ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Luna cadourilor vine cu reduceri MARI de tot!

Luna cadourilor vine cu reduceri MARI de tot!

-> 20% reducere pentru o paleta completa (orice lemn + oricare 2 fete)

-> 15% reducere pentru orice pereche de fete

-> 20% reducere + 1 pereche de sosete Stiga/Donic/Yasaka la achizitionarea unui echipament complet (Tricou + Sort sau Fusta + Incaltaminte)

-> 15% reducere pentru Tricou + Sort sau Fusta

-> 15% reducere pentru orice Trening (Jacheta + Pantaloni)

-> Cadou 1 fileu + transport gratuit la achizitionarea unei mese de tenis Yasaka Progress Roller sau Donic Waldner Classic 25

-> Cadou o cutie de mingi Yasaka 40+ la achizitionarea unui robot Donic RoboPong1050 sau Donic RoboPong2050

***Pe site-ul nostru www.vivasportshop.ro , preturile sunt afisate integral, aceste reduceri vor fi aplicate dupa plasarea comenzii, de catre echipa noastra.

Salut, momentan nu este pe stoc, il vom avea in Ianuarie sau iti putem recomanda ceva similar daca vrei sa profiti de discount-urile de sarbatori. Suna-ne la 0722 678 078.

Bună! Am un lemn Butterfly Innerforce Layer ALC si am pe el 2 fețe Tenergy 05. Problema mea este că paleta este foarte rapidă pentru jocul meu! Lemnul îmi place foarte mult si mar interesa ce variante de fețe ați propune să nu fie paleta chiar așa de rapidă și să am mai mult control. Mulțumesc pentru sfaturi!

Schimba tenergy 05 de 2.1 cu 05 fx de 1.9 si o sa ai mai putina viteza si mai mult control.

Salut, recomandarea noastra este sa schimbi lemnul pentru ca este foarte rapid, un lemn ceva mai lent si mai controlabil pe care ti-l recomandam este Stiga Infinity VPS V, iar ca fete poti merge linistit pe Stiga Mantra S sau Yasaka Valmo, ambele fete sunt aparute anul acesta si se potrivesc foarte bine cu lemnul.
Daca totusi vrei neaparat sa pastrezi lemnul iti recomandam sa pui fete Rakza X Soft.

Toate cele bune!

In perioada sarbatorilor cele mai mari discount-uri sunt numai la Viva Sport Shop!

Magazinul campionilor.

-> 20% reducere pentru o paleta completa (orice lemn + oricare 2 fete)

-> 15% reducere pentru orice pereche de fete

-> 20% reducere + 1 pereche de sosete Stiga/Donic/Yasaka la achizitionarea unui echipament complet (Tricou + Sort sau Fusta + Incaltaminte)

-> 15% reducere pentru Tricou + Sort sau Fusta

-> 15% reducere pentru orice Trening (Jacheta + Pantaloni)

-> Cadou 1 fileu + transport gratuit la achizitionarea unei mese de tenis Yasaka Progress Roller sau Donic Waldner Classic 25

-> Cadou o cutie de mingi Yasaka 40+ la achizitionarea unui robot Donic RoboPong1050 sau Donic RoboPong2050

***Pe site-ul nostru www.vivasportshop.ro , preturile sunt afisate integral, aceste reduceri vor fi aplicate dupa plasarea comenzii, de catre echipa noastra.

Iata ca se apropie cu pasi repezi de final si anul 2017. Un an in care ne-am facut prieteni noi in cadrul circuitului AmaTur Romania, un an in care am urmarit multe finale cu sufletul la gura, un an in care tenisul de masa din Romania si-a demonstrat (inca o data) valoarea si nu in cele din urma un an in care am crescut impreuna alaturi de voi.
Pentru 2018 ne-am propus sa ne autodepasim si sa fim mereu acolo unde este nevoie de noi, intotdeauna punand accent pe calitate si nu pe cantitate.
Acestea fiind spuse echipa Viva Sport Shop va multumeste pentru tot, si va ureaza un an nou plin de bucurii si multa sanatate!

Bună ziua și totodată urez tuturor membrilor acestui forum Un An Nou cu realizari în toate și mult succes în anul competițional 2018,dar nu acesta este subiectul ce vrea să îl deschid aici ci aș vrea să mulțumesc D-lui Bogdan de la Viva Sport Shop pt. promptitudine,consultanță si pt . sfaturile oferite in achiziționarea unei noi palete.Deci domnule Bogdan deocamdată am reușit să joc de 3 ori cu paleta cumpărată de la dvs.si sunt extrem de mulțumit așa că va recomand și altora produsele dvs.Mulțumesc frumos și pt.reduceri,numai bine!

