Eforie Nord- Vila OZON : cazare si locatie antrenament-masa ittf

O frumusete pe care o percepi direct cu sufletul. Cu acest gand vei parasi Vila Ozon uimit de bunatatea acestei familii. Desi cazarea mea era in alta statiune, placerea de a ma regasi cu George, un prieten caruia in fata lui pot gandi cu voce tare, a fost enorma. La sala de tenis - Acapulco, am transat definitiv ideea ca dincolo de aparenta se afla o alta aparenta. Am vazut la "gicu_licu" cum bunul simt este geniul umanitatii iar in "Nomak", o prietenie care ar rezista cu usurinta timpului, distantei si tacerii. Va multumesc pentru aceste zile minunate!

Numai cine nu a (de)pasit pragul..."Ozonului"..nu si-a incarcat plamanii (si sufletul) cu aerul tare (bun si relaxant) din Eforiei!Am crezut ca doar "pletosii" (ca mine si Alex)din "gasca" lui Kojak se aduna la George,dar vad ca ne fac concurenta si cei "normali"....Gelu,Sandu,...si NORO(cel... mai iubit dintre amaturisti!!).
Din partea mea nici un 4* de pe litoral nu ofera ceea ce "Ozonul" pune la dispozitia noastra!CHAPEAU,George!

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!... Este si pentru mine o mare placere sa ma regasesc cu prietenii mei amaturisti sau sa cunosc noi colegi, fiecare cu farmecul lui, oameni de calitate, cu suflet frumos !.. Am legat prietenii cu fiecare dintre voi si, sincer, ma simt mai implinit sufleteste ! Sa ne revedem sanatosi ani buni de-acum inainte !

Astazi am terminat sejurul la nenea George :D si imi pare rau ca s-a dus asa repede:?
Sa incepem cu .... hmmm gazdele prima data.
George, mare caracter, bun simt un om minunat din toate punctele de vedere de care m-am atasat la maxim, iar sotia, D-na Gina, nu am cuvinte la pozitiv si din partea mea un mare ++++++++ la Vila Ozon, curatenie ca la armata si dotari de maxim confort(aici intelegeti voi, curatenie, clima, plasma, apa calda etc toate privilegiile pentru un concediu reusit)
Sala de tenis unde am jucat la hotel Acapulco ofera conditii optime ca sa joci tenis la cel mai bun nivel.
Am petrecut momente de neuitat cu George, Noro(cu iarba lui de imi venea sa-i dau cu paleta pe faleza :) si cu care o sa raman prieten mult timp de acum inainte) D-nul Paul alias Gicu_licu, oltean de-al meu, iar aseara colac peste pupaza a venit si D-na Weiss Simona care ne-a rupt carca :confused:
Una peste alta o sa revin la nenea George :D si de acum inainte si cu care o sa raman prieten pentru totdeauna si multumesc pentru toata ospitalitatea Fam. Lica si tuturor cu care am dat niste meciuri, cu care am schimbat vorbe si cu care am bagat niste beri si niste cirese :)
Singurul lucru care nu mi-a placut e ca m-au cam topit la tenis :(
Multumesc inca odata nenea George :D si la anu o sa vin mai pregatit, promit.

George,pe perioada sederii mele la tine,din 23 Iulie până la 3o iulie inclusiv,sper să -mi "asiguri "o cât mai mare diversitate de jucători valoroși și nu numai la masa de joc.Cu tine și cu patronul de la Acapulco am tot jucat și îmi doresc să joc și cu alți amaturisti cu care nu am avut vreodată ocazia sa joc.Pe curând.

George, la asa "presiuni" esti nevoit sa agati o firma cu numele clubului AmaTur. Spre sa ne revedem cat de curand. As fi vrut sa vin in perioada 23-30 iulie, dar vad ca se cer jucatori valorosi :))) iar nivelul nu-mi permite. M-am resemnat!:))

Nenea :D , George vedeți ca vin lansat m?ine :)))

IDEM.Atat timp cat un jucator are MP-ul peste 19,la o judecata temeinica si indelungata, acesta se poate considera valoros la nivel de Amatur.Deci un jucator ca mine cu valoare de amator-avansat am ce ”invata”de la el si reprezinta o onoare pentru mine ca el sa si joace cu mine.Dar am sa joc acolo cu cine se nimereste la masa de joc,chiar si cu incepatori ,pentru ca ei sa mai invete cate ceva si astfel sa progreseze in timp in acest sport atat de indragit si mediatizat pe acest forum.Oricum toate meciurile vor fi de relaxare.Si eu sunt in curs de ”resemnare”,dar am sa ma ”tratez”in special cu namol si sa fac kinetoterapie la baza de tratament de acolo din apropiere.Tot pe curand.

