Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #51
    In mare parte eu le selectez in funcție de vremea din localitatea respectiva in ziua concursului pt ca și eu am făcut pneumonie la un turneu 😂 iar vara joc doar dacă este ac sau minim ventilație. Aici este cu totul alta situație , am fost făcut “drogat” de către un user și singura “pedeapsa” pt el a fost sa i se șteargă mesajul. Pai domnul administrator dacă ma înjura de morți sau de copil era aceeași “pedeapsa”?

    Comentariu


    • #52
      Postat în original de Sovea
      Nu rezolvați nimic prin postările publice. Doar va umpleți de ..și mai multe frustrări.

      "Am lătrat" si eu de cateva ori..ca un câine...si "calul a trecut"(vorba romaneasca)

      La un turneu(la saveni).. am înghețat cu toții de frig.
      ​​colegul meu a stat cu cojocul pe el.
      eu am jucat cu tricou si bluza de trening.. in pauza dintre meciuri ..am stat cu geaca pe mine ..si ..paleta in sân.
      în timp ce domnul sorin client a stat într.o camera..La calculator..si după sesizarea ca a fost frig groaznic in sala...sa minta ca a fost chiar cald.(nimeni nu a fost tras la raspundere)
      Am "latrat" si la organizarea turneului de la Vorona.
      S.au făcut grupe 30 locuri la avansați, 30 locuri la open, 24 cred..La hobby și 18 la elite.
      la elite..după câteva ore eram locul 12 pe lista de asteptare.
      Înțelesesem faptul ca dumnealor.. au prieteni și i.au sunat din timp.. ca sa poată sa prindă locuri..însă am tor sperat de pe lista de asteptare..sa prind loc, deoarece locurile neocupate de la hobby ..speram sa le redirecționeze către elite, ceea ce nu s.a întâmplat.
      au distribuit acele locuri către categoriile la care joaca domniile lor.
      și cel ma penibil răspuns la întrebarea "de ce la elite au pus doar 18 locuri" si de ce s.au făcut diferențe la locurile de participare dintre categorii..( pt ca normal trebuiau sa aibă toate categoriile același număr de participanți și în cazul în care nu se ocupau locurile se distribuiau către alte categorii) ..mi s.a răspuns...ca la nu știu ce concurs la Botoșani..nu au fost mulți la elite.
      pe bune?
      cel mai penibil răspuns!!
      Pai cum putem sa comparam turneele dintr.o localitate în alta??
      putem sa comparam organizarea și ospitalitatea de la Vorona...cu alte turnee din alte localități..
      Dar cum am spus..
      nimeni nu este tras la răspundere.. și uite asa..
      "Ne permitem.. ca.. de ce nu?"
      1. Da, a fost frig la Saveni. Sala a fost neincalzita zile intregi inaintea concursului pentru ca a fost o perioada cu multe libere de la stat si nu au avut activitate. Domnul care se ocupa de sala a venit la 4 dimineata si a dat drumul la caldura. Acea sala are incalzire in pardoseala si probabil a fost si motivul pentru care s-a incalzit ceva mai greu. N-am spus nici o clipa ca a fost cald ci doar ca undeva prin eliminatorii s-a mai incalzit.
      Acea camera care mi s-a pus la dispozitie era singura in care aveam o masa pentru calculator si imprimanta, nu a fost alegerea mea. Nu stiam ca trebuie sa stau in tribuna cu sau langa dvs, imi cer scuze.
      Si eu ca si toti cei prezenti am intrat pentru prima data in acea sala, organizatorul de-atunci s-a ocupat de tot ce inseamna organizare. Eu am fost doar tehnic dupa cum scria si in anunt.
      2. La Vorona n-au fost locuri suficiente si imi pare rau ca n-am putut primi mai multi jucatori. Dar tot raul spre bine pentru ca sigur ar fi fost acel ceva care nu v-ar fi convenit. Si daca ar fi fost organizarea impecabila m-ati fi gasit pe mine penibil sau antipatic si tot ala ar fi fost finalul.
      In mod normal ar fi trebuit sa facem concursul intr-o alta sala unde incapeau mai multe mese dar tocmai se schimba instalatia de iluminat si nu s-a putut intra. D-nul primar este un om extraordinar, ne ajuta de fiecare data dar nu putea face nimic in acest sens si ne-a oferit doar aceasta varianta pe care am si acceptat-o.
      Distribuirea locurilor de la hobby s-a facut catre categoriile unde lista de asteptare era cea mai numeroasa, nu au fost alte prioritati.
      In ce priveste prietenia mea cu foarte multi dintre jucatori, da, e reala, dar nu cred ca am favorizat/defavorizat pe careva daca am anuntat pe grupuri de socializare (acolo unde sunt membru) ca s-a afisat concursul. Imi pare rau ca nu sunteti. Si mai sunt si useri care imi urmaresc activitatea pe forum si vad imediat cand afisez un turneu. Asta-i tot. Daca vreau sa-mi rezerv doua trei locuri pot s-o fac cu widcard dar nici macar asta nu m-a interesat. E problema organizatorilor sa imparta wildcardurile, ei stiu ce obligatii apar...

