Mihai Popescu-Apreotesei
organizator tehnic
Am observat ca iarba se pune in valoare mai bine cu softul decat cu short pips si da paleta trebuie rotita in mana si preluarile sa se faca cu ambele fete ca sa poti rupe jocul unui jucator bun.
Corect ceea ce afirmi cu privire la twiddling (intoarcerea paletei in mana). Un joc bazat pe intoarcerea paletei mi se pare mult mai eficient. In fapt de la inceput am primit indicatia sa fac acest lucru. Prima luna a fost grea de tot in conditiile in care totusi jucam bine soft soft si nu a fost usor sa invat sa folosesc iarba in forehand si sa adaptez unghiul de atac pe rever cu fata lisa.
Oricum eu sunt foarte multumit de ultimele evolutii la Open. Chiar ma uitam, multumita domnului Ivan, la un meci de-al meu filmat la turneul de la Targoviște. Nu a fost nici cel mai bun din turneu dar nici cel mai slab (nu am folosit destul topspinul din rever si au fost destule mingi care puteau avea o alta rezolvare). Pe filmare mi-a fost greu (mie personal) sa-mi dau seama cand intorc paleta. Acum inteleg ce zic adversarii cand spun ca schimb paleta cu o viteza foarte mare si trebuie sa-si concentreze atentia pe paleta sa vada cu ce fata lovesc.
https://www.youtube.com/watch?v=kLlnEc79VIU&feature=emb_logo