AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 03-04.05.25

Multumim organizatorilor si gazdelor acestui turneu care ne-au oferit ocazia de a ne simti bine! O competitie frumoasa. Felicitari adversarilor nostri si felicitari Clujului, suporterilor si lui Lucian care a unit acest grup!

Salutare tuturor, noi echipa Vasluiului 2025 multumim echipei Butterfly Team Cup (Razvan Crisan & company) pentru oportunitatea oferita de a participa la aceasta minunata competitie. Felicitari pentru tot ce s-a intamplat la Botosani in 2025 si la celelalte 5 turnee organizate pana acum.

Felicitari echipei de organizare locale din Botosani (Sorin Corneanu & company), ati fost si sunteti extraordinari .......aceasta este starea voastra naturala - Va inbratisam cu drag!

Felicitari Vaslui Team pentru meciurile facute si pentru spiritul sportiv de inalta calitate. Ne-am simitit foarte bine in aceste doua zile petrecute alaturi de colegii din Amatur.

Felicitari Cluj1 pentru performanta - ati comis-o din nou!!! Bravoo

Sa fim sanatosi sa ne revedem la anul in Polivalenta

S-a ratacit o geanta.
Langa ea am gasit si diploma jucatorului Baidoc Marius - Salaj.
0744 544 024 pentru intrare in posesie.

Organizarea frumoasa ,condiții de top ,jucatori buni la toate categoriile ....un turneu realizat cu multa munca și multa sudoare din partea tuturor celor implicați. Echipa județului Sălaj va mulțumește pt ospitalitate și găzduire la acest turneu .Vad va încep răutățile, ironiile ,arogantele care nu își au loc în acest post...speram ca anul viitor la Cluj va fi cel.putin asa frumos si sunt ferm.convins .O nota speciala echipei Jud Alba și felicitările cuvenite ..in special jucătorului Dranca David .....cel mai bun jucător al competiției de departe,exceptând jucator(oare)i legitimati ( victorii la Albu ,Kis,Toma ....etc).Sa ne revedem.sanatos si putini mai buni ,mai umani mai putini vedete.

" Jucatori buni la toate categoriile"

Aline, aici iti dau dreptate la " jucatori buni" insa "la toate categoriile" ma face sa-ti spun ca eu la marea majoritate a echipelor (nu dau nume, ghiciți voi) au fost maxim două! Valoric ma refer! Mare mi-a fost mirarea când un jucător de Elite(valoric vorbesc pt ca bate cel putin jumatate din jucatorii de elite)) incris la Avansați!!!! a pierdut un meci important de la alt "Avansat".😁😁😁😁

Back
Sus