      In ce priveste defavorizarea categoriei elite..., e cam invers. Intotdeauna elitele au fost favorizate, la fiecare turneu li se pune la dispozitie spatiul cel mai generos, central, cel mai bine iluminat, etc.
      Imi pare rau ca raspunsurile mele le primiti ca "penibile", o sa incerc pe cat posibil s-o fac mai rar, nu doresc sa creez disensiuni.

      O seara placuta in continuare !
      Blade: lemn off...ce lemn !
      Bh: cu tepi
      Fh: fara tepi

      Comentariu


      • #53
        Da "domnule" sorin
        haideți sa ne jucam cu ..cuvintele..în asa fel veți "poza" într.o victima ... iar eu în acel "nemulțumit..mereu"
        Bineînțeles ca acum " o dați " in.. alt fel..
        Exact cum am spus . " calul trece.. câinii latră ".
        Am scris nemultumitea vis a vis de felul in care s.au repartizat locurile..înainte de concurs.. însă.. nu i.a pasat nimănui.(cu toate ca și altu colegi au vorbit.. însă niciunul nu a scris nimic)
        Din 30 de locuri , mai erau pe lista de asteptare câți??
        știu.. e mai palpitant sa joci.. cu cat mai multi.. si de aceea zic.
        Eram pe locul 12 pe lista de asteptare...apoi.. au început sa se retragă și rămăseseră fix 6(de un an o grupa)..dar ați preferat sa .. fie ..36 la alta categorie unde erau deja 30..nicidecum sa fie 24 la elite...unde erau 18 .
        cat despre cei care "va urmăresc activitatea".. înțeleg ca cei din Republica Moldova.. au un om care sta cu ochii pe dumneavoastră..ca după 5 minute s.au înscris în grup.
        E bine asa!
        nu își mai au rost discuțiile..nici cele despre organizare nici cele despre incalzirea in sali..
        ca "de'! Daca nu erau problemele astea.. și era perfect...tot găseam ceva!"
        CA DOAR DE ASTA VENIM NOI ASTIA...LA CONCURSURI..
        SA CAUTAM NOD IN PAPURA.. NICIDECUM SA JUCAM TENIS"..

        Comentariu


        • #54
          Vis a vis de aceasta practica..de a se înscrie la concursuri.. a scris și domnul Cozma.
          dumnealui a spus ca nu încurajează practica respectiva.
          Într.o ora de la postarea turneului .. erau listele de asteptare.. de nu știu câți oameni.
          "Inscrieri la gramada"
          cred ca normal ar fi sa se înscrie fiecare(individual) ..asa s.ar da o șansăsi celorlalți.. care "nu sunt pe grupurile pe care sunteți dumneavoastră "
          Și NU! NU MA CERT CU DUMNEAVDUMNEAVOASTRĂAM.EXPRIMAT UN PUCT SE VEDERE..CHIAR DACA VA SIMTITI LEZAT..
          (LA FEL CUM MI.AM EXPRIMAT SI PUNCTUL DE VEDERE VIS A VIS DE CEI CARE SE PREZINTA LA TURNEE CU FETE INTERZISE.. CU BUNA STIINTA.. SI AM SPUS Ca acei jucători ar trebui sa fie sancționați.. adică sa știe ca risca ceva dacă sunt prinși
          ...astfel descurajand aceasta practica..)

