ANULAT "Cupa Primăverii", Băicoi - 14/15.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Se retrage Stoica Mihai din cauza de coincidenta de data cu turneul de la Pitești. Succes organizatorilor si jucatorilor. Mi-ar fi placut sa se intample la voi al 300-lea turneu al meu, dar nu-i nimic ..... va exista 400, 500, ....

La cat mai multe si sanatate maxima, stima !

Se înscrie la turneul "Cupa Primăverii" din Băicoi jucătorul
Băluță Silviu, din București (la categoria avansați).

Acu' tre' sa se inscrie si Baciu :)))

Nu-i stabilesc eu domnului ’Fane BACIU’ ce trebuie să facă, dacă să se înscrie sau NU. Ceea ce vă pot spune este că fără el, m-aș simți relativ stingher; nu vă pot explica prea mult, aici este vorba despre (pur-și simplu) empatie.

Bună seara. Tonciu Radu Costin pt Băicoi la categoria Hobby dacă mai sunt locuri dacă nu va rog la Avansati. Mulțumesc anticipat

Se inscriu la Open din Curtea de Argeș: Vasilescu Remus, Zavricescu George, Stan Catalin, Chirita Nicolae, Stoian Sorin, Nicoara Ovidiu.
Din Pitești tot la open: Rada Florin.

Se retrage Potarniche Bianca-Buzău.Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Se retrage Stoica Mihai din cauza de coincidenta de data cu turneul de la Pitești. Succes organizatorilor si jucatorilor. Mi-ar fi placut sa se intample la voi al 300-lea turneu al meu, dar nu-i nimic ..... va exista 400, 500, ....

Si totusi exista sansa de participare sambata la Open. Deci daca vor mai fi locuri, ma inscriu la Open (Stoica Mihai - Mioveni). Nu voi mai avea sanse pentru podium, dar imi voi vinde scump pielea!:joyous:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus