AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, București - 16.12.2006

Stiromul este pe Theodor Palady pe partea stanga cum mergi spre autostrada soarelui imediat dupa Apolodor, Cel mai bine te orientezi dupa bannerul albastru de la Apolodor, e un banner luminos scris sub forma unui arc de cerc usor de vazut si pe timp de zi si pe timp de noapte,

Multumesc pentru invitatie dar, .... Venim cum sa nu ! Sotiile ne-au dat drumul dar cu conditia ca tre sa aducem ceva diplome cupe, asa ca tre sa ma interesez dupa un magazin de cupe, medalii.

Deci Farkas Lorant si Pui Daniel vor fi prezenti.(Din M-Ciuc)

Ceva repere strazi inchise , dinspre ploiesti daca ne dati ne ajuta mult! Mersi!

De la soseaua București-Ploiești (daca veniti cu masina), traversati cam tot orasul si drumul suna cam asa :

1. Sos București Ploiești....
2. ajungeti la Piata Presei...
3. Intrati pe Bd. Kiseleff
4. Mergeti pana la Arcul de triumf si tineti tot inaitnte (pe kiseleff)
5. ajungeti la Piata Victoriei (la Guvern)
6. Intrati pe Bd Lascar Catargiu... ajungeti la Piata romana
7. Intrati pe Bd. Magheru
8. Mergeti tot inainte pana la Piata Unirii unde faceti stanga pe Bd. Unirii
9. Mergeti tot inainte pana la Piata Alba Iulia (un rond mare)
10. Faceti dreapta pe Bd. Burebista
11. Imediat faceti stanga pe Bd. Camil Ressu
12. Tineti tot inainte...o sa ajungeti la un moment dat pe Theodor Pallady...si tot inainte si undeva pe stanga o sa vedeti Stirom.

Ce sa zic...drumul e cam lung...eu v-am prezentat strazile cele mai mari si probabil cel mai usor de reperat. Nu cunosc scurtaturi....

Daca v-am zapacit...incercati sa va ajutati de situl acesta
http://www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php

Mai exista si varianta intalnirii cu cinvea din bucuresti intr-un anumit punct care va e cat de cat familiar...(eventual cu mine) ...si sa mergem impreuna de acolo.... :D

Succes !

Dupa numeroase convorbiri/contacte/discutii.....

Din Cluj si Cimpia Turzii : ar exista o varianta sa inchiriem convenabil o duba cu 8 locuri...
Mai ales la retur ar fi convenabil, sa nu mai asteptam prin gara, obositi fiind dupa turneu :).
Ca sa nu mai vorbim despre tarifele practicate la CFR :( .

Deci, apel catre ardeleni :!: : haideti sa plecam organizat din Cluj, trupa completa, atmosfera vesela 😉 etc.

In principiu pina acum am ocupa 5 locuri :

Toth Laszlo, Zamblau Ionut, Soos Dezso, Bacotiu Ciprian, Rusu Calin.

Cine se mai inscrie ?

Apropo, data a ramas sigura ? 16 dec., simbata ?

Ramane batut in cuie turneul se tine sambata in 16 dec de la orele 10.00 la sala Stirom.

Rog pe toti cei care au drept de participare sa confirme sau sa infirme participarea pentru a sti cu aproximatie cati vor veni.

ce stiu eu pana acum este ca din Oradea venim 2 in loc de 3 (unul e bolnav la pat), din Alesd nu vine nimeni, Luca din Zalău nu poate veni.

Rog pe cei din provincie sa precizeze cu ce trenuri vin ca sa se poata descurca Bucurestenii cu transportul gara-sala de joc.

Eu confirm participarea....si buna idee...spuneti cu ce ajungeti pe aici. Daca nu venitit cu masina sau nu stiti drumul...anuntati din timp.... 😉

Clasament si lista particpantilor cu minim 6 turnee amatour

Clasament si lista particpantilor cu minim 6 turnee amatour

Toti participantii din lista sunt direct inscrisi in turneul final.
Pentru inscriere la turneul final asteptam confirmarea pana joi ora 20.00
Participantii din lista pe fond rosu au confirmat deja participarea; Cei pe fond galben au transmis ca nu pot participa.
Asteptam deasemenea confirmarile de participare ale invitatilor.