          Comentariu


          • #55
            Postat în original de Sovea
            Vis a vis de aceasta practica..de a se înscrie la concursuri.. a scris și domnul Cozma.
            dumnealui a spus ca nu încurajează practica respectiva.
            Într.o ora de la postarea turneului .. erau listele de asteptare.. de nu știu câți oameni.
            "Inscrieri la gramada"
            cred ca normal ar fi sa se înscrie fiecare(individual) ..asa s.ar da o șansăsi celorlalți.. care "nu sunt pe grupurile pe care sunteți dumneavoastră "
            Și NU! NU MA CERT CU DUMNEAVDUMNEAVOASTRĂAM.EXPRIMAT UN PUCT SE VEDERE..CHIAR DACA VA SIMTITI LEZAT..
            (LA FEL CUM MI.AM EXPRIMAT SI PUNCTUL DE VEDERE VIS A VIS DE CEI CARE SE PREZINTA LA TURNEE CU FETE INTERZISE.. CU BUNA STIINTA.. SI AM SPUS Ca acei jucători ar trebui sa fie sancționați.. adică sa știe ca risca ceva dacă sunt prinși
            ...astfel descurajand aceasta practica..)
            Cum v-am mai raspuns, repartizarea initiala a locurilor se face in functie de istoricul concursurilor anterioare. Dupa asta ma ghidez.
            Domnule Sovea, nu pozez in nici o victima, nici lezat nu ma simt, stati linistit. Promit sa va instiintez de indata ce starea mea va percepe modificari.
            In ce priveste pe prietenii nostri despre Prut, sunt niste oameni extraordinari, sportivi foarte buni, ne bucura de fiecare data sa-i avem ca oaspeti. Da, si pe ei au aflat de pe grupurile de socializare ca s-a afisat concursul, la fel vor fi instiintati si la etapele viitoare. Si dumnealor sunt niste gazde extraordinare, ne primesc cu bratele deschise, sunt buni prieteni.
            Faptul ca unii sau altii inscriu mai multe persoane nu e problema mea, eu am obligatia doar sa-i inscriu. Multi dintre jucatori nu pot sau nu au suportul necesar pentru inscriere asa ca apeleaza la prieteni.
            In ce priveste fetele interzise va dau dreptate 100%, cei ce le vor folosi in continuare vor fi penalizati.
            Nici eu nu ma cert cu dumneavoastra, va apreciez punctele de vedere, le am in vedere dar, nu promit ca voi schimba ceva sau prea multe in viitor. Si ca sa nu mai fie discutii ca nu prindeti startul inscrierilor, puteti cere sa fiti adaugat intr-unul din grupurile de whatsapp ale botosanenilor si veti fi instiintat imediat ce se afiseaza vreun mesaj de interes.

            Respect.
            Blade: lemn off...ce lemn !
            Bh: cu tepi
            Fh: fara tepi

