Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Georgiu nu este din aceeasi localitate cu Florin iar din aceeasi zona geografica sunteti si d-vs ... Tot un moldovean !As vrea sa-l felicit pe domnul Ursulean Florin care a tratat cu seriozitate meciul din grupele superioare impotriva domnului Georgiu Dragos. Desi de pe margine domnul Corneanu Sorin incerca din rasputeri sa-l convinga pe tanarul Ursuleanu sa piarda meciul si sa se califice impreuna cu domnul Georgiu fiind din aceeasi zona geografica, Florin a tratat cu verticalitate meciul. Nu inteleg domnule Corneanu cum de ati fost premiat la acest turneu, deoarece caracterul dumneavoastra nu prea se potriveste cu acest sport. Poate pe viitor organizatorii, la completarea grupelor superioare ar putea lua in considerare ca si la grupele inferioare zonele de provenienta a concurentilor.Si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru acest turneu minunat la care sunt mandru ca am putut participa.
multumesc !Felicitari Vali - finala asta reprezinta incununarea unui an de succes!!!
Gelu,Lemn: Andro super core system off+
Fete:XIOM omega IV PRO
Am fost de fata dar,nu asta este necazul,necazul cel mai mare a fost ca totul a iesit cum scrie la carte;Denes ferencz este campionul judetean harghita, si l-am contactat telefonic pentru ca plecase cu baietii din reghin.
IN LEGATURA CU ILUMINATUL IN SALA MICA,EU PERSONAL AM ADUS O SCHELA DE LA UN PRIETEN,DAR DIN PACATE ACEL COLT AL SALII NU AM PUTUT SA PUNEM BECURI, DE SI AVEAM BECURI,RETEAUA ERA DISTRUSA .DAR LA SUPERIOARE AM FOST PERSONAL ACOLO SI AM MUTAT MASA ACEA CARE ERA IN BEZNA.CEI CARE ERAU ACOLO STIU.
Se pare ca e un obicei al acestui personaj sa faca "jocuri" de care sa beneficieze el ori prietenii lui. Si eu am avut o experienta neplacuta cu personajul, beneficiarul blatului nu era el, ci un prieten de-al lui din aceeasi grupa cu noi. Eu le-am stricat combinatia, iar beneficiarul faptului ca am fost corect, cu toate ca eu nu mai aveam sanse de calificare, a venit sa-mi multumeasca pentru ca am fost impartial.
Pe viitor, concurentii ce vor fi in grupele superioare cu el e bine sa fie atenti la manevrele pe care, din obicei, ar putea incerca sa le faca.