Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Până zilele trecute apăreau în dreapta și pe telefon 🥲

    Comentariu


    • Da, dar nu incapeau bine pe mod portrait ... pe landscape sint tot in dreapta, ca este loc.
      TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

      Comentariu


      • Postat în original de sorin1218 Vezi post

        Buna ziua.
        Doresc sa fac si eu o sesizare la sesizarea facuta de d.na Andrea Simion in legatura cu acelasi eveniment de la turneul de la Floresti. Lasand gluma la o parte, desi nu am fost la turneul de la Floresti(noi am jucat la Apahida) m-a vad nevoit sa fac aceasta sesizare deoarece ce a prezentat d.na Andrea Simion este partial adevarat ( partea cu cei 3 dinti lipsa), insa restul e fabulatie, plus omisiunea unor fapte mult mai grave unele chiar neverosimile care chiar necesita atentia si analiza Comitetului director. Scriu aceste lucruri deoarece ca si om nu tolerez minciuna, grosolania, jignirile, lipsa de educatie , si atunci evident ca nu le tolerez nici la masa de joc. Asa ca am fost pus la curent cu cele intamplate acolo chiar de catre d.na Aurica Coltau, si deoarece sincer nu mi-a venit sa cred ca asa au fost evenimentele am vorbit cu 3 dintre participantii din Oradea, plus d.nul Miron Mihai organizatorul de la Floresti, deoarece voiam sa fiu exact in prezentarea situatiei. Din toate cele 5 surse ca sa zic asa, am aflat acelasi lucru, ceea ce m-a face sa cred ca acesta ar putea fi adevarul intro proportie mult mai mare decat situatia prezentata de d.na Andrea Simion.

        O sa fac inainte o mica paranteza, o sa spun ca iarba incriminata e Dawei 388-D1, la elite eu cunosc 2 jucatori dar e posibil sa fie mai multi care joaca sau jucau cu asa ceva (d.nul Buzatu Vasile, si Gabi Curut) de la care am aflat ca iarba e destul de sensibila, si daca nimeresti un jucator care da foarte tare, iti poate zbura chiar intro singura partida mai multi dinti. (In semifinala de la turneul campionilor jucata cu Galban Calin, a spus Gabi Curut ca dupa primul set, datorita loviturilor criminale de rever pe care le da Calin, au sarit 6 dinti, acu e posibil ca la avansati sa nu intalnesti asa ceva, dar cine stie si acolo pot fi surprize si exista cate un mic Malong camuflat). Asa ca daca Comitetul director analizeaza situatia, sa ia in calcul si probabil obligarea jucatorilor cu materiale sa aiba minim 2 palete (Gabi Curut a avut 8 sau 10 la turneul final), doarece chiar daca nu lipseste nici un dinte, e posibil ca dupa primul set sa fie mult mai multi decat 3 dinti lipsa, si atunci ce faci??

        Acu sa revenim la oile noastre, in sesizarea facuta de d.na Andrea Simion zicea ca Aurica Coltau sarise la ea si daca nu intervenea un jucator cine stie ce iesea. Adevarul aflat din surse independente prezinta situatia fix pe dos, adica Andrea Simion sarise sa ii smulga paleta, iar Aurica Coltau (discutam de o persoana de 49Kg si 1.50m inaltime) de frica ridicase mainile in sus, sa se apere si intamplator in una avea si paleta, iar asa zisul jucator care a intervenit, e vorba de Crisan Cristian, a intervenit si a luato pe Andrea Simion pe sus , iar din cele spuse de el avea o atitudine care a deviat foarte mult de la un comporament decent de o crezut ca o fi facut ceva criza de epilepsie ca o pierdut partida. (Pana la urma e si logic ca jucatorul care pierde sa fie frustrat si sa sara la cel care castiga, si nu invers, dar poate d.na Andrea Simion o fi facut gesturi de felul respectiv si cand a castigat, cine stie).

        Sa zicem ca intamplari de genul au mai fost in amatur, in care un jucator care a pierdut partida vrea sa se razbune pe cel ce a castigat, si incearca sa ii zmulga paleta insa ce a urmat dupa aceea cel putin pe mine m-a oripilat, si ma facut sa raspund la sesizarea d.nei Andrea Simion cu o alta sesizare.