            Comentariu


            • #56
              Postat în original de Sovea
              Vis a vis de aceasta practica..de a se înscrie la concursuri.. a scris și domnul Cozma.
              dumnealui a spus ca nu încurajează practica respectiva.
              Într.o ora de la postarea turneului .. erau listele de asteptare.. de nu știu câți oameni.
              "Inscrieri la gramada"
              cred ca normal ar fi sa se înscrie fiecare(individual) ..asa s.ar da o șansăsi celorlalți.. care "nu sunt pe grupurile pe care sunteți dumneavoastră "
              Și NU! NU MA CERT CU DUMNEAVDUMNEAVOASTRĂAM.EXPRIMAT UN PUCT SE VEDERE..CHIAR DACA VA SIMTITI LEZAT..
              (LA FEL CUM MI.AM EXPRIMAT SI PUNCTUL DE VEDERE VIS A VIS DE CEI CARE SE PREZINTA LA TURNEE CU FETE INTERZISE.. CU BUNA STIINTA.. SI AM SPUS Ca acei jucători ar trebui sa fie sancționați.. adică sa știe ca risca ceva dacă sunt prinși
              ...astfel descurajand aceasta practica..)
              Ma simt nevoit sa raspund la acest mesaj, din moment ce eu sunt cel catre care s-a indreptat remarca domnului Cozma (banuiesc ca de lista de 30+ oameni inscrisi de mine la Comanesti vorbiti si dvs). Cum am discutat si cu Gabi Daraba si cum s-a scris si pe forum (va invit sa cititi si raspunsul dumnealui cu privire la subiect), am facut asta din simplul motiv ca sunt organizator tehnic si stau mai mult pe forum (mi-am setat inclusiv aplicatia Tapatalk ca sa primesc notificare oricand se posteaza un turneu nou, de oriunde din tara, tocmai ca sa vad repede daca se posteaza turnee de interes, cum e cel de la Vorona sau de la Comanesti).

              Inscrierile la gramada, cum le numiti dumneavoastra, nu sunt interzise prin regulament, sunteti liber sa faceti efortul pe care l-am facut si eu pt a putea afla repede de turnee (efort care e destul de mic, va asigur, trebuie doar putina documentare si acomodare cu aplicatia mentionata mai sus).

              Motivul pt care nu incurajeaza domnul Cozma inscrierile la gramada e legitim, al dvs nu mi se pare la fel de legitim. Dumnealui vrea sa evite situatii in care oameni sunt inscrisi si nu stiu (va asigur ca toti cei pe care i-am inscris eu acolo stiu ca au fost inscrisi, multi dintre ei mi-au si multumit ca le-am prins un loc), dumneavoastra vreti sa evitati umplerea listelor pana ajungeti sa vedeti turneul. Sunt foarte diferite motivele, dumnealui se gandeste la buna desfasurare a turneului, dumneavoastra va ganditi la interesul personal. E normal sa faceti asta, dar haideti sa nu incepem sa dam cu noroi in cei care incearca sa dezvolte fenomenul Amatur in comunitatile lor doar pt ca ne dezavantajeaza in vreun fel pe noi. Cata vreme nu e un avantaj obtinut pe cai neregulamentare, nu ar trebui sa fie o problema, ci ar trebui sa cautam variante astfel incat sa putem avea si noi acel avantaj ca sa fim pe picior de egalitate.

              Zi faina sa avem!

              Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

              Comentariu


              • #57
                Plata prin REVOLUT
                Acest mod de plată anticipată a taxei nu e corect nici pentru jucătorii care fac plata astfel, deoarece pot rămâne cu banii dați și până la urmă să nu poată participa din motive personale obiective ( și când cumperi un produs ți se restituie banii dacă nu-ți convine ceva), dar nu e corect nici pentru cei care nu vor să facă plata astfel. Aceștia din urmă riscă să fie trecuți pe lista de așteptare cu 3 zile înainte de concurs să zicem, deși ei s-au înscris din timp și inițial erau pe lista principală. Și atunci ce e de făcut ?
                Propun ca cei ce plătesc anticipat taxa pe Revolut, fără posibilitate de returnare, să beneficieze doar de o anumită reducere ( 10 lei să spunem ) până cu 3 zile înainte de concurs de exemplu, dar fără a beneficia de prioritate la înscriere. ( Roca Claudiu - Satu Mare )

