elefantel_roz
cadet
23 si 30 sunt niste date aproape imposibile pentru majoritatea jucatorilor......prea apropiate de niste evenimente destul de importante.....
17 pare a fi o data mult mai buna.
17 pare a fi o data mult mai buna.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
elefantel_roz a spus:Eu nu mai inteleg nimic...pana la urma pe ce criterii se participa la acest turneu ?
1. regulamentul in forma initiala nu era bun....erau prea putini participanti care indeplineau toate conditiile...s-a renuntat la idee
2. s-a ajuns la cel putin 5 turnee...dupa care la 4....indiferent ca sunt A sau B.....
3. acum mai nou lista participantilor nu se completeaza cu ceilalti jucatori din Amatour ci cu wild-carduri.....
4. Pana la urma de ce mai exista clasament...de ce am mai creat si agreat (pe alocuri....pe ici pe colo dar nu in punctele esentiale) un regulament ? La urma urmei, eu si alti jucatori ca mine ce alta vina avem in afara de faptul ca jucam mai slab si ca indeplinim conditiile pentru participare la turneul final ? Ar fi o sansa si pentru noi sa jucam cu alti jucatori mai buni....ba chiar foarte buni....
La urma urmei...stim si noi cine sunt cei mai buni jucatori din toate localitatile...hai sa nu ne mai complicam cu clasamente, conditii de participare si alte prostii....si sa-i chemam direct pe acestia....si vin cu placere sa ma uit ca o sa fie cu siguranta meciuri frumoase...dar nu ii spuneti Turneul Final AMATour.....ca numai asta nu o sa fie.
FlorinBN a spus:Din Bistrița venim 2 - Apian Florin si Nistor Dorel, ajungem in 16 dimineata (in Gara de Nord) la 5.30 si o sa-i asteptam si pe clujeni care vin pe la 6.30-7.30.
Daca e vreun metro/autobuz/troleu aproape de sala va rog sa dati detalii.