Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu SBUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 03-04.05.25
"Ăștia" deja au ajuns. Văd că le e rușine sa pună poze singuri .
"Unii" pleacă peste patru ore. Drum bun tuturor! Să ne vedem cu bine mâine după-masă/seară!
Bună seara!
.Pentru mâine seară terasa Serenity este rezervată începând cu ora 18:00-24:00 Mulțumim
COD ACCES
MURES1 MURES2 MURES3 CLUJ1 CLUJ2
Doamne Ajută’
Va pupă Lucian
Mulțumim frumos pentru mesaj. Am primit mai multe cereri legate de posibilitatea de a juca în seara asta în Polivalentă. Din păcate, accesul în sală l-am primit abia începând cu ora 16:00 și avem la dispoziție doar 4 ore pentru aranjat sala.
a
Acum descărcăm echipamentele și se aranjează sala iar la ora 20:00 se va închide sala.
Mulțumesc frumos pentru înțelegere.
Bună seara!
Vă rog să-mi spuneți care a fost criteriul, Mp sau zonă, care a făcut ca Brașovul să fie mutat din grupa 6 în grupa 2, iar locul acestuia să fie luat de Neamț!
Mulțumesc frumos!
Din ce observ eu în fiecare grupa acum este câte o echipa din zona 6..In grupa 5 erau 2 echipe din zona 6 și în grupa 2 niciuna. Dar sigur veți primi un răspuns oficial.