        In urmatoarele partide pe care le-a sustinul Aurica Coltau, a fost sistematic jignita, facuta in toate felurile, cu expresii de genul " Dao in p.......uii mei ca nu stie nici sa tina paleta in mana", "Nu vezi ca e handicapata" "Dai cu mingea in cap" etc etc etc, si o gramada de alte injuraturi, majoritatea profanate de Andrea Simion (foarte grav si pentru un barbat, pentru o femeie este incalificabil), de cativa sustinatori, parinti ai unor copii si evident de antrenorul lor, un oarecare domn Blaga, sau ceva de felul. Si cu toata presiunea la care a fost supusa a reusit sa nu raspunda in nici un fel jignirilor, lucru care sincer eu nu reuseam, si probabil daca eram in situatia respectiva si nu intervenea organizatorul sa ii racoreasca pe respectivii probabil ii racoream eu cu suturi in fund pana ii scoateam din sala.

        Asa ca m-a vad nevoit sa fac Comitetului director sesizarea de care discutam si il rog sa isi prezinte punctul de vedere cu privire la urmatoarele situatii.

        1. Ce masuri poate lua un jucator care este jignit constant, facut in toate felurile,injurat, de catre un alt jucator (in cazul de fata era d.na Andrea Simion), antrenor sau sustinatorii adversarului si ce masuri ia comitetul director impotriva celor care au aceasta atitudine.
        2. Ce masuri ia Comitetul director impotriva unui jucator care la sfarsitul meciului pierdut incearca sa loveasca adversarul lovind cat poate mingea cu paleta inspre el (este vorba de un jucator al aceluiasi antrenor care a facut gestul dupa ce a pierdut meciul tot cu Aurica Coltau, si care probabil o fi fost sfatuit ce cineva sa faca gestul respectiv - imi e greu sa cred ca un copil bine crescut poate face asa ceva impotriva unui adult daca nu o primit un sfat expres)
        3. Ce masuri ia Comitetul director impotriva jucatoarei Andrea Simion, care dupa ce a pierdut meciul cu Aurica Coltau , a incercat intr-un acces de furie sa ii smulga paleta, si poate chiar sa i-o deterioreze de suparare ca a pierdut.(Probabil ca doar interventia d.nului Crisan Cristian a impiedicat acest deznodamant)

        Daca cele mentionate mai sus nu corespund adevarului, astept sa aud de la alte persoane versiunile lor, ce am scris se bazeaza pe dicutiile avute cu 3 martori, jucatorul cu paleta asa zisa problema si organizatorul Miron Mihai.

        Si acum imi vine foarte greu sa cred ca faptul ca cineva care avut 3 dinti lipsa, a putut genera atata ura si frustrare la anumite persoane si nici nu vreau sa m-a gandesc daca persoane de felul respectiv ar participa la open sau elite, unde am participat in ultimul timp, si unde am intalnit palete cu mult mai multe probleme, gen cate 0.5cm sau chiar mai mult din fata lipsa pe o portiune poate si de cativa cm, care daca e sa fiu obiectiv ar fi echivalentul a 100 dinti sau mai mult din iarba, sau de jur imprejur paleta toata crestata, etc etc, cine stie, poate s-ar fi generat un mic razboi daca 3 dinti au generat o asemenea situatie.

        Buna dimineata.Cred ca pana la urma se numesc zimti...ca altfel apelam la Corega....

        Comentariu


        • Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi post

          Buna dimineata.Cred ca pana la urma se numesc zimti...ca altfel apelam la Corega....
          la zimti veti apela la pila.

          Se numesc "cosuri" (precum hornurile de pe casa). Doar ca la noi a devenit "iarba" (nu stiu in ce imprejurari).
          Blade: lemn off...ce lemn !
          Bh: cu tepi
          Fh: fara tepi

          Comentariu


          • Postat în original de sorin_client Vezi post

            la zimti veti apela la pila.

            Se numesc "cosuri" (precum hornurile de pe casa). Doar ca la noi a devenit "iarba" (nu stiu in ce imprejurari).
            Daca bine tin eu minte vine de la Grass(Zimti pana laurma,lungi,scurti,medii)Au aparut prin anii 70.Eu sunt nou in tenis de masa dar cosurile pot sa fie tratate(Facial)La fel si dintii...

            Comentariu


            • Postat în original de FlorinBN Vezi post
              Da, dar nu incapeau bine pe mod portrait ... pe landscape sint tot in dreapta, ca este loc.
              Pe pagina de jucător într-adevăr parcă ceva arată nefiresc după modificări. Sau doar încă nu m-am obișnuit.