Intram in noul an cu dreptul si continuam promotiile!
Luna aceasta ai 15% reducere pentru Super Combinatia dintre lemnul Stiga Infinity VSP V + fete Yasaka Rakza X sau Stiga Mantra M si 10% reducere pentru orice trening sau compleu STIGA Table Tennis sau YASAKA Table Tennis.

Stoc nou de la Yasaka.
Multe lemne, fete, huse, accesorii dar si noile mingi Yasaka 1 Star Select ABS portocalii.

Multumim Marius, ne bucuram tare mult ca paleta se potriveste stilului tau :)

Astazi vom avea program scurt, pana la ora 14:00.
Intre timp ne pregatim pentru Turneu A - "Botoșani - Prietenii stiu de ce " unde vom fi prezenti cu cele mai performante materiale, folosite de sportivii de top din lumea intreaga.
Mingea oficiala a turneului este Stiga Perform ***
Va asteptam cu drag :)

Salutare.

?n primul rând, fiind nou, vă salut pe toți și vă urez să aveți parte de cât mai multe atacuri/blocaje/chop-uri reușite :)

Fiind novice, am făcut câteva (mai multe) greșeli și-am achiziționat echipamente nu tocmai nemaipomenite de la "frații chinezi". Așadar, am nevoie de ajutor pentru alegerea unui lemn.

Acum folosesc unul chinezesc, Galaxy (Yinhe) N9S, care mă ajută la apărare, dar, când atac, trebuie să lovesc mingea foarte tare - rezultatul fiind destul de multe mingi în fileu. înainte de el am avut tot un "lemn" chinezesc, Palio Energy 03, cu care mă "înțelegeam" bine, dar... l-am lovit de colțul mesei la un atac și s-a rupt - e refăcut, însă nu mai am încredere în el.

Stilul meu e unul nici prea ofensiv, nici defensiv. Prefer să atac, dar n-aș vrea o paletă care să nu-mi permită să mă apăr.

Voi folosi fețele pe care le am, chinezești și ele (Palio Hidden Dragon și 729 Focus Snipe III).

Bugetul e relativ mic, maxim 180 lei, și n-aș vrea să-l depășesc.

Mulțumesc anticipat pentru sfaturi!

- - - Actualizat - - -

Salutare.

?n primul rând, fiind nou, vă salut pe toți și vă urez să aveți parte de cât mai multe atacuri/blocaje/chop-uri reușite :)

Fiind novice, am făcut câteva (mai multe) greșeli și-am achiziționat echipamente nu tocmai nemaipomenite de la "frații chinezi". Așadar, am nevoie de ajutor pentru alegerea unui lemn.

Acum folosesc unul chinezesc, Galaxy (Yinhe) N9S, care mă ajută la apărare, dar, când atac, trebuie să lovesc mingea foarte tare - rezultatul fiind destul de multe mingi în fileu. înainte de el am avut tot un "lemn" chinezesc, Palio Energy 03, cu care mă "înțelegeam" bine, dar... l-am lovit de colțul mesei la un atac și s-a rupt - e refăcut, însă nu mai am încredere în el.

Stilul meu e unul nici prea ofensiv, nici defensiv. Prefer să atac, dar n-aș vrea o paletă care să nu-mi permită să mă apăr.

Voi folosi fețele pe care le am, chinezești și ele (Palio Hidden Dragon și 729 Focus Snipe III).

Bugetul e relativ mic, maxim 180 lei, și n-aș vrea să-l depășesc.

Mulțumesc anticipat pentru sfaturi!

Salut,

Dupa cum mi-ai descris, pe scurt, iti recomand un lemn clasificat ca Allround sau Allroiund + . In magazinul nostru avem cateva optiuni profi care se incadreaza in bugetul propus de tine, preturile pentru lemnul pe care il cauti tu incepand de la 110 lei. Gasesti pe site-ul nostru www.vivasportshop.ro modelele disponibile sau ne poti suna oricand la 0722 678 078 pentru a afla mai multe detalii despre produsele si promotiile de care poti beneficia. Fetele pe care le ai tu nu le cunosc, insa pentru a avea o paleta cat mai bine echilibrata si competitiva ti-ar trebui niste fete pe masura lemnului.

Sa ai spor si indemanare,
Echipa Viva Sport Shop.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus