Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Calendar 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Se doreste organizarea Editiei a II-a Avdarma, Republica Moldova.
    18-19 noiembrie datele propuse.
    Organizator - Victor Rauh - Rep.Moldova si Corneanu Sorin - tehnic.

    Multumesc.
    Blade: lemn off...ce lemn !
    Bh: cu tepi
    Fh: fara tepi

    Comentariu


    • Turneul de la Ocna Mures din 28 octombrie se muta in comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj - org. principal Dirlea Ioan
      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

      Comentariu


      • Turneul din 04 Nov de la Osorhei (BH) se anuleaza deocamdata ... poate se va reprograma candva.​
        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

        Comentariu


        • Turneul din 4-5 nov de la Jidvei se muta la Teius
          TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

          Comentariu


          • Datorita nedisponibilitații saliilor in orașul Sibiu
            dorim anularea Turneului A din data de 11-12 Noiembrie si înlocuirea acestui Turneu cu un Turneu B in data de 11 Noiembrie 2023 la Ocna Sibiului
            deoarece regulamentul nu permite susținerea a 4 Turnee A la Ocna Sibiului

            Comentariu


            • Postat în original de puiu
              Turneu A Buhusi pe data de 09 Decembrie
              FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
              BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
              BH:Stiga Energy Absorber

              Comentariu


              • 9-10 Decembrie Memorial "Paleta de la Bloc" relocare de la Paulesti la Blejoi:
                - lumini;
                - geamuri acoperite;
                - toalete functionale;
                - parcare;
                - sala incalzita;

                Comentariu


                • Auuuuuu..păi acolo a fost cel mai penibil A....uau plus.

                  Comentariu


                  • Postat în original de Dantim Vezi post
                    Auuuuuu..păi acolo a fost cel mai penibil A....uau plus.
                    Bine spus "a fost".
                    Am enumerat in descrierea salii dotarile necesare, tinand cont si de nemultumirile de acum... X ani.
                    Nemultumiri pe care le-am contorizat de data trecuta cand am vrut sa fac, dar nu avea puse umbrarele la geamuri si nu am mai facut.



                    Eu v-am "oferit" acel "Nu-mi place", dar a fost o alegere gresita, de moment, un click pe care l-am adaugat dimineata, dupa doua ore de somn. Drept urmare am retras calificativul, deoarece este parerea dvs. despre acest turneu si, in mod public, in cer scuze pentru acest incident nefericit.

                    Domnilor,

                    In primul rand doresc sa va multumesc pentru opiniile pe care vi le-ati exprimat. Bune, rele sau neutre ele sunt binevenite. Imi pare rau ca pana la aceasta ora nu am putut raspunde, dar pentru mine ziua de Luni este, in general, zi de lucru.
                    Nu am decat cateva observatii de adaugat:
                    - lumina: a fost o problema pe care nu am putut-o rezolva; chiar daca aveam la dispozitie doua bannere mari de la Mediurg (firma care a asigurat asistenta medicala in prima zi), cei de la primaria Blejoi nu ne-au sustinut, nepermitandu-ne sa le afisam, sustinand ca au contracte de sponsorizare si nu li se permite; nu stiu cat a fost de adevarata povestea, cert este ca cele doua laterale au ramas descoperite, duminica fiind destul de greu pentru cei de la mesele 1-4 sa joace pentru aproximativ o ora. Curios este faptul ca, cu exceptia acelei ore, luminozitatea in sala a fost destul de buna, afara fiind innorat si, daca-mi aduc bine aminte, in jurul orei 12 chiar s-a aprins instalatia LED pentru ca era putin cam intuneric...
                    Cine a fost prezent la TF de la Sf. Gheorghe (ca tot pomenea cineva de el) stie cum batea acolo lumina pe o treime din mese, e drept lumina artificiala, dar mesele sticleau mai rau ca felinarele...si totusi nici o parere negativa, toate bune si frumoase!
                    Chiar imi aduc aminte de ceea ce scria dl. Marcu, un lucru care mi-a placut mult:

                    Originally posted by marcu vasile View Post
                    lumina a fost cea care a creat unele probleme dar toti au luptat in aceleasi conditii deci se anuleaza
                    Sambata in schimb situatia a fost mult mai dureroasa pentru noi, si dimineata si dupa amiaza cele doua laturi ale salii fiind pentru aproape doua ore scaldate in razele soarelui, masa 20 intorcand-o perpendicular pe latura mare a salii pentru a se putea juca. Dar, printr-o minune, cei de la Incepatori si Avansati au reusit sa se descurce, fapt pentru care le multumesc.