              În schimb, apreciez actualizările de la desfășurătorul concursurilor. Noua grafică este și mai ochioasă, șimai user friendly. Doar acel albastru folosit pentru numele jucătorilor în grupe mi se pare cam șters, poate ar merge o nuanță mai închisă. La eliminatorii tabloul arată foarte bine, iar noua componentă interactivă este utilă.

              Comentariu


              • Buna ziua!

                Legat de modificarile Regulamentului Amatur din luna martie 2024, am primit sesizari cu privire la Neculai Alexandru (Teleorman) daca are sau nu dreptul sa joace la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2024 - In memoriam Rocsana Sipos ? Rog Echipa Amatur sa ne dea solutia.
                Multumesc frumos!
                BUTTERFLY Romania
                Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                E-mail: office@prosoftbn.ro
                BUTTERFLY Store Bucuresti
                Tel. Mihai: 0736-887467
                E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                Instagram: @butterflyromania
                YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                http://www.tt-shop.ro
                http://www.butterfly.tt
                http://www.tenisdemasa.ro

                Comentariu


                • Am primit mai multe sesizari, nu numai pentru Neculai Alexandru, si conform Regulamentului, toti au voie sa joace atit la turneul Butterfly, cit si la turneul pe Echipe, sau sa primeasca distinctiile la sfirsitul anului competitional.
                  Modificarile din luna martie au intrat in vigoare cu luna aprilie..deci cei ce isi vor schimba domiciliul de azi inainte, nu vor mai fi eligibili la turneul pe Echipe sau la distinctiile de la Turneul Campionilor.

                  Comentariu


                  • Postat în original de Echipa Amatur Vezi post
                    Am primit mai multe sesizari, nu numai pentru Neculai Alexandru, si conform Regulamentului, toti au voie sa joace atit la turneul Butterfly, cit si la turneul pe Echipe, sau sa primeasca distinctiile la sfirsitul anului competitional.
                    Modificarile din luna martie au intrat in vigoare cu luna aprilie..deci cei ce isi vor schimba domiciliul de azi inainte, nu vor mai fi eligibili la turneul pe Echipe sau la distinctiile de la Turneul Campionilor.
                    Mulțumesc frumos pentru răspuns.
                    BUTTERFLY Romania
                    Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                    E-mail: office@prosoftbn.ro
                    BUTTERFLY Store Bucuresti
                    Tel. Mihai: 0736-887467
                    E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                    Instagram: @butterflyromania
                    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                    http://www.tt-shop.ro
                    http://www.butterfly.tt
                    http://www.tenisdemasa.ro

                    Comentariu


                    • Buna ziua.

                      Referitor la modificarile din Regulamentul de mai jos:

                      8.2. Distincțiile circuitului AmaTur
                      Pe baza punctajului final, odată cu desfășurarea Turneului Campionilor, se acordă următoarele distincții:
                      • Campion AmaTur România - cel mai bine clasat în clasamentul general;
                      • Campion judetean AmaTur - cel mai bine clasat jucător din județul respectiv;
                      • Lider județean AmaTur - cel mai bine clasat jucător la categoriile inferioare;
                      • Campion Junior AmaTur - cel mai bine clasat junior în clasamentul general (J);
                      • Lady AmaTur - cea mai bine clasată fată în clasamentul general (F);
                      • Maestru AmaTur - cel mai bine clasat veteran în clasamentul general (W);
                      • Special AmaTur - cel mai bine clasat jucător cu dizabilități în clasamentul general (D);
                      • Globe Trotter AmaTur - jucătorul cu cele mai multe participări la turnee.
                      Aceste prevederi nu sunt limitative, Coordonatorii AmaTur putând acorda distincții suplimentare în funcție de posibilități.
                      -Divizionarii A în activitate nu sunt eligibili pentru aceste distincții.
                      -Jucătorii cu mai puțin de 5 participări anuale la turnee AmaTur nu sunt eligibili pentru aceste distincții.
                      -Nu sunt eligibili jucătorii care în perioada ultimelor două actualizări de clasament retrogradează de la o categorie superioară. Eventualele contestatii vor fi analizate si rezolvate de catre Echipa Amatur
                      -Nu sunt eligibili pentru distinctiile susmentionate dar si pentru competitii ce implica limitare geografica (Campionate judetene individuale sau Echipe,Campionat Butterfly Echipe-) jucătorii care în decursul anului competitional Amatur isi schimba judetul de domiciliu. Eventualele contestatii vor fi analizate si rezolvate de catre Echipa Amatur​


                      Dl. Ciorescu Cristi, fost jucator din Iasi, acum din Popeni (Jud. Vaslui), dar revin cu mentiunea ca dl. Ciortescu nu locuieste in judetul Vaslui, ci in municipiul Iasi.

