Au trecut in nefiinta...

Dumnezeu sa-l aiba in paza, odihna vesnica!
A plecat dintre noi OMUL Marcel Giosan, omul care a stiut sa tina in echilibru, pace si liniste comunitatea noastra ani de zile!

Vei ramane intre noi, Marcele, cat timp vom avea puterea sa iubim tenisul de masa si Amaturul. Mai presus, insa, vei ramane in inimile noastre ,un bun prieten, in amintirea atator prieteni din toate colturile tarii, care-ti plang plecarea neasteptata!

Condoleante familiei!

Dumnezeu sa-l aiba in paza, odihna vesnica!
A plecat dintre noi OMUL Marcel Giosan, omul care a stiut sa tina in echilibru, pace si liniste comunitatea noastra ani de zile!

Vei ramane intre noi, Marcele, cat timp vom avea puterea sa iubim tenisul de masa si Amaturul. Mai presus, insa, vei ramane in inimile noastre ,un bun prieten, in amintirea atator prieteni din toate colturile tarii, care-ti plang plecarea neasteptata!

Condoleante familiei!
Așa-i echilibru, de atatea ori mă dojenea, să nu mai mănînc borș.. Offf

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Am cunoscut un OM in adevaratul sens al cuvantului...Marcel GIOSAN.
Cu un simt al umorului deosebit, cu vorbe mestesugite, si mai ales cu o putere de munca fantastica in organizarea si supervizarea turneelor , ramine in memoria mea pe veci!

Imi aduc aminte cu melancolie de frumusetea si mai ales ineditul turneelor organizate de Marcel...ba un pastrav afumat, ba ceramica din dulcea Bucovina, ba un peste de Dunare....totdeauna gasea ceva nou,

Oriunde era prezent aveai ocazia sa vizionezi in direct pe facebook meciurile cele mai importante ....stia sa te tina captiv in fata monitorului , chiar daca erai in celelalt capat al tarii.

Drum bun Marcele spre locurile vesnice.....

Condoleante familiei!!

MIi se face rau... nu am mai intrat demult pe forum... aveam doua mesaje necitite, unul era de la MARCEL
..."
marcelgiosan a răspuns la Gala Tenisului de masă gălățean, Galați - 19.12.2020
?n Competiții 08.dec.2020, 14:16

Anunț important!
Cu nespusă părere de rău suntem nevoiți să reprogramăm Gala TDM gălățean pentru luna Ianuarie.
?n momentul în care vom identifica...

ACUM NU II MAI POT RASPUNDE...:hopelessness:...:sorrow:.. Nu te voi uita, PRIETENE!

''Noi suntemcei care dau totul, din putinul lor, suntem constiinta unitara si fantomatica pe cre o surprinzi cu coada ochiului cand, amestecati printre voi propovaduim la mesele verzi demult uitata credinta in sine '' unt cuvintele lui, fauritor la Marginea de ceramica neagra pictata AMATUR ,cel ce ne delecta cu gulas la ceaun, cobze de pastrav afumat ori versuri bucovinene ale poetului Casianu Balabasciuc.... Iti multumim pentru tot, ramanem datori..... Ai ramas o pilda vie , iuitul nostru frate !

Am crezut ca Dumnezeu va face o minune în prag de sărbători și Marcel va continua lângă noi cea ce a început și cea ce i-a plăcut cel mai mult! Probabil a considerat ca activitatea magistrala desfășurată pe Pământ va trebui sa o continue și în Ceruri. în mod sigur Amaturul a pierdut un om minunat și sper ca acolo Sus sa continue cu aceeași ardoare ce a lăsat neterminat pe Pământ. Eu nu ?i transmit "Odihna veșnică" ci " Drum lin printre stele Marcel și pregătește Cerul pt un Turneu Final când vom fi cu toții acolo!

Astazi am aflat ca dl. Marcel Giosan a trecut in nefiinta. Mentionez ca am purtat cu dumnealui cateva discutii telefonice legate de organizarea tehnica,
insa nu l-am cunoscut personal. Promptitudinea si claritatea indicatiilor primite mi-au aratat ca dl. Marcel Giosan era un om dedicat dezvoltarii comunitatii
AmaTur.

Condoleante familiei!

Back
Sus