                    - caldura: pentru mine definitia de "caldura" ramane cea de la A+ ul de la Galați, 2016, Turneul "Dunarea Noastra", unde ieseam afara din sala, unde erau 38 de grade la umbra, ca sa ne racorim...asta daca va mai aduceti aminte; si totusi acel turneu nu a avut nici un feedback negativ (puteti reciti topicul aici) si ma intreb oare de ce, si la acest turneu toate bune si frumoase.
                    La Blejoi aerul conditionat a fost pornit inca de dimineata. S-a jucat ok pana la aproximativ ora 14 cand au intrat inferioarele de la Elite, iar instalatia a fost oprita la cererea jucatorilor si si-a facut aparitia surprinzatoarea caldura.... In cateva randuri am propus sa dam din nou drumul la instalatie si sa oprim meciurile pentru 5-10 minute, pentru un refresh, dar am fost refuzati, iar in momentul in care am pornit instalatia, fara a avea incuviintare , in cateva minute au intervenit protestele, unul dintre motive fiind ca "am venit sa transpiram, nu sa ne racorim". Pe cine sa impaci mai intai?
                    - condensul: sincer chiar e prima data cand aud de asta; in cursul zilei de astazi am discutat cu mai multi jucatori prezenti ieri si nimeni nu-si aduce aminte de un asemenea inconvenient; sala este suficient de inalta, ventilatia se face prin fantele de aerisire, deci este exclusa slaba aerisire; in plus usa dinspre hall a fost deschisa in permanenta, de acolo intrand A/C proaspat care a fost pornit non-stop. Singura explicatie ar fi ploaia si, implicit, umezeala adusa de afara de cei care se mai odihneau la o tigara sau o bere si, desi am asezat la intrare cateva "stergatoare", uitau sa se stearga aducand cu ei apa in suprafata de joc.
                    - spatiul: spatiul de joc pentru fiecare masa, masurat Vineri seara, era de 4,5x9,5-10 m; este drept ca nu este cel mai generos spatiu pus la dispozitie, dar cel mai probabil mantinelele s-au mai deranjat Sambata si dimensiunile au fost date cu cativa cm peste cap; in plus asezarea mantinelelor si pe lateralele meselor creeaza o senzatie de lipsa de spatiu, poate fara ele, asa cum ne-am obisnuit (cu mingi de la vecini si "STOP"-uri permanente); este adevarat ca 0,5 m in plus pe fiecare laterala ar fi fost ideal, dar acestea au fost dimensiunile salii pentru asezarea celor 20 de mese regulamentare, preferand sa asezam 5x4 si nu 4x5, in ideea de a oferi spatiu suficient pe lungime.

                    Anyway, fara a incerca sa discreditez parerile expuse, consider ca s-a facut tot ce se putea face in conditiile date. Dupa "pierderea" Salii Polivalente Olimpia din Ploiești am avut la dispozitie doar cateva zile pentru a gasi o sala sau schimbarea datei turneului in 09.06, dar erau deja programate alte turnee, iar sala din Blejoi a fost alegerea pe care am crezut-o potrivita in acel moment. Alegerea nepotrivita, pe care mi-o asum, este acea a numarului de jucatori, care ar fi trebuit limitat la un numar mai mic. Dar cam asa se intampla cand doresti sa multumesti pe toata lumea...

                    In concluzie va multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici, fie ele constructive sau complet lipsite de adevar. Le multumesc tuturor pentru participare si ii felicit pe castigatorii celor 4 categorii: Iulian Roman, Marius Bivolaru, Sebi Pribeagu si Marian Grigore.

                    Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee!



