din senin pe altii care n-au habar ca este vreun turneu.

Adonis, te rog sa te ocupi tu de problema nemotivatilor ( cu forțe proaspete) si sa aduni datele cum te pricepi mai bine.. Multumesc!

Apropo! Vezi ca este un participant inscris, Chivu Adrian (Sibiu/Slobozia) care se inscrie mereu si nu vine niciodata. Eu zic sa dati locul altcuiva care ?i place sa fie prezent.

am sa fac fisierul dar mai durează putin

Turneu Lugoj - 23.05.2015
copii: 2 retrasi inainte de concurs
amatori: toti prezenti
open: 1 retras, 1 inscris inainte de concurs
- nu au fost absenti nemotivati

Back
Sus