Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

Salut!
Era bine sa ma fi sunat!
Aseara tarziu am facut un antrenament si meciuri cu amicul Comsa Dan din Sibiu. Puteati sa fi venit si dvs.
De azi, se strange masa ca incepe turneul de sah, pt o saptamana.
Imi pare rau!

La anul va vizitez si eu d-nul George si o sa schimbam si cateva mingi,poate mai fur si eu ceva asa de la priceputi.
Cu stima!!!

Eu merg in fiecare an la EFORIE NORD ,dar spre surpriderea mea nu am gasit unde sa joc tenis .Anul asta am fost cazat la pensiunea ANCORA .Sper ca la anul sa prin si eu loc la VILA OZON care dupa cum imi aduc eu aminte era chiar langa mine,(frumoasa foc ).Acolo au fost cazati niste vecini de ai mei si mi-au spus numai lucruri frumoase de aceea am sa vin special la voi.O sa fac rezervari de la inceputul anului sa prin si ceva discount.
VA SALUT.

Eu pot sa ma laud ca am profitat de ospitalitatea lui George si-n extra-sezon, saptamana trecuta, si m-am excelent relaxandu-ma cu un mic antrenament dupa o zi obositoare de munca. :) D'abia m-am invatat, cred ca o sa-mi fac program mai des prin zona... :D

Eu am prins din nou 5 zile super faine cu familia la mare la începutul lui septembrie si din nou ne-am cazat la George .
Am avut placerea sa fac si cateva antrenamente cu George ,Alex si Nicu.

Doamne ajuta sa ne vedem sanatosi si la anul!!!

La anul va vizitez si eu d-nul George si o sa schimbam si cateva mingi,poate mai fur si eu ceva asa de la priceputi.
Cu stima!!!

Va astept cu mult drag!...

- - - Actualizat - - -

Eu merg in fiecare an la EFORIE NORD ,dar spre surpriderea mea nu am gasit unde sa joc tenis .Anul asta am fost cazat la pensiunea ANCORA .Sper ca la anul sa prin si eu loc la VILA OZON care dupa cum imi aduc eu aminte era chiar langa mine,(frumoasa foc ).Acolo au fost cazati niste vecini de ai mei si mi-au spus numai lucruri frumoase de aceea am sa vin special la voi.O sa fac rezervari de la inceputul anului sa prin si ceva discount.
VA SALUT.

Chiar erati aproape de mine!... Imi pare rau ca nu ati fost inspirat sa ma cautati. Ramane pe vara viitoare!

Cu scuzele de rigoare, in loc de "imi place" am apasat contrarul cateva posturi mai sus. Deh, ca tot ma laudam ca browserul de la mobilul meu merge struna. Taciscrinul dauneaza grav sanatatii. Trebuie sa fie o cale de rezolvare.

Pff ,numar zilele pana pe 15 iulie cand vin la Dvs. numai sa-mi promiteti ca nu ma executati rau la tenis sa vin si eu mai optimist :D

Am deschis sezonul pe litoral printr-un weekend (sambata-luni) la Dl Lica la vila. Recomand aceasta locatia din mai multe motive : camere spatioase (mai ales cele triple) si f curate, patul f mare si salteaua ortopedica , tv plasma in camera, balcon , aer conditionat ( pe care eu unul nu l-am deschis), bucatarie dotata cu tot ce trebuie , si nu in ultimul rand ospitalitatea domnului Lica care ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de ceva. Multumim inca o data si cu siguranta vom reveni!

P.S . Sper ca ati pus hamsiile si calamarul la marinat....:p

monser in ce limba e ? daca ai vrut sa scrii in franceza..esti cam departe :P

Cine mai vine in perioada 23-30-iulie 2016,cu cazare la vila OZON,sa jucam si tenis de masă la Acapulco?Ca doar n-o s-o ”car”degeaba paleta pe litoral sa-i ”arat marea si s-o scald in ea”.

Pai, o sa-l rog pe Alex Ciobanu sa mai faca un efort sa vina un week-end, ca sa va linisteasca!... :) o sa joace tot cu priza toc si pun pariu pe el!... ;)

Apropo, cine mai vine in perioada 03.07-10.07 sau 14.07-21.07?

Hai Alex, drumul asigurat pe datele de mai sus!

Back
Sus