AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, București - 16.12.2006

23 si 30 sunt niste date aproape imposibile pentru majoritatea jucatorilor......prea apropiate de niste evenimente destul de importante.....
17 pare a fi o data mult mai buna.

Eu nu mai inteleg nimic...pana la urma pe ce criterii se participa la acest turneu ?

1. regulamentul in forma initiala nu era bun....erau prea putini participanti care indeplineau toate conditiile...s-a renuntat la idee
2. s-a ajuns la cel putin 5 turnee...dupa care la 4....indiferent ca sunt A sau B.....
3. acum mai nou lista participantilor nu se completeaza cu ceilalti jucatori din Amatour ci cu wild-carduri.....
4. Pana la urma de ce mai exista clasament...de ce am mai creat si agreat (pe alocuri....pe ici pe colo dar nu in punctele esentiale) un regulament ? La urma urmei, eu si alti jucatori ca mine ce alta vina avem in afara de faptul ca jucam mai slab si ca indeplinim conditiile pentru participare la turneul final ? Ar fi o sansa si pentru noi sa jucam cu alti jucatori mai buni....ba chiar foarte buni....

La urma urmei...stim si noi cine sunt cei mai buni jucatori din toate localitatile...hai sa nu ne mai complicam cu clasamente, conditii de participare si alte prostii....si sa-i chemam direct pe acestia....si vin cu placere sa ma uit ca o sa fie cu siguranta meciuri frumoase...dar nu ii spuneti Turneul Final AMATour.....ca numai asta nu o sa fie.

Da... greu...
Eu m-am retras din aceste discutii dar in continuare astept o data care sa convina la toti care sa fie comunicata si dupa aceea eu va pot spune daca se poate tine la data respectiva si ce sala am gasit .
In continuare sprijin cu tot ce pot acesta ultima competitie si ca ajutor pot conta si pe Mihai Dascalitei ( DMS), Bodeanu Dan ( DAN2), si Claudiu Iacob ( FILO)

....pe 17 e ok!! de la ADJUD vor fi prezenti la turneul final :

(at)VLASE DORIN CIPRIAN
(at)IORDACHI ADRIAN
(at)GRAMA VICTOR-daca e posibil un al 3-lea participant!!(avand 4 turnee)

...si cred ca ar fi corect ca cei care vin,sa posteze pe forum prezenta lor.

elefantel_roz a spus:
Eu nu mai inteleg nimic...pana la urma pe ce criterii se participa la acest turneu ?
1. regulamentul in forma initiala nu era bun....erau prea putini participanti care indeplineau toate conditiile...s-a renuntat la idee
2. s-a ajuns la cel putin 5 turnee...dupa care la 4....indiferent ca sunt A sau B.....
3. acum mai nou lista participantilor nu se completeaza cu ceilalti jucatori din Amatour ci cu wild-carduri.....
4. Pana la urma de ce mai exista clasament...de ce am mai creat si agreat (pe alocuri....pe ici pe colo dar nu in punctele esentiale) un regulament ? La urma urmei, eu si alti jucatori ca mine ce alta vina avem in afara de faptul ca jucam mai slab si ca indeplinim conditiile pentru participare la turneul final ? Ar fi o sansa si pentru noi sa jucam cu alti jucatori mai buni....ba chiar foarte buni....
La urma urmei...stim si noi cine sunt cei mai buni jucatori din toate localitatile...hai sa nu ne mai complicam cu clasamente, conditii de participare si alte prostii....si sa-i chemam direct pe acestia....si vin cu placere sa ma uit ca o sa fie cu siguranta meciuri frumoase...dar nu ii spuneti Turneul Final AMATour.....ca numai asta nu o sa fie.

Eu tot citesc ce scrii si tot nu inteleg care e problema ta.

Sper sa mai scrieti shi pe forum care o sa fie lista finala pana la urma de participare.Sa nu va obisnuiti cu mesajele private shi sa uitati de lista cu participantii, ca din cate vad sunt cateva nelamuriri.

Am sa va rog FARA MESAJE PRIVATE !!!!! cine are ceva de spus sa o spuna public.

Participarea la Turneul final+ Data turneului

Participarea la Turneul final+ Data turneului

Inca nu stiu lista exacta cu jucatorii cu drept de participare (aceasta o va publica Dan2) dar in principiu toti jucatorii care au 6 turnee jucate in cadrul circuitului sunt calificati pentru turneul final indiferent de numarul total de jucatori sau clasarea jucatorului, deci faceti-va bagajele.

