ALO ...BUCURESTIUL

Mda...mi-ar cam prinde bine putina miscare dupa zilele astea asa ca s-ar putea sa apar si eu pe la un 10:00

Bine....pe la un 9 asa o sa apar pe la IDM. Sper sa nu fiu de capul meu si sa veniti macar unul. :D :D Ma mai uit de dim pe forum inainte sa plec sa vad daca confirma cineva............

ba baietzi, care ajunge primul maine sa imi ia si mie o masa va rog mult, ca eu vin la 10...Sa nu va imaginati ca dorm...doar ca am ceva de rezolvat inainte...

Multumesc

salutare

salutare

exista cluburi de tenis de masă in bucuresti ...
daca da imi puteti da si mie nr de telefon si adresa unde ma pot interesa!
multumesc anticipat!

Club

Club

Intra pe www.idmclub.ro

Si ai acolo toate telefoanele care iti trebuie.

in general noi acolo ne intalnim sambata si duminica dimeata de la ora 9.

hmm

hmm

ma refeream la cluburi profesioniste... :) ...
oricum la valoarea mea nu intru nici la amatori .. din pakte nu am timp :( .. m-am bagat in prea multe sporturi deja! :))

HammerStrike a spus:
Daca se duce cineva astazi(28.01.06) in IDM sa ma anunte si pe mine

La ora 10.30 ma duc la Miramar (socului cu pantelimon). Treci p-acolo

Se mai intalneste lumea pe la IDM in weekend? ca sa stiu daca sa ma duc si eu ca nu am mai fost de ceva vreme si nu mai stiu cum stau lucrurile . Daca se duce careva maine (Duminica) sa ma anunte si pe mine. mercy 😉

valigti, am o rugaminte: sa ne auzim intr-un alt topic (despre echipament de exemplu)ca sa nu deranjam aici, unde sa-ti pun niste intrebari in legatura cu fetele Yasaka Mark V 30 , Ok?

valigti, am o rugaminte: sa ne auzim intr-un alt topic (despre echipament de exemplu)ca sa nu deranjam aici, unde sa-ti pun niste intrebari in legatura cu fetele Yasaka Mark V 30* , Ok?

Back
Sus