                Comentariu


                • #58
                  Postat în original de Claudiu_SM
                  Plata prin REVOLUT
                  Acest mod de plată anticipată a taxei nu e corect nici pentru jucătorii care fac plata astfel, deoarece pot rămâne cu banii dați și până la urmă să nu poată participa din motive personale obiective ( și când cumperi un produs ți se restituie banii dacă nu-ți convine ceva), dar nu e corect nici pentru cei care nu vor să facă plata astfel. Aceștia din urmă riscă să fie trecuți pe lista de așteptare cu 3 zile înainte de concurs să zicem, deși ei s-au înscris din timp și inițial erau pe lista principală. Și atunci ce e de făcut ?
                  Propun ca cei ce plătesc anticipat taxa pe Revolut, fără posibilitate de returnare, să beneficieze doar de o anumită reducere ( 10 lei să spunem ) până cu 3 zile înainte de concurs de exemplu, dar fără a beneficia de prioritate la înscriere. ( Roca Claudiu - Satu Mare )
                  In viitorul regulament se va rezolva si acest lucru: prioritatea va fi data de data de inscriere...nu poate cineva ce a platit prin Revolut, sa fie inaintea unuia ce s-a inscris mai din timp. Inseamna ca isi cumpara locul..ceea ce nu este normal

                  Comentariu


                  • #59
                    Postat în original de Claudiu_SM
                    Plata prin REVOLUT
                    Acest mod de plată anticipată a taxei nu e corect nici pentru jucătorii care fac plata astfel, deoarece pot rămâne cu banii dați și până la urmă să nu poată participa din motive personale obiective ( și când cumperi un produs ți se restituie banii dacă nu-ți convine ceva), dar nu e corect nici pentru cei care nu vor să facă plata astfel. Aceștia din urmă riscă să fie trecuți pe lista de așteptare cu 3 zile înainte de concurs să zicem, deși ei s-au înscris din timp și inițial erau pe lista principală. Și atunci ce e de făcut ?
                    Propun ca cei ce plătesc anticipat taxa pe Revolut, fără posibilitate de returnare, să beneficieze doar de o anumită reducere ( 10 lei să spunem ) până cu 3 zile înainte de concurs de exemplu, dar fără a beneficia de prioritate la înscriere. ( Roca Claudiu - Satu Mare )
                    Bună ziua. Pertinenta postarea dvs. Dorim sa implementam acest mod de înscriere cel puțin în Tg Mureș. Avem 3 motive. Sa evitam retragerile în masa. Cei care vor sa participe cu adevărat dar nu au prins loc, sa nu stea pana în ultimul moment sa vadă câți se retrag și dacă poate participa, sau sa și facă alt program și sa meargă în alta parte la turneu. Și ultimul motiv dar foarte important, taxele de înscriere sa urmeze calea legala, în folosul jucătorilor, prin crearea unor condiții decente, cel puțin ca la Tg-Mureș.
                    Aveți dreptate referitor cu returnarea banilor la achiziția unor produse chiar daca nu am auzit de returnarea banilor la teatru, tren, avion adică acolo unde locurile sunt limitate. Noi vom returna 50% din taxa de înscriere celor care renunță cu 3 zile înainte de concurs.

                    Comentariu


                    • #60
                      Postat în original de florin toma

                      In viitorul regulament se va rezolva si acest lucru: prioritatea va fi data de data de inscriere...nu poate cineva ce a platit prin Revolut, sa fie inaintea unuia ce s-a inscris mai din timp. Inseamna ca isi cumpara locul..ceea ce nu este normal
                      Bună seara. Ca îl cumpărați llocul a sala sau mai nou online, tot îl cumpărați. Ar trebui sa ne modernizam.

                      "nu poate cineva ce a platit prin Revolut, sa fie inaintea unuia ce s-a inscris mai din timp" dar care nu mai vine.

                      La multe concursuri unde locurile sunt limitate nu te poți înscrie dacă nu plătești taxa. Sper sa ajungem și noi sa ne înscriem pe site ul competitiei direct, sa plătim online. Cel puțin asa ne am dori la Tg Mureș.

                      Comentariu


                      • #61
                        Nu stiu unde sa postez dar as vrea sa l rog frumos pe domnu’ stăpânu’ forumului sa și anunțe cumetrii ca și a găsit proprietar lemnul .

                        Comentariu


                        • #62

                          Comentariu


                          • #63
                            Postat în original de Eltibi
                            In mare parte eu le selectez in funcție de vremea din localitatea respectiva in ziua concursului pt ca și eu am făcut pneumonie la un turneu 😂 iar vara joc doar dacă este ac sau minim ventilație. Aici este cu totul alta situație , am fost făcut “drogat” de către un user și singura “pedeapsa” pt el a fost sa i se șteargă mesajul. Pai domnul administrator dacă ma înjura de morți sau de copil era aceeași “pedeapsa”?
                            Domnule sa analizam ce ai spus tu inainte .Cand spui despre lemnul unui user ca este bun DOAR de GRATAR ,in batjocura,cad spui sa mai SCADA din pret ca este atins pe margine ,fara a fi interesat de lemn ci doar asa.in batjocura ,lucruri INTERZISE de REGULAMENT,vine oarecum firesc afirmatia sau consatarea ca, citez"Se PARE ca esti drogat".Cu alte cuvinte asa dai impresia ,nu am spus ca ESTI drogat ci ca SE PARE,vorbesti ca unul,cu alte cuvinte exista si o urma de indoiala.In aceasta situatie Dumneata trebuia sa primesti un BAN sau BAN-utz ,nu eu care am reactionat oarecum firesc in conditiile actuale in care rata DROGATILOR a crescut foarte mult.Poti sa-mi spui ce te-a determinat sa spui JIGNIRILE alea legate de lemn bun doar pentru GRATAR ?Daca ma uit la Lemnul tau SZLC,fostul, si la cum arata inainte de a fi reparat ma gandesc la un proverb,rade harb de oala sparta .Nu mai vorbesc de lemnul tau nou TB Spirit pe care incercai sa-l vinzi cu aprox 1500 Ron cand el costa 500ron,specula,bishnita,lucru sesizat si de alti colegi.Aceste lucruri te-au deranjat si drept RAZBUNARE ai incercat sa jignesti.Daca e sa analizam lucrurile ,meriti un BAN in continuare.
                            ?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt

                            Comentariu


                            • #64
                              Postat în original de Eltibi
                              Nu stiu unde sa postez dar as vrea sa l rog frumos pe domnu ’ stăpânu’ forumului sa și anunțe cumetrii ca și a găsit proprietar lemnul .
                              Si pentru aceste cuvinte meriti un BAN.Te citez: rog frumos"stapanu forumului sa și anunțe cumetrii ca și a găsit proprietar lemnul.Pai aici te iei iarasi in BATJOCURA de Admin cum ca sunt incorecti si ca au "cumetri" .Ii invinuesti c ca te-au neddreptatit neacordand pedepsa meritata.Domnul ,repet,meriti un BAN.
                              ?Mințile luminate discută idei, mințile medii discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.? ? Eleanor Roosevelt

                              Comentariu


                              • clau
                                clau comentat
                                Editarea unui comentariu
                                Asa este. Mai mult decat atat omul are o atitudine mai urata in privat. Pana la urma a luat 7 zile ban.

                            • #65
                              Incepind cu acest an, s-a pus la dispozitia jucatorilor o adresa de email pentru diferitele nereguli observate de jucatori in cadrul turneelor Amatur.

                              Toate sesizarile vor fi analizate in cadrul Echipei Amatur, si vor fi aduse la cunostinta in cadrul acestui topic

                              Adresa este:

                              tenisamatur@gmail.com

                              Comentariu


                              • #66
                                Am primit deja un email referitor la jucatorul VIERU Costica.

                                Analizind "evolutia" la ultimele turnee, Echipa Amatur a decis sa-i dea un avertisment, si totodata sa-i urmareasca jocurile la urmatoarele turnee

                                Comentariu


                                • #67
                                  Sunt accidentat și chiar dacă ma refac, nu cred ca mai am curaj sa joc în formatul asta cu atâtea meciuri .