                    Da, oameni buni, acest turneu a fost o pacaleala urata!!voi reveni cu amanunte! nu sunt curios de like sau nu imi place, ca o reactie palida a cuiva (nu va cunosc, domnule) din organizare fata de parerea mea fata de acest turneu. ACCEPTATI ca laudele gen "felicitari organizatorilor si participantilor" nu se mai potriveste in conditiile dezvoltarii amatur-ului. de acasa poate a parut un turneu frumos. pozele pareau atragatoare. am venit din timisoara, am rezervat camera la un o pensiune din PREZENTAREA TURNEULUI!!! care avea nunta!!! am intrebat miercuri daca au eveniment organizat si au zis ca nu au!!! am venit intr-o sala care arata bine in poze si am dat peste cea mai proasta sala in care am jucat in ultimii ani. EFORT ORGANIZATORIC:0!! SPOIALA, IPOCRIZIE SI FALSA PREZENTARE!.
                    Parerea unora care concluzioneaza ca daca unii ar fi castigat meciurile nu ar mai fi fost probleme, sunt rupte din realitate, de acasa, de la butoane.
                    sens in care, transmit felicitarile mele sincere lui Sufletel Radu, Govoreanu Florin, Novacioiu (primul contact cu dumnealui) si Put Gabriel. Au castigat pentru ca au stiut sa fie mai buni. in acea zi, cel putin. nu conteaza meciurile anterioare, nu conteaza scorul, ci faptul ca au stiut sa isi faca locul mai eficient si au castigat pe merit!
                    In afara de \dl \petrescu \liviu, vad ca toti cei de la elite tac, sunt convins ca au aceeasi atitudine ca si mine, de pana acum, gen "lasa ca nerge si asa"! Nu e asa, domnilor!nu va ascundeti in spatele unui "nu imi place" (pe care nu le urmaresc, de obicei), luati pulsul oamenilor de la concursul de ieri, pentru a face asta. In special a celor care au facut multe sute de km, acordati-le atentia minim necesara! daca 50 lei au ajuns sa die prea putini bani pentru banere la geamuri si...altele, puneti mai multi bani taxxa de participare. Omul sfinteste locul, o spun fara menajamente!!am fost la turneul final unde am vazut ceva fara precedent \9pozitiv), dat si la alte concursuri unde s-a simtit mai mult decat dorinta de ...se stie ce.
                    Iar bonul pt cei 50 de lei, va rog mai ganditi-va domnule organizator, daca e ceea ce trebuie!
                    Iar daca nu, dati-i domnului Tigau, care la un moment dat promova necesitatea organizarii juridice a acestei comunitatia tenisului, fraiele acestei activitati... Pare ca vanzarea unor echipamente de tenis de masă i se potrivesc si ii dau autoritatea folosirii unui limbaj la persoana a doua (singular) fata de persoana din fata dumnealui, fara a avea acea putere a gestionarii acestui circuit. S-a incadrat in impresia generala de umilire a celor care au investit timp, bani, oboseala si altele, considerand ca laudele vor veni oricum din partea oamenilor care trebuie sa le faca!
                    E primua mea interventie de acest gen si sper ca oamenii care ma cunosc sa constientizeze ca e una de bun simt, genera de trairea creata de un week-end de peste 1000 km ratat!
                    Sa dea domnul ca astfel de concursuri sa nu mai fie!
                    Cu siguranta, parerile pertinente a celor care au trait pe propria piele aceasta experienta, vor contribui la trezirea la realitatea bunului simt (in folosul tuturor) a celor care cred ca se pot angrena in activitatea obositoare a organizarii unui turneu! A+
                    Doar daca pot!



                    Consider ca nu este cazul sa ne grabim cu parerile negative legate de acest turneu.Am fost acolo si am gasit o sala de sport,cu un proiect foarte interesant din punct de vedere arhitectonic si conforma cu desfasurarea mai multor activitati sportive,are gradene,spatii tehnice, vestiare, grupuri sanitare,un hall generos unde s au putut expune materiale sportive,utilitati in regula, climatizare care functioneaza.A fost aglomerat insa,dar daca s ar fi limitat numarul de concurenti la inscriere ar fi inceput discutiile deci este explicabila incarcarea de persoane pe mp de spatiu.Nu exista o tema de lucru in proiectarea arhitecturala a salilor de sport care sa ia in calcul schema Circuitului Amatur respectiv organizarea de turnee de tenis de masă de felul acesta;se iau in calculul dimensionarii spatiilor cerintele din normativele existente legate de terenuri de sport pentru handbal, baschet, terenuri de tenis de camp,minifotbal.Cand vom avea in Romania sali proiectate pentru ramura tenis de masă,ne putem apuca sa emitem pretentii legate de functionarea lor.Nici macar nationala Romaniei de tenis de masă , fetele care sunt campioane europene nu au o sala pentru tenis de masă.Sportul acesta este unul dintre cele mai sarace ramuri sportive.

                    Eu m am simtit bine la acest turneu, am revazut prietenii din tara,am jucat meciuri frumoase,cu oameni in regula, fair play.Asta a fost suficient.Nu ma intereseaza ca unii,putin cred, vin doar sa castige,si si inchiuie ca sunt mari valori ale sportului amator si cer conditii de joc ca la Openul Japoniei.

                    Felicit pe aceeasta cale organizatorii,castigatorii turnului si toti participantii.



                    Nu trebuie sa construim sali speciale,dar trebuie sa ne ingrijim ca cele actuale in care organizam competitia, sa indeplineasca conditiile necesare cu perdele la geamuri,lumina suficienta si fara condens(condensul se face cand salile sunt neaerisite)!


