Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salutare.
?n primul rând, fiind nou, vă salut pe toți și vă urez să aveți parte de cât mai multe atacuri/blocaje/chop-uri reușite
Fiind novice, am făcut câteva (mai multe) greșeli și-am achiziționat echipamente nu tocmai nemaipomenite de la "frații chinezi". Așadar, am nevoie de ajutor pentru alegerea unui lemn.
Acum folosesc unul chinezesc, Galaxy (Yinhe) N9S, care mă ajută la apărare, dar, când atac, trebuie să lovesc mingea foarte tare - rezultatul fiind destul de multe mingi în fileu. înainte de el am avut tot un "lemn" chinezesc, Palio Energy 03, cu care mă "înțelegeam" bine, dar... l-am lovit de colțul mesei la un atac și s-a rupt - e refăcut, însă nu mai am încredere în el.
Stilul meu e unul nici prea ofensiv, nici defensiv. Prefer să atac, dar n-aș vrea o paletă care să nu-mi permită să mă apăr.
Voi folosi fețele pe care le am, chinezești și ele (Palio Hidden Dragon și 729 Focus Snipe III).
Bugetul e relativ mic, maxim 180 lei, și n-aș vrea să-l depășesc.
Mulțumesc anticipat pentru sfaturi!