TOTH LASZLO CLUJ
BODEANU MIHAI BUC
APIAN FLORIN BISTRITA
ACSINIA CATALIN SUCEAVA
DASCALITEI MIHAI BUC
RUSU CALIN CLUJ
BODEANU DAN BUC
SOOS DESZO CAMPIA TURZII
TRIFU BOGDAN BUC
IACOB CLAUDIU ORADEA
MIRCEA VALENTIN BUC
BORODAN CRISTIAN ORADEA
DINU GHEORGHE BUC
VLASE DORIN CIPRIAN ADJUD
BACOTIU CIPRIAN CLUJ
ZAMBLAU IONUT CLUJ
TIC IOAN ORADEA
SERBAN RADU CLUJ
FURDUI ANDREI CAMPIA TURZII
MACABINSKI LUCIAN BUC
SOROHAN ANCA CLUJ
SUCHEA SERBAN BUC
CONSTANDACHE ADRIAN BUC
COROIAN GHEORGHE CLUJ
acestia sunt cei calificati de drept, lor li se vor mai adauga si invitatii.

elefantel_roz a spus:
Eu confirm participarea....si buna idee...spuneti cu ce ajungeti pe aici. Daca nu venitit cu masina sau nu stiti drumul...anuntati din timp.... 😉

Eu am sa vin cu rapidul asta:

R 632 20:50 Oradea 20:50 - Cluj Napoca 23:16 - Teiuș 1:16 - Sighișoara 2:50 - Brașov 4:39 - Predeal 5:22 - Ploiești Vest 6:44 - București Nord 7:37 am sa vorbesc cu Vali Mircea sa vina dupa mine.

ciprian a spus:
Dupa numeroase convorbiri/contacte/discutii.....
Din Cluj si Cimpia Turzii : ar exista o varianta sa inchiriem convenabil o duba cu 8 locuri...
Mai ales la retur ar fi convenabil, sa nu mai asteptam prin gara, obositi fiind dupa turneu :).
Ca sa nu mai vorbim despre tarifele practicate la CFR :( .
Deci, apel catre ardeleni :!: : haideti sa plecam organizat din Cluj, trupa completa, atmosfera vesela 😉 etc.
In principiu pina acum am ocupa 5 locuri :
Toth Laszlo, Zamblau Ionut, Soos Dezso, Bacotiu Ciprian, Rusu Calin.
Cine se mai inscrie ?
Apropo, data a ramas sigura ? 16 dec., simbata ?

Ar fi fain dar eu termin lucrul pe la 17.00 deci e cam dificil pentru mine sa vin cu voi, sper sa pot dormi ceva pe tren.

Dupa cum spuneam mai sus, NISTOR DOREL confirma participarea in calitate de invitat.

....din Adjud vor ajunge la ora 07:52 in București Nord--- Vlase Dorin-Ciprian si Iordachi Adrian.

salut

salut

ce faceti fratiilor,ce asteptati,cind anuntati pe forum cind se tine turneu final,tare greu miscati.noi cei venim de la distanta trebuie sa cumparam si bilete de tren din timp.pina acum nu s-a intimplat asa ceva la o organizarea unei turnee.mi-e personal imi este rusine sa nu puteti anunta cu cel mult cu o saptamina data exacta.

salut

salut

ce faceti fratiilor,ce asteptati,cind anuntati pe forum cind se tine turneu final,tare greu miscati.noi cei venim de la distanta trebuie sa cumparam si bilete de tren din timp.pina acum nu s-a intimplat asa ceva la o organizarea unei turnee.mi-e personal imi este rusine sa nu puteti anunta cu cel mult cu o saptamina data exacta.si in ultimul rind va rog sa listati nr jucatorilor care au dreptul sa participe la acest turneu care se organizeaza asa de greu.

Eu am sa ajung de vineri seara in București si am sa fiu cazat pe Calea Rahovei nr 323,daca este cine din zona asta care merge sambata dimineata la sala Stirom rog sa fiu contactat ptr ca nu stiu cum sa ajung acolo 0723516544

varianta

varianta

Pentru cei cu masina :
Trasee Alternative (si cel al lui elefantel_roz e bun)

1. Sos București Ploiești....
2. ajungeti la Piata Presei...
3. Intrati pe Bd. Kiseleff
4. Mergeti pana la Arcul de triumf si tineti tot inaitnte (pe kiseleff)
5. ajungeti la Piata Victoriei (la Guvern)
6. STG pe Stefan cel Mare (aveti grija la rond sa nu gresiti soseaua)
7.dinamo->obor->iancului->muncii->DRISTOR (McDonald)
8.STG la Dristor
9.Inainte tot inainte ->n.Grigorescu-> ozana
10.(se termina blocurile)->POLICOLOR -> STIROM

Traseu 2
1.A1 Militari
2.drept pana la Splaiul Dambovitei
3.DR pe Splai
4.Inainte tot inainte pe Splai (Eroilor,Izvor,Unirii - DR(grija la rond,tineti Dâmbovița in stg voastra),Marasesti,Timpuri Noi,MIHAI BRAVU)
5.STG la pod Mihai Bravu (e un LukOil pe dr si ALLIATZ-TIRIAC in coltul de vis-a-vis)
6.inainte pana la DRISTOR (McDonald)
7.DR de la DRISTOR
8.Inainte tot inainte ->n.Grigorescu-> ozana
9.(se termina blocurile)->POLICOLOR -> STIROM

Traseu 3 (mai direct da' poate mai putin agreat)
1.orice directie pana la București - LINIA DE CENTURA
2.catre Glina (Magurele->Berceni->Popesti L )
3.STG spre București
4.STIROM

GARA :
Metrou (prima usa primul vagon)(11 statii)->N. Grigorescu -> tramvai spre capat ->Policolor->Stirom

Pentru cei ce se descurca (mai rapid)
Metrou ->Dristor2(6 statii)->schimbat metrou->(prima)N.Grigorescu-> tramvai spre capat ->Policolor->Stirom

Pt. Anton Florin :
32-> Unirii ->Metrou ....vezi sus
32->McD Trafic Greu->611->Sura Mare ->tramvai 15(cred ca si 27) pana la Stirom (aproape cap-cap deci eu recomand metroul)

Inca doi forumisti bucuresteni mi-au confirmat ca vor veni la gara sa astepte jucatorii din provincie. Deci....anuntati din vreme...

Pana acum... avem asa...la 5:30 Apian Florin si Nistor Dorel....
si la 7:52...... Vlase Dorin si Iordachi Adrian.... si filo la 7:37 (care are deja transportul asigurat)
plus de recuperat domnul Anton Florin de undeva de pe Calea Rahovei.

Dragi clujeni...pana la urma cu ce v-ati hotarat sa veniti ? Cu trenul sau cu microbuzul ? :D

In conditiile astea banuiesc ca la 8 o sa fie plecarea de la gara....dupa ce se strange toata lumea.

Re: salut

Re: salut

NICOVALA CUGIR a spus:
ce faceti fratiilor,ce asteptati,cind anuntati pe forum cind se tine turneu final,tare greu miscati.noi cei venim de la distanta trebuie sa cumparam si bilete de tren din timp.pina acum nu s-a intimplat asa ceva la o organizarea unei turnee.mi-e personal imi este rusine sa nu puteti anunta cu cel mult cu o saptamina data exacta.

Data s-a anuntat deja dar vad ca ti-e greu sa citesti ce s-a scris pe forum. Am sa te rog data viitoare cand ti-e rusine cu noi sa nu mai vii la turnee sa nu ne fie nici noua rusine.

Back
Sus