                    Mi-as dori ca cei care au cate ceva de criticat sa nu fie pusi la zid si luati in zeflemea, fara criticile lor probabil am fi jucat si acum in conditiile din 2006. Este mult mai usor sa faci pe cavalerul dar sa profiti de conditiile obtinute de carcotasi. Trebuie sa recunoastem cu totii ca conditiile de la acest turneu nu au fost la nivelul unui A+. La fel de adevarat este si ca initial ar fi trebuit sa se joace in sala sporturilor, nu este deci vina organizatorilor, a fost o intamplare nefericita. Eu ii felicit pe organizatori pentru efortul depus si data viitoare va fi mult mai bine, sunt sigur.



                    Efort organizatoric?? Care? Te rogi sa fie ?ntuneric afară la orele amiezii,?n loc sa acoperi geamurile? Pui 5 mese pe lateralele sălii când oricine vede cu ochiul liber ca încap doar 4? Orice deplasare în lateral era un risc pt jucătorii de la cealaltă masă. te cobori din când în când de la pupitru,cu microfonul (de decor,ca nu se auzea absolut nimic) în m?nă, prin sală când desfășurarea grupelor inferioare era clar ca necesita o prezență de dezmorțire a celor care fragmentau fluiditatea meciurilor? Postarea primelor rezultate de la elite după ora 23???
                    Care organizare??? Că nu trebuia refăcut acoperișul sălii și nici pus parchet sau uși la sală.
                    Să aștepți o săptăm?nă pentru a trece efectul de moment al trăirilor participanților după care,probabil,sa găsești explicații pt fiecare minus al acestui A+Î în loc să ACCEPȚI REALITATEA EVIDENTĂ și sa ieși cu scuzele de rigoare care sa ducă la un progres pe viitor în astfel de situații?
                    Credeți ca eu am venit peste 1000 km!! (dus ?ntors) ca să mănînc covrigei sau sa joc tenis în condiții decente și să pot să mă ?ntorc duminică noaptea nu luni dimineață?? (la un calcul rezonabil de prezență cel mult în grupele superioare, dar de fapt doar în inferioare și tot luni am ajuns...)
                    Acestea sunt lucrurile esențiale pe care trebuie sa le rezolve un organizator în termen de o lună de când a postat anunțul turneului! Nu schimbarea regulilor de participare pe parcurs (din pura întâmplare m-am înscris cu o zi înainte de acea modificare) chiar dacă pare rezonabilă acea decizie pt viitor... Nu retragerea lui de la participare la concurs pt a face loc altuibparlt participant,realiz?nd în ultima clipă că e prins cu organizarea!!!
                    Nici informații, nici prezență activă, nici nimic!! Asa poate organiza oricine și chiar sa joace nu doar tenis ci chiar sa stea la un film pe net! Să aștepți doar laude de la cei care sunt mai noi în circuit și sa te pui la adăpostul acestor postări, e un act pe care ?i las pe alții sa îl denumească! Vrei sa ai în doua zile 350 de oameni la concurs?? Ia masurile care se cuvin,ca sa faci față! cheltuiești, pierzi,câștigi, fă o estimare înainte! E prea puțin prețul cerut? Mărește-l! Ca sa fii mulțumit pt efortul depus. Nu poți?? Fă un pas în spate și lasă -I pe alții! Fără alte povești.
                    Urmăriți alte turnee în țară în care se poate respecta un desfășurător (sunt sigur ca asa va fi pe 16.06 la Dumbrăvița) cu mici erori,infime. în care se prezintă pe forum aproape în timp real desfășurarea iar le la 20:00 se stă la un pahar de vorbă liniștit. Iar cei cu o respectabilă vârstă, pot duce la capăt un concurs conform valorii lor,nu terminați fizic de ?nt?rzierea desfășurării concursului!! Să joci finala după miezul nopții??? Oameni trecuți bine de vârsta primei tinereți?? GROAZNIC!
                    DEZAMAGITOR!

                    Comentariu


                    • Postat în original de Dantim Vezi post
                      Auuuuuu..păi acolo a fost cel mai penibil A....uau plus.
                      p.s. Dupa parerea mea, problema principala a fost numarul meselor, respectiv spatiul de joc, lumina de la geamuri si condensul.

                      Lucruri rezolvate, vor fi 16 mese (daca nu o sa scoata portile), umbrare la geamuri sunt, condens (frig afara, cald in sala, geamuri, usi deschise, poate ventilatie... )speram sa nu se faca fiind si mai putini jucatori.
                      Mai mult de atat nu stiu ce s-ar putea face si controla.

                      Comentariu


                      • Postat în original de Dantim Vezi post
                        Auuuuuu..păi acolo a fost cel mai penibil A....uau plus.
                        Nu toți avem aceeași părere !

                        Comentariu

                        Who has read this thread:
                        Procesare...
                        X