ALO ...BUCURESTIUL

da ... eu vin maine ... ca azi am avut niste probleme ... a trebuit sa plec din bucuresti de dimineata .. si d'aia nu am mai ajuns :( Dar maine promit ca vin ... am vb si cu laurentiu si vine si el

Bine !!!! La 9 ne vedem acolo. Eu daca ajung primul ( si probabil asa va fi ) iau masa 15. Va astept !!!!!

Ce-ti veni? De ce te duci in fundul salii?
Cred ca vin si eu :lol:

Pai la 14 si 15 am jucat si sambata !!!!! Atunci nu mai era in fundul salii, nu ? :D Bine.....ne vedem noi....singurul remediu pentru astfel de "iesiri" este bataia crunta in 3 sau 4 seturi. In scopul atingerii acestui obiectiv, va trebui totusi sa contactez pe cineva mai bun ca mine.

Daaaa....la 9 sunt acolo. Si platesc si DVD-ul. Ca un magar ce sunt am uitat sambata trecuta. Apropo, se vede super, si a iesit foarte frumos aranjat pe capitole.

n vdm maine akolo dc e!!!

Adytzu, am si yo o rugaminte...... :) poti sa mai faci o copie dupa dvd pls?? :)
MS oricum

Se rezolva! Daca sapt. trecuta nu te-ai tinut de mine?!?!
La un moment dat, mai aveam vreo 3 si nu le vroia nimeni. Nici nu mai stiu cui i le-am dat.

Vin

Vin

La 9 trecute fix sunt pe acolo sa speculez o masa. Poate chiar doua...

Eu vin de 8:30 ca sa iau toate mesele si le subinchiriez pe urma la supra pret. :lol:

ba baiieti...daca vin la 9 pot sa iau si eu o masa? Precizez ca nu am bani pt suprapret si nici nu sunt speculant...

Back
Sus