Pe laga acestia vom mai da drept de participare cu titlu de invitatie organizatorilor turneelor A si B din tara (unul pe localitate)+a celui mai bun jucator sau cu cele mai multe prezente, iar din localitatile cu multi jucatori se admite un singur participant astfel:

-din Oradea, Adjud, Cluj, București avem calificati direct deci nu este cazul
-din Alesd (localitate cu turneu B) sunt invitati: organizatorul Lele Mihai si Cipou Radu.
-din Miercurea Ciuc sunt invitati: organizatorul Farkas Lorant si Pui Daniel
-din Suceava pe langa Acsinia Catalin care e calificat deja e invitat si Anton Florin (urmatorul jucator cu multe prezente)
-din Reghin sunt invitati Kantor Imre si Nagy Endre
-din Bistrița pe langa Apian Florin este invitati si Nistor Dorel (organizatorul turneului A)
-din Piatra Neamț este invitat Opincaru Marius sau Bacardi Nicu (nu ma puneti pe mine sa aleg pentru ca sunteti cam egali in criterii: Bacardi e mai sus in clasament dar Opincaru are mai multe participari), daca nu va intelegeti faceti un meci de departajare.
-din Zalău este invitat Luka Iosif

Pe laga acestia avem invitati speciali persoane care au ajutat circuitul chiar daca nu au participat la circuit :Razvan Crisan, Rozescu Valentin si campioana noastra Otilia Badescu.

Invitam pe acesta cale pe toti cei care doresc sa ne fie alaturi: toti membri forumului, toti participanti in circuit sau cei care doresc sa intre in circuit dar mai ales a celor ce vor sa organizeze turnee in circuit, pe toti jucatorii legitimati care au fost aproape de circuit si pe orce iubitor de tenis de masă. In functie de posibilitatile organizatorice de timp si de numarul de mese toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa-si etaleze talentele in sau in afara turneului final.

Exista posibilitatea incerta totusi in acest moment ca turneul sa se desfasoare in data de 16 (sambata) dar maine vom sti mai sigur si vom anunta in momentul in care vom sti cu siguranta.

Multumesc pe acesta cale tuturor organizatorilor, jucatorilor dar mai cu seama sotiilor si prietenelor noastre cu certitudinea ca fara toti acestia ne-am fi plictisit in fata televizorului....................

De la Adjud vor participa Vlase Dorin- direct calificat si Iordachi Adrian -sau Grama Victor in caltate de invitat.

Ma simt onorat sa fiu invitat (desi e prea mult sa fiu incadrat la invitati speciali) la turneul final al AMATourului. Ma bucur si mai mult cand vad cati pasionati ai tenisului de masa, si cu nadejdea ca macar jumatate dintre ei sunt si fanii lui Adi sunt foarte multumit.
Dar, in aceasta saptamana astept sa soseasca un nou membru in familia mea si nu o sa pot onora aceasta invitatie. Cu siguranta la anul viitor... poate voi fi calificat in urma punctelor :D .
Mult succes participantilor si... astept cu nerabdare rezultatele.

Pana la urma din cluj, adjud, oradea (adica si altcineva in afara de filo) si restul localitatilor din afara bucurestiului nu confirma nimeni participarea ?

Stiti voi...sa anuntati eventual cu ce sositi...pe la ce ore...ca sa va putem astepta ca doar nu stiti toti cum sa ajungeti la stirom... 😉

salut

salut

data de 17 e bun,si clujul este prezent cel putin 3venim dar pina la turneu se poate schimba mult

Din Bistrița venim 2 - Apian Florin si Nistor Dorel, ajungem in 16 dimineata (in Gara de Nord) la 5.30 si o sa-i asteptam si pe clujeni care vin pe la 6.30-7.30.
Daca e vreun metro/autobuz/troleu aproape de sala va rog sa dati detalii.

FlorinBN a spus:
Din Bistrița venim 2 - Apian Florin si Nistor Dorel, ajungem in 16 dimineata (in Gara de Nord) la 5.30 si o sa-i asteptam si pe clujeni care vin pe la 6.30-7.30.
Daca e vreun metro/autobuz/troleu aproape de sala va rog sa dati detalii.

:D Pai banuiesc ca o sa fie niste masini pe acolo....din astea particulare care fac curse gara-stirom direct si fara oprire

Back
Sus