AmaTur: Turneu A+ "Memorialul Ionuț Nica", Cheile Grădiștei (Bv.) - 01/02.06.2019

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor! A fost un turneu foarte reusit cu jucatori de nivel ridicat la toate categoriile. Sala a fost minunata, foarte bine luminata, racoroasa si fara condens. Si sandwich-ul mi-a placut mult! Multumim, Alex, Gelu si tot staff-ul Amatur care a participat la organizare!

Felicitari speciale lui Vivien, care a reusit un meci formidabil in finala de la incepatori si o revenire de la 2-0 la seturi! O sa ajungi o mare jucatoare!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma alatur corului de laudatori pentru un turneu facut intr o sala super, cu tot ce trebuie , nu uitati la1300 m altitudine.Mi am vazut prieteni si de la Elite si de la toate categoriile...Pentru mine asta conteaza la fel de mult ca si tenisul de masa...Da domnilor va spun un om inpreajma vastei de...60 ani .Neajunsuri or fi fost...da cine le a vazut.Am jucat prost da e treaba mea...Ganduri curate .Nu mai trageti in pianisti recte organizatori ...si cei care ne aduc materiale de tenis ...

Condittii de vis... Romanasii sunt, in mare parte, carcotasi si meschini... Chinezii se antreneaza in conditii de semiobscuritate, cu mingi sparte, mai iau si bataie daca gresesc. Asa ajung sa stapaneasca mapamondul. A propos de nivelul ridicat de joc la avansati ! Nota bene ! Felicit in special pe cel mai bine clasat bucurestean.:smile-new:

Odihneste-te in pace prieten drag! Am facut acest turneu in memoria ta(mi-ar fii placut enorm sa mai fii printre noi), dar Dumnezeu te-a vrut la el pentru alte proiecte!!!
Pot spune ca acest turneu a fost de departe cel mai solicitant.De la gestionarea cazarilor pana la transportul meselor si a tututuror accesorilor pentru ca acest turneu sa fie la inaltime(sa fie mai apropae de Ionut).
Multumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta,castigatorilor dar si invinsilor. Multumesc Gelu,Marcel,Apian,Claudiu pentru asistenta tehnica.
Gelu ai fost formidabil la gestionarea si solutionarea tututror problemelor survenite(apropo,” La Multi Ani” sanatate si sa ne mai ajuti inca mult timp de acum incolo).
Multumesc Mita,Dorin,Mircea,Vlad, Adi , Patrick pentru ajutor in transportul meselor si la organizare.
Multumesc omului de otel Emi care nu stiu cum de are atata energie in tot ce-a ce face(eu unul nu as putea).
Apropo, vineri am terminat de carat,aranjat sala la 2:30 iar azi am ajuns acasa la 1.00!!! Ma bucur enorm cand persoanele participante la turneu si care aprecieaza stresul si munca depusa si parca mai uiti de oboseala.
Locatia a fost super tare,sala,cazare,mancare si mai ales peisaj superb. Iesi afara din sala,aer curat si... OAU munti Bucegi intr-o parte iar in cealalta munti Piatra Craiului, ce altceva sa iti mai doresti, decat sa stai cat mai mult timp aici.
Cred ca este primul turneu de tenis de masă din Romania la aceasta altitudine de 1300 m!!!
(poate de aici si problema cu mingile,podeaua...sus,sus,sus la munte sus aerul este mai rarefiat!!!).
Multumim tuturor celor care doresc organizarea turneului Final aici, aceptam aceasta noua provocare!!!
Sper ca a-ti avut drum bun spre casa si sa ne vedem cu bine sanatosi la alte turnee.

Filmări video Categoria Avansati meciuri Bivolaru Stelian, grupe superioare, turul 1, turul 2, Optimi de finala, Sferturi de finala, Semifinala

Foto Premierea Avansati
561f947f2cf5742749c2ff2d47f6ca23.jpg
a7af2ac8b5796679eb3390c24ec325ee.jpg
c7670cdc675da7bfc8ad34de19d00ba3.jpg
b759b640b25183ca6a9e92914c393a9a.jpg
2e165ed36fa7a8b0c2a1e0cc9f6389b6.jpg
a062523974636f61457c500754f169b8.jpg
af6670a93f7a8e90a5f6140db5b14037.jpg
14608702faba7879a10ecac009316c27.jpg
e2dc6990d112eafe0639e0ba71d03889.jpg
7c026ceca7e099b2e712938dad2f2f43.jpg
7fd7f748036a44454ab474b1ac04bfbb.jpg
256815512ccf2b8c0dad983b730306a3.jpg
cc515ab2b525e7d97207a4c498305d27.jpg

Ultima editare:
Cei care sunt pe drum spre turneu, luati țigări, biscuiți, etc, aici nu sunt chioșculețe, este numai un restaurant .

