odihneste-te in pace prieten drag! Am facut acest turneu in memoria ta(mi-ar fii placut enorm sa mai fii printre noi), dar dumnezeu te-a vrut la el pentru alte proiecte!!!
Pot spune ca acest turneu a fost de departe cel mai solicitant.de la gestionarea cazarilor pana la transportul meselor si a tututuror accesorilor pentru ca acest turneu sa fie la inaltime(sa fie mai apropae de ionut).
Multumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta,castigatorilor dar si invinsilor. Multumesc gelu,marcel,apian,claudiu pentru asistenta tehnica.
Gelu ai fost formidabil la gestionarea si solutionarea tututror problemelor survenite(apropo,? la multi ani? sanatate si sa ne mai ajuti inca mult timp de acum incolo).
Multumesc mita,dorin,mircea,vlad, adi , patrick pentru ajutor in transportul meselor si la organizare.
Multumesc omului de otel emi care nu stiu cum de are atata energie in tot ce-a ce face(eu unul nu as putea).
Apropo, vineri am terminat de carat,aranjat sala la 2:30 iar azi am ajuns acasa la 1.00!!! Ma bucur enorm cand persoanele participante la turneu si care aprecieaza stresul si munca depusa si parca mai uiti de oboseala.
Locatia a fost super tare,sala,cazare,mancare si mai ales peisaj superb. Iesi afara din sala,aer curat si... Oau munti bucegi intr-o parte iar in cealalta munti piatra craiului, ce altceva sa iti mai doresti, decat sa stai cat mai mult timp aici.
Cred ca este primul turneu de tenis de masă din romania la aceasta altitudine de 1300 m!!!
(poate de aici si problema cu mingile,podeaua...sus,sus,sus la munte sus aerul este mai rarefiat!!!).
Multumim tuturor celor care doresc organizarea turneului final aici, aceptam aceasta noua provocare!!!
Sper ca a-ti avut drum bun spre casa si sa ne vedem cu bine sanatosi la alte turnee.