AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-In Memoriam Rocsana Șipoș-Cluj-Napoca-16-17.05.26 (2 Cititori)

Am participat la o gala, la un fenomen al tenisului de masa din AmaTur, ceva mult peste orice Turneu al Campionilor sau orice A+. Turneul Buttefly este "creme de la creme", un turneu al celor mai buni jucatori din fiecare categorie, unde elite-ul este egal cu openul, avansatii si hobitii fiecare putand aduce acelasi aport in cadrul echipei. Spiritul acestui turneu si emotiile pe care le creeaza sunt unice.
Felicitari si multumiri echipei Butterfly - o organizare si o mobilizare exemplara. Felicitari tuturor participantilor pentru determinarea cu care si-au jucat sansele la masa de jos si toata consideratia pentru cele patru finaliste. Sa ne revedem la urmatorul turneu, care sper sa fie cel putin la fel de reusit.

Salutare! Multumim pentru organizare!

Am o mare rugaminte, mai ales ca este a doua oara cand imi dispare o paleta la un concurs si cum am sperat si data trecuta, sper ca cineva a luat o accidental si o va returna.
Dupa meciul de avansati din semifinala B1-IF, am lasat paleta pe scaun, de unde Vintila a luat o si a pus o pe masa organizatorilor intreband a cui este, dar ulterior paleta a disparut de acolo.
Paleta este cu un lemn HM si fete Tenergy 05 hard negru si Tenergy 05 rosu. Pe maner scrie cu rosu 180g.
Sper ca a fost luata din greseala si voi fi contactat.
Rog organizatorii daca se pot verifica camerele , dupa momentul meciului de avansati din semifinale.

Multumesc inca o data pentru organizare. A fost o atmosfera superba si ne am simtit f bine la Cluj!

Buna ziua , unde pot găsi poza de la prezentarea echipelor cu echipa București 2 ? Mulțumesc .
Mulțumesc frumos pentru mesaj.
Deseară le primesc de la fotograf și încep să le încarc pe forum.
Voi pune și un link de We transfer pentru a le putea descărca cu o rezoluție mare.

Am corectat rezultatele în care a jucat rezerva, dar apărea titularul, atâtea câte am găsit ... poate unele nu au fost modificate pe foaie sau nu au fost operate pe calculator. Dacă mai sînt și altele vă rog să dați un semn.
In tabelul din link sînt trecute în paranteze toate meciurile, inclusiv cele de dublu (victorii-înfrângeri) ... verificați acolo dacă există diferențe.

Salutare! Multumim pentru organizare!

Am o mare rugaminte, mai ales ca este a doua oara cand imi dispare o paleta la un concurs si cum am sperat si data trecuta, sper ca cineva a luat o accidental si o va returna.
Dupa meciul de avansati din semifinala B1-IF, am lasat paleta pe scaun, de unde Vintila a luat o si a pus o pe masa organizatorilor intreband a cui este, dar ulterior paleta a disparut de acolo.
Paleta este cu un lemn HM si fete Tenergy 05 hard negru si Tenergy 05 rosu. Pe maner scrie cu rosu 180g.
Sper ca a fost luata din greseala si voi fi contactat.
Rog organizatorii daca se pot verifica camerele , dupa momentul meciului de avansati din semifinale.

Multumesc inca o data pentru organizare. A fost o atmosfera superba si ne am simtit f bine la Cluj!
Salut paleta este la noi in siguranță...gasesti poza mai jos cu lucruri gasite ....contacteaza la nr de telefon și ți-o trimitem

Felicitări organizatorilor pentru un eveniment de excepție! 👏🏓
Într-o atmosferă marcată de fair-play și pasiune, memoria Rocsanei Șipoș a fost onorată așa cum se cuvine, iar Clujul a fost o gazdă impecabilă.
Vă mulțumim pentru profesionalismul, efortul și condițiile excelente oferite participanților. Această competiție a demonstrat încă o dată puterea sportului de a uni oameni frumoși și de a promova tenisul de masă românesc.🎩

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus