După o pauză considerabilă în circuit, ieri am jucat "de toți banii" , cum zicea un "consătean".

Pentru ce vreau să vă supun atenția, dragi colegi...
Fiind în permanentă căutare a paletei perfecte (cu iarbă pe o parte

), vă împărtășesc ultimele impresii și, totodată, vă cer expertiza în alegerea următorului lemn.

Vorbind strict despre jocul meu, împart adversarii în 3 categorii și vă spun ce tactică adopt, în funcție de valoarea acestora. Nu poate fi vb despre o "deconspirare" generală, deoarece aceștia trebuie să fie mai buni... și atât.
1. Cu adversarii care "nu știu contra ierbii" îmi pot face jocul cum vreau, în general fac block și aceștia "se bat singuri" (cum își găsesc ei scuze

)
2. Cu adversarii mai versați, care știu contra ierbii, dar nu sunt mari atacanți sau... fără de greșeală... este imperios să ?ntorc paleta. Ei vin cu tertipuri de genul serve de "un anumit fel"

în iarbă. Surpriză! "Sub masă" se întâmplă minuni, așadar... mânerul ST alunecă ușor în palmă.
3. Problema intervine în cazul adversarilor foarte buni care atacă orice minge, dar și în forță. Aici încerc să mă departez de masă, făcând mai mult apărare. Atacurile mele, timide, nu pot fi decisive în făța unui atacant "de profesie". Cu ?ntorsul paletei mai faci puncte, dar majoritatea se obțin pe greșeala adversarului.
Combinația cu care joc este ok, însă ideea este de a avansa și de a câștiga meciuri cu adversarii mai buni. Adică "block" acceptabil, jos, dar chop controlabil și cu mult efect.
Nu există lemn perfect pentru apărare, dar sunt dispus să renunț la "deceptivitate" în favoarea consistenței în jocul la depărtare (maxim 3 metri) de masă. Așa că voi încerca să joc cu lemn defensiv, de dimensiuni mai mari.
?mi vin în minte câteva lemne, dar contează mult și fața atașată. Tot cu OX aș vrea sa joc, pentru a putea face și ceva block. Deci, nu prea ar merge lemn rigid și iarbă rigidă, pt. chop. Lemn moale și iarbă moale probabil, dar se pierde eficacitate și control, lângă masă.
Din experiența anterioară, aș lua în considerare un lemn de genul Spinlord Ultra Carbon Def, însă nu știu dacă s-ar potrivi Curl P1-r ox, pe acesta.
A încercat cineva lemnul și iarba de mai sus, cu succes? Dacă da, ce combinații?
Felicitări lui Remus Trocaru, pentru rezultatul de ieri! Am dat cu paleta lui și vă poate dezvălui setup-ul, însă nu pentru toți ar funcționa.
https://www.youtube.com/channel/UCUolvdiZfRVMbKfWxb7sp6w
https://www.facebook.com/309680636343003