                      E clar ca anul acesta, dupa modificarile de mai sus, nu intra in calculele pentru Campion Judetean Amatur la Elite pe judetul Vaslui. Dar, la anul va intra in calcule?

                      In postari anterioare, am venit cu justificari de ce nu ar trebui sa se aprobe realocarea lui pe judetul Vaslui.

                      Multumesc pentru intelegere.

                      De asemenea, si la Turneul Butterfly, dupa parerea mea, nu trebuie pus pe locul I pe judetul Vaslui.

                      Multumesc.​

                      Comentariu


                      • Sunt parlamentari care candidează pentru județe unde nu au călcat niciodată. Astea sunt inginerii geostrategice. Bine totuși, că domnul respectiv nu urmărește să fie campion din partea NATO!
                        Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                        FH: Butterfly - Dignics 80
                        BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                        Comentariu


                        • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                          ................ Astea sunt inginerii geostrategice. Bine totuși, că domnul respectiv nu urmărește să fie campion din partea NATO!
                          ........... am reeditat citatul, ...no comment...
                          Ultima editare de sorin_client; 03.apr.2024, 18:28.
                          Blade: lemn off...ce lemn !
                          Bh: cu tepi
                          Fh: fara tepi

                          Comentariu


                          • Postat în original de sorin_client Vezi post

                            ........... am reeditat citatul, ...no comment...
                            Poate ca, în anii viitori, vor participa la turneele Amatur și militari de carieră străini. Să se mai destinda și ei.
                            Blade: VICTAS - Koji Matsushita DEF
                            FH: Butterfly - Dignics 80
                            BH: Sauer & Troger - Hellfire-X, OX

                            Comentariu


                            • Regulamemtul spune altceva:

                              -Nu sunt eligibili pentru distinctiile susmentionate dar si pentru competitii ce implica limitare geografica (Campionate judetene individuale sau Echipe,Campionat Butterfly Echipe-) jucătorii care în decursul anului competitional Amatur isi schimba judetul de domiciliu. Eventualele contestatii vor fi analizate si rezolvate de catre Echipa Amatur​

                              Comentariu


                              • Bună ziua. Am o întrebare pentru coordonatorul zonal sau membri CD .Domnul George Iancu a postat Turneul B si in același moment si listele de înscriere jucători complete la toate categoriile ? Este corect?

                                Comentariu


                                • Postat în original de Niculae.G Vezi post
                                  Bună ziua. Am o întrebare pentru coordonatorul zonal sau membri CD .Domnul George Iancu a postat Turneul B si in același moment si listele de înscriere jucători complete la toate categoriile ? Este corect?
                                  Este un B cu circuit "inchis"😁
                                  blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

                                  Comentariu


                                  • Bună dimineața Domnilor. Aștept răspuns si masurile ce se impun.

                                    Comentariu


                                    • Nu răspunde nimeni ?

                                      Comentariu


                                      • Echipa Amatur urmareste permanent desfasurarea turneelor, dar asa cum ce nu este interzis este permis, apar tot felul de situatii neprevazute ce duc la noi adaugiri la Regulament.

                                        Aceasta speta cu inscrieri multiple (turneul de la Sighisoara cu peste 65 de inscrieri intr-un singur post, sau turneul de la Ploiesti) precum si altele daca vor mai aparea pe parcurs sunt retinute ca si propuneri pentru modificarea/imbunatatirea Regulamentului 2024/2025

                                        Comentariu


                                        • Dan2
                                          Dan2 comentat
                                          Editarea unui comentariu
                                          Am sesizat catre EA ca:
                                          1. Regulamentul nu este respectat prin introducerea unei liste de inscrieri in anuntul de turneu, fara a respecta modelul cerut.
                                          2. Lipsa de fair play si lipsa de logica: In anuntul de turneu, organizatorul a postat mai multe inscrieri decat locuri disponibile, anuntand apoi ca inscrierile sunt "primul inscris, primul servit"

                                      • Mulțumesc pentru răspuns.

                                        Comentariu

                                        Procesare...
                                        X