Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Asa cum ti-am explicat si la telefon, conform legilor in vigoare, pentru persoanele fizice CNP-ul tine loc de cod fiscal. Conform politicii noastre, ca sa va pot vinde ceva trebuie sa emit si factura, iar pentru aceasta imi trebuie toate datele dvs de identificare, adica, numele, codul numeric personal, adresa si nr. de telefon.Ilie a spus:am si eu o intrbare, este normal sa mi se ceara CNP, pentru a cumpara un lemn de pe TT-Shop??
La Carrefour se emit in mare parte doar bonuri de casa si tot sunt cozi interminabile cateodata.marqq a spus:Iti dai seama ce coada s-ar face la Carrefour daca ar fi asa cum zici tu?![]()
La Carrefour si la toate magazinele se folosesc casele de marcat care tin evidenta fiscala, ori la comertul online nu vad cum s-ar putea incasa banii cu ajutorul caselor de marcat ca sa nu mai fie nevoie de factura si de datele despre care vorbim.marqq a spus:Iti dai seama ce coada s-ar face la Carrefour daca ar fi asa cum zici tu?![]()
Pai factura nu tine loc de chitanta. Factura este dovada ca la magazinul dummneavoastra produsul are un anumit pret (daca e proforma) sau ca firma "x" sau persoana "x" ar fi contractat de la dumneavoastra un serviciu/produs in valoare de "X" lei. Nicidecum nu reprezinta dovada incasarii banilor, incasare care se poate face atat pe loc, cat si la o perioada de cateva zile, sau chiar niciodata (cum trist se mai intampla).rasvan a spus:La Carrefour si la toate magazinele se folosesc casele de marcat care tin evidenta fiscala, ori la comertul online nu vad cum s-ar putea incasa banii cu ajutorul caselor de marcat ca sa nu mai fie nevoie de factura si de datele despre care vorbim.marqq a spus:Iti dai seama ce coada s-ar face la Carrefour daca ar fi asa cum zici tu?![]()