                                  As putea sa joc cu mana stanga, cu un nou profil? La hobby. Mulțumesc.

                                  Comentariu


                                  • cata_60
                                    cata_60 comentat
                                    Editarea unui comentariu
                                    exista un precedent..Dl Ursulescu de la Bacau a jucat vreo doi ani la Hobby cu mana stanga folosind un nou user,,Ursulescu Stanga

                                • #68
                                  Postat în original de Vije Vezi post
                                  Sunt accidentat și chiar dacă ma refac, nu cred ca mai am curaj sa joc în formatul asta cu atâtea meciuri .

                                  As putea sa joc cu mana stanga, cu un nou profil? La hobby. Mulțumesc.
                                  Tu poate ai uitat , dar eu nu pot uita cum jucai cu nea gigispin la Trgoviste cu stanga si ne dadeai lectii de tenis , cum ajungi la elite dupa un stagiu de pregatire in Asia

                                  Comentariu


                                  • #69
                                    Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post

                                    Tu poate ai uitat , dar eu nu pot uita cum jucai cu nea gigispin la Trgoviste cu stanga si ne dadeai lectii de tenis , cum ajungi la elite dupa un stagiu de pregatire in Asia
                                    Scuze Ploiesti 2021 11 28

                                    Comentariu


                                    • #70
                                      Bună ziua.

                                      Nu este chiar o sesizare, dar consider că este cea mai potrivită secțiune în care să adresez întrebarea mea, în legătură cu situl www.amatur.ro.

                                      Aș vrea să știu de ce la rubrica sinteza lunii apare mențiunea despre numărul jucătorilor fără poză doar la categoria celor care au jucat cîte un singur turneu.

                                      Mulțumesc.





                                      Andro TP Ligna CI Off
                                      Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
                                      Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)

                                      Comentariu


                                      • #71
                                        Pentru ca sint multi cu 1 turneu si nu-i afisez pe toti, daca n-au poza.
                                        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                                        Comentariu


                                        • #72
                                          Corect. Probabil că nu aș mai fi întrebat dacă aș fi derulat lista jucătorilor cu un singur turneu, aș fi văzut cu ochii mei că sunt afișați doar cei 403 cu poză.

                                          Mulțumesc domnule Apian !
                                          Andro TP Ligna CI Off
                                          Fh: Andro Rasanter R37 ultramax (neagră)
                                          Bh: Der Materialspezialist Spectre OX (mov)

                                          Comentariu


                                          • #73
                                            Bună dimineața,
                                            În data de 17.01.2024, jucătorul Ciortescu Cristi din Iași a solicitat schimbarea domiciliului în sat Popeni, jud. Vaslui, deși el locuiește în Iași. A făcut acest lucru, doar pentru a fi campion județean la Elite în Vaslui, văzând că nu mai are nicio șansă pe județul Iași.

                                            Consider că nu este corect, având în vedere că de peste 10 ani a jucat pentru Iași, atât individual, cât și pe echipe. Din discuțiile avute cu el, reiese clar că a făcut această modificare doar pentru a ieși campion județean (loc 38, iar noi ceilalți din Vaslui suntem după locul 300, cu șanse spre 0).

                                            Vă rog să îi solicitați dovada schimbării domiciliului, deși colegii din Iași mi-au comunicat că el locuiește în continuare în Iași.

                                            Este o dovadă clară de lipsă de fair-play. Noi suntem aceeași jucători în Vaslui, prieteni, iar cel mai bun dintre noi să câștige.

                                            Vă mulțumesc pentru înțelegere și am convingerea că se va face dreptate.

                                            Vlad Dicu - jucător Amatur - Vaslui
                                            Tel: 0741.025.569

                                            Comentariu


                                            • #74
                                              Așa, zi să îi controleze și iarba )))))

                                              Comentariu


                                              • #75
                                                Postat în original de Dantim Vezi post
                                                Așa, zi să îi controleze și iarba )))))
                                                🤣😅🤣

                                                Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk

                                                Comentariu

                                                Procesare...
                                                X