Le vinzi ??Sună mișto![]()
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Le vinzi ??Sună mișto![]()
Și fără trofeu și fără căști…Le vinzi ??
Mulțumesc frumos pentru mesaj.Buna ziua , unde pot găsi poza de la prezentarea echipelor cu echipa București 2 ? Mulțumesc .
Salut paleta este la noi in siguranță...gasesti poza mai jos cu lucruri gasite ....contacteaza la nr de telefon și ți-o trimitemSalutare! Multumim pentru organizare!
Am o mare rugaminte, mai ales ca este a doua oara cand imi dispare o paleta la un concurs si cum am sperat si data trecuta, sper ca cineva a luat o accidental si o va returna.
Dupa meciul de avansati din semifinala B1-IF, am lasat paleta pe scaun, de unde Vintila a luat o si a pus o pe masa organizatorilor intreband a cui este, dar ulterior paleta a disparut de acolo.
Paleta este cu un lemn HM si fete Tenergy 05 hard negru si Tenergy 05 rosu. Pe maner scrie cu rosu 180g.
Sper ca a fost luata din greseala si voi fi contactat.
Rog organizatorii daca se pot verifica camerele , dupa momentul meciului de avansati din semifinale.
Multumesc inca o data pentru organizare. A fost o atmosfera superba si ne am simtit f bine la Cluj!