Au trecut in nefiinta...

A trecut în neființă Kis Dionisie de la Petrila pentru cei care l-au cunoscut.Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților fost un om deosebit, l-am cunoscut personal.

PS : Drum bun rockere spre cer :(

RIP,Kis Dionisie!
Sincere condoleante familiei indurerate si prietenilor apropiati din Amatur.

A plecat la cele veșnice Roșcan Valerică. Condoleanțe Nicușor!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Roscan Valeriu - Braila.jpg
- Roscan Valeriu, Brăila

?n ultimul timp s-au dus atat de multi prieteni, incat nu-mi mai este frica de "singuratatea mortii".

Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celui ce a fost prietenul nostru K?ntzey J?zsef (Dod? b?csi) din Estelnic, jud. Covasna. Un mare sufletist, un luptător acerb, care povestea tuturor cum cu o ambiție nemăsurată și dragoste de viață și sport i-a râs în față bolii incurabile care acum câțiva ani i-a dat t?rcoale. Ne-am întâlnit nu demult la turneul de la Lăzarea, unde pentru fiecare prieten sau cunoscut a avut un cuv?nt bun, un zâmbet, o încurajare... își trăia cu bucurie a a doua viață, recucerită cu atâta trudă! Ne-am despărțit în speranța că ne vom revedea în curând. Din păcate, atunci când se aștepta mai puțin, un atac cerebral perfid i-a pus capăt tuturor speranțelor de viitor... Cosașul a lovit năpraznic și nemilos... a fost ca un tuș câștigător, venit din nimic... în setul decisiv. Dod? b?csi a pierdut meciul, fără a mai avea speranțe la o revanșă.
Adjon az Isten ?r?k nyugodalmat neki!

Ultima editare:
Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a celui ce a fost prietenul nostru K?ntzey J?zsef (Dod? b?csi) din Estelnic, jud. Covasna. Un mare sufletist, un luptător acerb, care povestea tuturor cum cu o ambiție nemăsurată și dragoste de viață și sport i-a râs în față bolii incurabile care acum câțiva ani i-a dat t?rcoale. Ne-am întâlnit nu demult la turneul de la Lăzarea, unde pentru fiecare prieten sau cunoscut a avut un cuv?nt bun, un zâmbet, o încurajare... își trăia cu bucurie a a doua viață, recucerită cu atâta trudă! Ne-am despărțit în speranța că ne vom revedea în curând. Din păcate, atunci când se aștepta mai puțin, un atac cerebral perfid i-a pus capăt tuturor speranțelor de viitor... Cosașul a lovit năpraznic și nemilos... a fost ca un tuș câștigător, venit din nimic... în setul decisiv. Dod? b?csi a pierdut meciul, fără a mai avea speranțe la o revanșă.
Adjon az Isten ?r?k nyugodalmat neki!

R.I.P.,Dodo bacsi!
Sincere condoleante familiei si prietenilor amaturisti apropiati lui!

Buna seara,stiu ca pe un topic despre veselie a posta ceva macarbru are un impact nasol .Imi asum asta insa la ceas de seara am aflat ca amaturul a pierdut un om minunat:Eugen(Moldoveanu)Sinita......sa va fie seara linistita.

S-a stins,ieri,flacara vietii lui GEO Iarba(Nicula Dumitru,zis George) din Agnita.
Unii dintre voi l-ati cunoscut ca si coorganizator al turneelor de la Agnita incepand din anul 2011,dar cei mai multi l-ati cunoscut ca participant infocat la turneele Amatur din zona Ardealului si nu numai.
La un moment dat,dupa ce urcase pe "Barricade"le Dr ului Neubauer,colegul nostru poet Adimucu l-a numit Geoiarba,devenind chiar muza lui inspiratoare in editarea baladei inchinate ierbarilor.
Doar cei mai apropiati cunoastem insa parcursul ultimilor ani din viata lui cand,din nefericire pentru el,a cazut in patima pacanelelor,viciu care l-a dus,in 2 ani,la pierderea locului de munca,masina,casa....si prietenii.
Vor ramane pentru totdeauna in amintirile mele zilele si noptile petrecute impreuna in compania tenisului de masa in salile din toata tara(Agnita,Victoria,Sighișoara,Sibiu,Mediaș,Blaj,Cristur,Odorhei,Sf.Gheorghe,Tg.Mureș,Reghin,Eliseni,Deda,Pitești,Topoloveni,Curtea de Argeș,Targoviște,București,Botoșani,Brașov,Alba Iulia,Cluj,Fagaras,etc).......
Drum lin spre ceruri,George!
Odihneasca-se in pace!

Back
Sus