Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cand am vazut Rares, credeam ca vine Sipos).
Se înscrie echipa Cluj 6
Elite Dezső Loránd
Open :Barbuta Ioan
Avansațiascalau Cristian
Hobby :Taut Ciprian
Argeșul dorește sa inscrie echipa a doua: Nicoara Ovidiu- elite, Zavricescu George-open, Preda Nicolae- avansati și Dinescu Mihai- hobby ( rezerva Vasilescu Remus-elite).
Mi am ales echipa care o sa câștige:Cluj 2!
Sent from my iPhone using Tapatalk
In urma discutiilor avute cu jucatorii din Bucuresti, cei ce si-au exprimat dorinta de a participa si de a forma echipele sunt urmatorii:
- Echipa 1: Pantelimon Andi - E, Sursilov Constantin - O, Dinu Gheorghe - A, Caranfilian Eduard - H;
- Echipa 2: Zamfir Ionel - E, Popescu Eugen - O, Avramescu Bogdan - A, Mitroi Florin - H;
- Echipa 3: Istrate Cristian - E, Alexandru Marius - O, Galca Andrei - A, Toma Adrian - H.
Referitor la echipele care vor participa la turneul organizat la CLUJ componenta acestora este urmatoarea:
- Echipa 1: Pantelimon Andi - E, Sursilov Constantin - O, Dinu Gheorghe - A, Caranfilian Eduard - H;
- Echipa 2: Zamfir Ionel - E, Popescu Eugen - O, Galca Andrei - A, Mitroi Florin - H;
- Echipa 3: Istrate Cristian - E, Cretu Ionut - O, Mihalcea Stefan Adrian - A, Toma Adrian - H
Referitor la echipele care vor participa la turneul organizat la CLUJ componenta acestora este urmatoarea:
- Echipa 2: Zamfir Ionel - E, Popescu Eugen - O, Galca Andrei - A, Mitroi Florin - H;
- Echipa 3: Istrate Cristian - E, Cretu Ionut - O, Mihalcea Stefan Adrian - A, Toma Adrian - H