AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (21 Cititori)

Pentru Party, nu am nici o veste legată de meniurile P1/P2 de la ALBA 1, BUCUREȘTI 4, HARGHITA, IAȘI 2, STRANIERI, TELEORMAN.
Dacă se poate, vă rog confirmați/infirmați prezența și/sau numărul meniurilor P1/P2.
La fel, dacă se doresc meniuri S/D.
Mulțumesc frumos!
Pt Bucuresti 4 avem achitata taxa de participare si 3/4 meniuri pt pranz (un jucator nu doreste) - vad ca apar in tabelul dumneavoastra. Confirmam acum si cele 4 meniuri pentru Party (P1).
IMPORTANT: Echipa Bucuresti 4 are doar 4 jucatori (titularii), a fost o neintelegere legatra de rezerva anuntata intr-o postare anterioara (Constantin Alexandru).
Sper ca totul este ok acum in ceea ce ne priveste. Multumim!

Sibiu 2 menu :
Govoreanu Florin P1
Racean Claudiu P1 si S1
Giurgiu Andrei P1
Grancea Rares P2
Giurgiu Alexandru P1
Postarea a fost unită automat:

Sibiu 2 a efectuat si platile complet , multumim

Ultima editare:
Și ce somn odihnitor o să ai până sâmbătă! La câte nopți cu Butterfly în stomac ai avut, era timpul să prinzi loc.

Păcat de celelalte echipe care s‑au retras… cine știe ?...
mr. Govoreanu: la ritmul în care răspunzi, moderatorii par în slow‑motion pe lângă tine.
:LOL:
Cred că doar de party esti interesat....

BbUMGRt.md.jpg

🏓 Echipele cu cele mai mari MP-uri vor avea statutul de favorite ale celor 8 grupe. Este important cum începi turneul, dar mai important este cum îl închei.😉
🏓 Printre favoriții din acest an avem jucători care au urcat pe podium la edițiile precedente. Pascu Rareș și Marin Florin Cornel (Mureș 1), Sumanaru Cătălin și Nicu Constantin (Iași 1), Sabău Radu (Cluj 1), Leric David (Arad 1) știu cum arată drumul catre podium.🥇🥈🥉
Vor putea să-și ajute echipele să câștige medalii și în acest an?🤔
Sau poate "foamea" 🤦 de victorii va fi mai mare la echipele care încă nu au atins zona medaliilor?🤔
Sau poate vom avea surprize și echipe considerate outsideri vor învinge favoriții ?😉

1234,76 !!! - SUMA MP-URILOR CELOR 8 ECHIPE FAVORITE !!!👀👀👀

AMR 4 ZILE !!!⏳

Ultima editare:
Buna ziua, pentru echipa Brasov mai dorim 2S2 2D1 si inca doi sustinatori 2P1. Multumim. Astept confirmarea daca este ok, fac transferul diseara multumesc

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus