Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Totusi,as vrea sa remarc fără a supără pe nimeni atitudinea nesportivă a domnului Garaz Mircea din meciul cu Oktaw Marius. Aceste lucruri ar trebui lăsate de o parte la masa de joc măcar pentru respectul față de adversar si pentru a nu ?ți bate joc de el. Servele erau din m?nă dl Mircea nu la 16,5 cm,iar după meci vă puteați cere măcar scuze nu să luați adversarul la mișto
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poate ca acum o sa îmi atrag multe antipati, dar ieri la open și elite, nu au fost probleme cu mingile de joc, ba chiar mulți au fost mulțumiți. Astăzi la cele 2 categorii care teoretic ar trebui sa fie niște jucători mai slabi pregătiți, au probleme cu mingile, sunt de apreciat ca ?nseamnă că au un simt extraordinar al bilei. P. S. La mulți ani sănătoși și fericiți Gelu.
Stiu ca dvs,in cazul cand sunteti tatal acestui copil,v-ati plans nu de mult ca baiatul Patrick Stefan a fost agresat de un jucator la masa,cel reclamat fiind ulterior suspendat.
La concursul de acu doua zile aveam ultimul meci in gr superioare la Elite,in spatele meu juniorul juca un amical cu o domnisoara,avand mese libere si in stanga si in dreapta,mingile lor sarind frecvent in tarcul nostru.La un moment dat i am zis sa si aleaga alta masa(avea de unde,berechet)la care sa se desfasoare,el a luat mingea si s-a departat zambind zeflemitor,continuand jocul la aceeasi masa.
Ar fi bine sa-i atrageti atentia asupra acestor lacune comportamentale,l am rugat si pe Gelu sa-l urmareasca mai atent deoarece e posibil ca asemenea manifestari sa fie sursa unor viitoare conflicte nedorite.
Pe aceasta cale il rog si pe Clau sa verifice daca baiatul si tatal au conturi diferite sau este contul pustiului care foloseste date de identificare(varsta) neconforme
. Asadar, sa multumim, inca o data, celor care s-au implicat cu pasiune pentru a ne convinge sa fim prezenti si la urmatoarele concursuri organizate in aceasta superba locatie. Virgil Ipate, București...
Daca tu zici Dane ca mingile astea sar ca cele de celuloid atunci nu ma mira ca m-am chinuit ca un bezmetic sa tin mingea pe masa avand Nittaku Fastarc-P pe rever, conceputa pt. plastic...Daca tot am reprimit dreptul de a scrie sa imi exprim si eu parerea,la primele schimburi si mie mi sa parut ciudata mingea dar mi-am adus aminte cind am jucat prima data cu o pocnitoare din plastic in campionatul municipal calificari București (in Amatur mai aveam voie cu celuloid)era Nittaku trei stele si am vrut sa ma las de ping pong (ca tenis nu cred ca joc eu sau am jucat vreodata)mi se parea ca mingea nu sare,mingile de la turneu parca au inceput sa aiba saritura celor de celuloid asa ca nu mingiile sint problema neam obisnuit noi cu pocnitorile de plastic![]()
Un super turneu cu o super organizare alaturi de niste gazde mai mult decat primitoare!
Am socializat, am vandut, am jucat, pe scurt m-am simtit excelent intr-o locatie de 5* si nu pot decat sa aduc multumiri tuturor participantilor, organizatorilor, colegilor cat si vizitatorilor.
Cat tine despre joc.. intradevar am avut si eu ceva dificultati cu mingea de joc, dar nu a fost o buba atat de mare.
Se intampla si la Andro sa mai gasesc mingi ovale, nu e un capat de tara. E foarte probabil ca Emi fiind singur cu atata logistica de asigurat si multe ore de condus sa nu fi apucat sa le selecteze inainte de a le inmana organizatorilor. Personal am fost si am schimbat mingea la organizatori si a fost ok.
Multumesc celor ce m-au sustinut in finala cat si pe durata turneului, am avut o zi destul de grea si am intalnit din nou un Csabi in forma.
Imi cer scuze pentru iesirile melesi promit in curand sa il inving pe Csabi bacsi
Felicitari castigatorilor, cinste invinsilor, respect organizatilor.
Sunt sigur ca acolo sus Ionut este mandru de voi toti, de noi toti dealtfel!
Sa ne revedem sanatosi cu aceeasi pofta de viata si de tenis de masă!