hai sa organizam un turneu

bag eu seama ca katyacsinia si-a gasit partener de 'joaca' destul de aproape de el (pe razvan)

Hm... ? O echipa a forumului zici ? da... ar fi bine , dar ce ne facem cu distantele astea ? Oricum chiar daca vom reusi lucrul asta o sa fie greu sa jucam contra unor echipe de divizie.
Sint curios sa vedem citi dintre noi vor reusi sa ajunga in septembrie in Suceava la turneul care va fi organizat de Katyacsinia.

Am reusit sa batem citiva jucatori de la citeva cluburi.Cred ca in scurt timp ne vor cauta si ei pe noi.
O echipa a forumului...suna bine.
Poate-i gasim un nume.

aha !! suna bine! si eu vreau !! bagatima si pe mine intro echipa!! vreau sa joc!! sa bat pe cineva!! cat timp am fost in bulgaria simt ca am evoluat !!

aha !! suna bine! si eu vreau !! bagatima si pe mine intro echipa!! vreau sa joc!! sa bat pe cineva!! cat timp am fost in bulgaria simt ca am evoluat !!

aveti grija ca slayer de cand se antreneaza in bulgaria zicea ca a progresat asa de mult incat o sa ne bata pe cam toti, asa ca trebuie neaparat sa progresam si noi ca sa facem fata acestui adevarat slayer de jucatori de tenis de masă.
cand vine (zicea ca peste 2 sapt) am sa il supun unui examen amanuntit si promit sa fiu exigent, si binenteles am sa va comunic rezultatul. Daca trece prin bucuresti mai intai ii rog pe eugen, costin si valentin sa-l examineze la sange si sa ne spuna si noua daca trece clasa sau nu.
cat despre mine numai de bine, am mai trecut astazi unul de pe lista celor care ma bateau regulat pe lista celor pe care ii bat regulat (asta e viata din pacate.........pentru ei)

Pina acum au fost doar intilniri intre noi,cei de pe forum.
In momentul in care ne vom cunoaste toti ,cred ca atunci ne vom putea gindi la o...eventuala echipa a forumului.

Back
Sus