Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Short pips pentru forehand

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    Postat în original de eres01 Vezi post


    E pacat că apar discutii uneori peste limita bunului simnt, din cauza "materialelor". Munca din spatele adaptarii si intelegerea acestor fete nu se vede si nu este apreciată. Cred ca durerea cea mai mare apare cand se observa evolutii si rezultate, peste noapte, la unii jucatori care soft soft nu ar face fata la acel nivel(oricare ar fi el). Aici cred eu ca e cheia necazurilor din mintea celor care pierd cu materialistii. Sunt materialisti care chiar sunt buni, muncesc din greu, stiu si interpreteaza fiecare faza a jocului in functie de cum au lovit o minge... Exista totusi si o categorie de materialisti(clar pana la un nivel, nu vei juca la open-elite chiar si cu material daca nu stii jocul) care folosesc acest tip de fete si habar nu au unde va merge mingea cand fac un bloc, o preluare..... ei au rezultate doar cu aportul acestui tip de fete. De aici marea problema cu ierbarii/materialistii care vezi doamne le joaca paleta singura.. Cu tot respectul pentru toti softistii care nu pot invinge un ierbar din categoria 2("care habar nu au unde va merge mingea cand fac un bloc/o preluare"), problema e la noi domnilor(si eu sunt softist). Nu poti sa pierzi cu un om pe care tu il consideri "cel mai slab din curtea scolii" nici daca joaca cu sticla termopan lipita pe lemn. De multe ori noi nu vedem lacunele noastre(procent mare dintre cei care se plang.. habar nu au sa execute un top spin din bh si fh) ne credem foarte buni ca am lipit doua tenergy pe un super zlc si dam bombe bombe. E, stupoare, nici ala nu e tenis de masa fratilor, e bambilici mascat/ambalat frumos.

    FARA MULTA MUNCA SI BANUTI INVESTITI CORECT, NE PIERDEM IN OCEANUL DISCUTIILOR CONTRADICTORII DESPRE LEMNE FETE .......

    O zi minunata va doresc!!!
    Total de acord. Antrenamentele, partidele jucate cu jucatori cat mai diferiti ca stil si performante si participarea in competiții (joc in conditii de stres emotional) sunt căi posibile spre o evolutie naturala si nu forțată. A schimba lemne si fețe precum cămășile (și eu am facut la fel pana acum 2 ani) este un drum amăgitoare cu reusite de moment, dar nu de lunga durata!

    Comentariu


    • #27
      O zi frumoasă si astept cu nerabdare o ocazie sa ne intalnim la masa de 🏓.

      Comentariu


      • #28
        Postat în original de Dan V Vezi post
        O zi frumoasă si astept cu nerabdare o ocazie sa ne intalnim la masa de 🏓.
        Doamne ajuta, sper de anul viitor sa incep sa bat umpic tara la turnee, mai creste si copilul. De 3 ani pauza, doar la sala, fara turnee. Nici inainte de nasterea lui nu am prea frecventat dar simnt ca pandemia ma facut sa imi doresc multe....multe lucruri ce pareau banale, acum le vad ca si extraordinare.
        FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

        Comentariu


        • #29
          Am pus aseară la caterincă din nou un Yinhe Pluto 1.5mm pe un allwood moale, îl mai pusesem prin parcare, afară. Cred că din martie o să-l joc o lună constant pe un lemn mai rigid, dar tot allwood. Tehnica de lovire nu e rea, dar nu e chiar ceea ce trebuie, multe lovituri sunt executate cu mingea în cădere, trebuie lucrat la timing, luate mai repede, în special cele înalte le fac cam praf la smash daca le las sa urce prea mult.

          Comentariu

          Who has read this thread:
          Procesare...
          X