AmaTur: Turneu A+ București (Chiajna) - 29/30.09.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
.
e7b9fbecc553b436acb6d2f154554811.jpg
1c0d2630d6306b15128dfea7cde10ffc.jpg
d5d405bb3ba2e7a594088f6210fd51d7.jpg
2a5e8800def6979aacc7e856c096a79a.jpg
839264fdc7db16df8aa6112e00935e2b.jpg
a4427aa206c9184bf9d9b879a455b336.jpg
f1c16feb892d73d1bff14d1dc7d76f1a.jpg
2d73cc1c4b8ca233e620c7a920e31121.jpg
530a4347fd321ab39c5d1cb1c00aae7b.jpg

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Buna dimineata,

Daca a gasit cineva o husa dubla de palete Tibhar ( cu 2 palete cu "iarba" ), il rog sa imi trimita un mesaj sau un telefon la nr: 0728850234.
Multumesc mult !

Vreau sa incep prin a spune ca ma simt chiar norocos. Si nu spun asta pentru că am câștigat astăzi un loc 3 si cateva meciuri la limita, ci pentru faptul că mă bucură fiecare întâlnire cu prietenii din Amatur. Este foarte important sa ai un hobby si sa trăiești uneori numai pentru el, mai ales cand ai in preajma oameni cu foarte bun simț și de calitate. Astfel, multumesc tuturor care au fost si sunt alaturi de mine la fiecare turneu si ma bucura de fiecare data atunci cand ii întâlnesc.

Să ne vedem cu bine la următorul,
Răzvan Pascu

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Acum m-a anuntat si Nitu Victor ca nu mai poate ajunge nici el, trebuia sa ne intalnim aici in București.Succes participantilor!

Draga EMI, iti multumesc pentru compatimire, dar ma descurc inca.
Si, te rog nu mai desira chilotii atata, ca se pot face calcule multe, dar corecte sunt doar cele inregistrate, bune sau rele.
Oricum iti multumesc ca ai urmarit cu atentie desfasurarea turneului.

PS. Indiferent de calculele care se pot face, raman adeptul grupelor superioare, de 3 sadistanța u 4.
Dar nu trei grupe pe o masă să joci un meci la un interval de două ore că este bătaie de joc :)

Dar nu trei grupe pe o masă să joci un meci la un interval de două ore că este bătaie de joc
Lasa, sa vedeti si voi (cei de la open) cum este. Asa ni se intampla frecvent noua, pinguinilor, ce incepeam turneul de dimineata ...... si plateam aceeasi taxa ..... si o sa ni se intample in continuare la turneele cu multi participanti. Oricum, fata de Albena, la noi e parfum !!!!!
Dupa parerea mea, turneul a fost foarte bine gestionat, felicitari!
Ca minusuri: numar insuficient de separatoare, culorile nefericite ale podelei si separatoarelor.
Ca plusuri: aceleasi lucruri ...... am pe cine sa dau vina pentru punctele pierdute ........!!!

Lista de inscrieri la OPEN actualizata in postul 2 pentru amatorii de calcule
Imediat si cea de la Avansati.
Lista pentru Avansati nu ne foloseste la nimic pentru ca nu este in ordinea MP-urilor .... asa cum este cea pentru Open ....... discriminare !!! E de inteles pentru oboseala acumulata ........

Felicitari Chiajna si organizatorilor.
Felicitari Ionut castigatorul meritat al acestui turneu foarte puternic,cred ca de vina este George I.si trupei prahovene.
Nu mai trageti in pianist ! Nici macar in chitaristi ! Nu spune nimeni ca in majoritatea timpului Dan a fost singur la pupitru.
Ma impresionat si avansati ,cat de mult s-a ridicat nivelul acestora,am reusit sa urmaresc cateva partide foarte frumoase.
Multumim si vom reveni cu placere in aceasta locatie.

Comentariu răutăcios la poza cu Noro și o doamnă în tricou roșu:
Doamna a observat că Noro mai avea o nară liberă și ?i mai pregătea 3 degete.
:) :) :)

Alt comentariu, mai puțin răutăcios:
?n altă poză, un domn seamănă cu un chinez. Este chiar chinez?

Felicitari Ciocau Viorel pentru acest loc 2 .
Remarc inca o data calitatea oamenilor prezenti la aceste turnee .
Sa ne revedem cu bine data viitoare.

Lista pentru Avansati nu ne foloseste la nimic pentru ca nu este in ordinea MP-urilor .... asa cum este cea pentru Open ....... discriminare !!! E de inteles pentru oboseala acumulata ........

Nea Mihai, nu fi rau, pe Pali trebuie sa il certi ca el a modificat lista din ordinea clasamentului in Mp de dimineata inaite de inceperea turneului si cred ca de avansati a uitat,si era toata lumea odihnita.����

Ultima editare:
Felicitări celor doi câștigători, Voicu Ionuț și Barca George, doi jucători foarte buni dar și oameni de caracter. Bravo vouă!

Back
Sus