Avansati /Incepători, vă rog urmariti cu atentie rândul dvs la masa de joc, iar pauza de masă pentru Avansati este imediat după superioare. Cei care termina grupa sup primii au 1-1,30 ore pauză, iar "leneșii" care termină ultimii rămân cu o pauză scurtă sau f scurtă.
Mulțumesc Gelu am reusit să mănînc,
Cât despre locație eu zic că-i mare păcat să nu se organizeze cel puțin încă un turneu A/an și A+la fel,bineinteles se califică și pentru turneul campionilor, mulțumim încă odată

O locatie de exceptie, organizare de nota10+, un turneu final cu aceeasi echipa organizatorica si locatie nu poate fi decat un succes. Repetati pentru noi. Multumim.

Trebuie sa multumim si celor care ne-au facilitat accesul intr-o asa locatie de vis, speram ca si dvs v-a placut activitatea noastra si ca ne veti mai primi.

Respect.

Felicitări Stelu Ai fost atât de aproape de finala Am văzut semifinala și mi-a am adus aminte de ultimul antrenament făcut cu tine apărare atac Mai trebuie sa lucrăm și vei câștiga și locul I pe care-l meriti Felicitări!!!

odihneste-te in pace prieten drag! Am facut acest turneu in memoria ta(mi-ar fii placut enorm sa mai fii printre noi), dar dumnezeu te-a vrut la el pentru alte proiecte!!!
Pot spune ca acest turneu a fost de departe cel mai solicitant.de la gestionarea cazarilor pana la transportul meselor si a tututuror accesorilor pentru ca acest turneu sa fie la inaltime(sa fie mai apropae de ionut).
Multumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta,castigatorilor dar si invinsilor. Multumesc gelu,marcel,apian,claudiu pentru asistenta tehnica.
Gelu ai fost formidabil la gestionarea si solutionarea tututror problemelor survenite(apropo,? la multi ani? sanatate si sa ne mai ajuti inca mult timp de acum incolo).
Multumesc mita,dorin,mircea,vlad, adi , patrick pentru ajutor in transportul meselor si la organizare.
Multumesc omului de otel emi care nu stiu cum de are atata energie in tot ce-a ce face(eu unul nu as putea).
Apropo, vineri am terminat de carat,aranjat sala la 2:30 iar azi am ajuns acasa la 1.00!!! Ma bucur enorm cand persoanele participante la turneu si care aprecieaza stresul si munca depusa si parca mai uiti de oboseala.
Locatia a fost super tare,sala,cazare,mancare si mai ales peisaj superb. Iesi afara din sala,aer curat si... Oau munti bucegi intr-o parte iar in cealalta munti piatra craiului, ce altceva sa iti mai doresti, decat sa stai cat mai mult timp aici.
Cred ca este primul turneu de tenis de masă din romania la aceasta altitudine de 1300 m!!!
(poate de aici si problema cu mingile,podeaua...sus,sus,sus la munte sus aerul este mai rarefiat!!!).
Multumim tuturor celor care doresc organizarea turneului final aici, aceptam aceasta noua provocare!!!
Sper ca a-ti avut drum bun spre casa si sa ne vedem cu bine sanatosi la alte turnee.

noi multumim!

Odihneste-te în pace Nica Ionut!
Un memorial superb din toate punctele de vedere cu meciuri frumoase si concurenți deosebiți care cu siguranță a mulțumit pe toată lumea
Vă mulțumim pentru prezență sper că v-ați simțit bine si vă așteptăm si la următoarele turnee cu brațele deschise
Felicitari Alex,Gelu,Dl Claudiu,Dl Marcel,Dl Apian ,Adi Ciobanu,Dorin,Mircea,Miță,Camy,Vlad si tuturor care s au implicat si au ajutat la organizarea perfectă a turneului
Felicitări Dl Bivolaru pentru rezultatul foarte bun(era si timpul) si lui Tamas Vivien pentru un joc minunat si un parcurs excelent
Totusi,as vrea sa remarc fără a supără pe nimeni atitudinea nesportivă a domnului Garaz Mircea din meciul cu Oktaw Marius. Aceste lucruri ar trebui lăsate de o parte la masa de joc măcar pentru respectul față de adversar si pentru a nu ?ți bate joc de el. Servele erau din m?nă dl Mircea nu la 16,5 cm,iar după meci vă puteați cere măcar scuze nu să luați adversarul la mișto

Sent from my iPhone using Tapatalk

... Mingi ciudate... Probabil ca pentru cei de la elite nu a fost problema dar pentru avansați și începători chiar a fost. ...

La Elite nu au fost probleme cu mingile pentru ca jucătorii erau extrem de atenți la ele ! :)

Ultima editare:
Back
Sus