Ultima editare:
Nomak-Mihai, multumim de aprecieri!...esti un tip sufletist, cu umor, un baiat bun de pus la rana.

Gelu, inteleg de ce nu mai vii... de obicei aveam multi amaturisti in vila perioada asta, dar probabil vazand ca vine dr. Ciobanu...si-au amanat/anulat si ei concediile ! :)

D-le doctor, va astept cu drag, ca imi sunteti tare simpatic !!... daca vreti sa intalniti jucatori cat mai valorosi, de ce nu incercati sa va mentineti la open?... aici, in concediu, credeam ca primeaza soarele, marea, voia-buna, berea, namolul, povestile la ceas de seara, relaxarea, nu nivelul si progresul.....dar o sa incerc sa aduc si jucatori de la C-ta pentru valoarea dvs.
Drum bun si lin spre mare!... veniti catinel, nu lansat ! ;)
Stima !

24.7.2016 - o seara de neuitat, cu meciuri frumoase, intr-o companie selecta : Mircea Neagu, Costi Corcoz, Gabi Ciobanu (Priza-Tok), Vijaica Paul si un jucator de liga inferioara din Bremerhaven-Germania, Adi Lewandovsky ! Executii maiastre, rasturnari de scor, bere si voie buna !

Vezi atașament 13761Vezi atașament 13762

IDEM.Atat timp cat un jucator are MP-ul peste 19,la o judecata temeinica si indelungata, acesta se poate considera valoros la nivel de Amatur.Deci un jucator ca mine cu valoare de amator-avansat am ce ”invata”de la el si reprezinta o onoare pentru mine ca el sa si joace cu mine.Dar am sa joc acolo cu cine se nimereste la masa de joc,chiar si cu incepatori ,pentru ca ei sa mai invete cate ceva si astfel sa progreseze in timp in acest sport atat de indragit si mediatizat pe acest forum.Oricum toate meciurile vor fi de relaxare.Si eu sunt in curs de ”resemnare”,dar am sa ma ”tratez”in special cu namol si sa fac kinetoterapie la baza de tratament de acolo din apropiere.Tot pe curand.

Cum a fost la Eforie?

Cum a fost la Eforie?
A fost in primul rand foarte cald,iar referitor la tenisul de masa,s-au dat "lupte"aprige pentru fiecare minge,asta seara cand a fost ceva mai racoare.Mi-am dorit sa joc si cu tine,dar vezi nu au coincis perioadele de sedere la EFORIE-NORD.Poate alta data.

In schimb, dupa antrenament, impreuna cu doctorul, ti-am probat si apreciat tuica , Petrica !! Buna "recolta" ! ;)

Dacă nu sunt cazat in Eforie pot juca la aceasta sala si la ce ore?Partener găsesc?Am venit la mare fără partener de tenis. Nivelul de joc este ok pentru antrenamente cu jucatori de nivel amatori plus. Stau de astăzi pana luni. Aștept un semn dacă se poate. Multumesc!

Abia acum am vazut mesajul... Da, poti juca, indiferent unde esti cazat, insa acolo se poate intra numai in prezenta mea. Cel mai sigur, este sa fiu sunat inainte: 0722-317974. Partener de joc, gasim (eu, sau colegi ai mei)... orele, de obicei, sunt pe inserate... 20-20:30. Zilele...aleatorii.
Din 25 august oricum intra iar sahul si ne ocupa sala pana la inceputul lui septembrie.

George,o sa fiu prin "zona" in perioada 21-29 iunie dar inca nu stiu precis unde,tu esti disponibil cu sala in aceasta perioada?da-mi un semn,te rog....berea o da cine castiga!

Salut Csaby!... in acea perioada sunt sanse sa intre turneul de sah la sala noastra, insa de curand am si varianta salii din Techirghiol (5 km). S-au achizitionat recent 3 mese ittf si sunt in relatii f. bune cu gasca de acolo. Te astept cu drag, pregatit de joc si de bere! ;)

Back
Sus